Régi barátai sem tudják elérni a menekülteket elgáncsoló egykori operatőrnőt. Nyolc hónappal a botrány után felszámolta korábbi életét – írja a BorsOnline.

Hónapok óta nem látták egykori kollégái László Petrát. A tavaly szeptemberben, a röszkei határnál történtek nemzetközi botránnyá dagadtak, az operatőrt elbocsátották az N1 Tv-től, állítása szerint az élete teljesen összeomlott. László Petrát többen is feljelentették, mivel videofelvétel is bizonyította, hogy 2015. szeptember 8-án, munkája végzése közben belerúgott egy menekült férfiba, egy kislányba, egy gyermekével menekülő szíriai apát pedig elgáncsolt. Az ex-operatőrt garázdasággal gyanúsították meg, kedden kiderülhet, emelhetnek-e ellene súlyosabb bűncselekmény – közösség tagjai elleni erőszak – miatt vádat.

A botrány óta László Petra háromszor állt nyilvánosság elé, legutoljára tavaly októberben. Egy orosz hírportálnak jelentette be, Oroszországba költözik, ha itthon minden eljárása lezárul.

Egy barátja tudni véli: László Petra felszámolta itteni életét és családjával már elhagyta Magyarországot. Csak az tudja elérni, akivel ő akar beszélni. Ha vádat emelnek ellene, a bírósági eljárás nélküle is lefolytatható.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Putyin propagandamédiája két kézzel kap az ilyenek után. Ott még sokra viheti. A riporter feladata pedig a tudósítás és nem védtelenek rugdosása, gáncsolása.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Bringás
Folyik a hazudozás!
Először is megállapították, hogy senkit nem rúgott, vagy gáncsolt el.
Másodszor, ezek a szörnyek tönkre tették az egzisztenciáját, inkább neki kéne perelni!
Harmadszor, nem neki kellett volna az áradat útjába állni, hanem a határőröknek. A szlovák határőrök tudták az ilyen helyzetet kezelni!
human
Putyin propagandamédiája két kézzel kap az ilyenek után. Ott még sokra viheti. A riporter feladata pedig a tudósítás és nem védtelenek rugdosása, gáncsolása.
Les miserables
@human: Amikor a barátnődet vagy feleségedet seggbe kurta ilyen muszlim csorda és kiverik a szemedet ,na akkor becsülted volna Petrát !No, human you are animal !
pbalage
László Petra MIGRÁNCS LETT!!! :)))))
human
@Les miserables: Érdekes, hogy ti mindig valahogy a szexnél lyukadtok ki. A helyedben azon gondolkodnék el, hogy ha a barátnődet elcsábíthatja tőled egy muszlim akkor nem-e veled van a baj? Valami oka lehet, hogy nem téged akar.
Peller Anikó
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Katalina62
@Peller Anikó: És a "csajsziba" minden további nélkül bele lehet rúgni?
Bedécs LÁszló
@human: ::miért nem költözöl közéjük,te álhumánus idióta.
karma1
@Les miserables: Miert, a Tiedet mar igen? mert akkor valoban elsokezbol jogosan szolsz...
prime777
A nagymagyar.
Ilyen az amikor ezek a szarházi nemzeti senkik elhiszik,hogy nekik mindent szabad.
Addig magyar meg addig nemzeti még vannak mögötte és nincsen probléma.
Aztán ha baj van fel a nyúlcipő.
Hányingerem van ezektől a szájkaratés hazaárulóktól.
prime777
@Bedécs LÁszló: Nem arról van szó ,hogy bárki is közéjük akarna költözni.
Én sem kedvelem a migránsokat.
De amit a nő művelt...
Szarházi kis piti tett volt na.
Aztán az a még nagyobb szarháziság,hogy most meg felhúzta a nyúlcipőt.
Hol a magyaros virtus?Hol az igaz magyar nemzeti eszme?
Sehol bassza meg.
Mert nem is volt olyan,csak a hablaty megy róla mindennap.
Toby
@Bringás: "
Először is megállapították, hogy senkit nem rúgott, vagy gáncsolt el." Nyilván ezért folyik ellene az eljárás, mert "megállapították" !
Bringás
@Toby: Azért van eljárás, mert valami romkocsma tültelék feljelentette!
Toby
@Bringás: Akkor miért volt bűnbánó nyilatkozata a nősténynek ? A feljelemntés önmagában mélg nem eljárás, ha hiényosak a feljelentés adatai, akkor feljelentés kiegészítést rendelnek el, ha már a feljelentés tartalmából az állapítható meg, hogy nem történt báncselekmény, akkor megtagadják a nyomozást, ha pedig megalapozott a gyanú, akkor elrendelik, ettől kezdve van eljárás. Ergo: "válámi ván..."
pbalage
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
pbalage
@Bringás: a jelszót azért nem teszem ki, nem vagyok olyan gyökér, de a 1723-as port nyitva van, komám...
pbalage
@Bringás: ja és mielőtt még elkezdenéd kiidegelni magad, nem a propi db-jéből néztem ki.
Tekla
@prime777: Nem művelt semmit , meg van a más irányú felvétel ahol látszik, hogy kb 30 cm-re volt tőlük !! Az azóta kiderült : körözött terrorista apától .
Peller Anikó
@Katalina: bele ! Normális világban az ilyen betóduló hordát halomra lövik. Tudod azért vannak kitalálva a határok, az útlevelek, a vízumok, a határőrség és még a katonaság is, hogy megválogathassuk kit engedünk be a hazánkba és kiket nem. Itt ezt a jogot a betóduló horda ellentmondást nem tűrően eltiporta. Ezért a jogért nagyapáink az életüket adták, ám.

Lassan éledezik Európa, sajnos elég lassan. Lám az ugatós fajman is lelépett, az osztrákok kiszavazzák ezeket a barmokat, remélem a mekergel is így jár minél hamarabb.

Hatalomra juttatják ezzel a fasisztoid pártocskákat, ennyi eszük van csak. Vagy még ennyi se.
idppp
Tekla
De bizony volt! Ha nem lenne elfogult rasszista hülye, akkor azt is látta volna, amikor a kislányt hasba rúgta! Nem 30 centiméterre, hanem pont a közepébe, maga takony...
papa.49
És hiányzik valakinek, nekem nem akinek meg hiányzik keresse...
Toby
@Peller Anikó: Mert akkor mi van, ha érvényes úrtlevéllel - ami nonszensz egy háborús övezetből ! - érkezik 30.000 fő ? Akkor mit kéne kitalálni, talán hogy nem beszéli a magyart ? A főgenyó mégis magyarul iratta ki a tacepaóit !
human
@Tekla: Érdekes, hogy az ilyen "bátor" honvédők náluk gyengébb emberekre mernek csak támadni úgy hogy rendőri biztosítás is van mögöttük. Rohadtul büszke lehet magára.
human
@Tekla: Egy fiatal srácot is letalpalt. Még mindig azt mondod, hogy nem csinált semmit?
cdn01.am.infobae.com/adjuntos/163/imagenes/013/327/0013327695.gif
vadnarancs
Gyűlik a mocsok a ruszkiknál! A nagy nemzeti érzelmű, eddig komcsizó ősmagyarok most ruszki segget nyalva oda menekülnek... Mi jöhet még? :)
human
@vadnarancs: A hívők hogy kapkodhatták a fejüket, hogy egyik napról a másikra szeretni kellett az oroszokat. De szerencsére 180 fokot simán hajlik a gerincük.
karma1
@vadnarancs: Vegulis rakorsi atyank is a SZU-ban talalta meg a -majdnem- vegleges nyugalmat,...:o))) (Aztan hazajott egy kalapdobozban)
Desischado
Hányadék ez a némber! Remélem, elítélik! Közmegvetés legyen a része!
kkalman
Most, hogy László Petra így előkerült, rájöttem, eddig nem hiányzott, ezután sem fog. Hagyjuk, hogy Putyin bácsi keblére borulva sírhassa el nagy nemzethy bánatát.
fekete
En meg kituntettnem Petrat! Mit muveltek ezek a Mohamede'k Nemetorszagban 1100 szemelyt'meg eroszakoltak! En is voltam menekult.De ezek legtobbje szar-alak ,senkihazi.
Toby
@fekete: Okoska ! Az úszóbalhéban nem "Mohamede'k" erőszakoltak, hanem árja hunok ! Mos' akko' mi va' ?
Bringás
@pbalage: Azt lesel ki,amit akarsz! Viszont személyes adatot tettél közzé! Majd viseld a következményét!
karma1
@Tekla: 19.37-re: Azt, hogy nem tortent semmi, megmagyaraztak vajon azoknak az iszlamistaknak is, akik halalbuntetest kialtottak ki petrara? Mert erdekes modon, ok is azt a gusztustalan felrugas-elgancsolas kombinaciojat lattak a vagatlan videon, mint en itt a BBC riportere altal felvett filmen. Azon kivul a magyar tv-ben megjelent videon is ugyanazt latni: petracska igencsak emelgeti a jobblabat, futas kozben...
Bar kesobb probalta azt mondani, hogy a testi epseget probalta menteni, de eppenseggel nem a menekultek ELOL szaladt, hanem szembe veluk, KOZEJUK...

Mondjuk jobb is, ha Oroszorszagba emigral, az ilyeneknek putyin kebelen a helye, otthon talan megse rugdalja a riportalanyait, ha lehetseges...
wpym
Szegény ingyenélő, kecskepásztorok!
human
@fekete: Valóban felháborító volt és a hatóságok megbuktak az ügyben, de minimális tényszerűség nem ártana. Nem volt 1100 nemi erőszak. A zaklatással kavarod a nemi erőszakot.
Peller Anikó
@desicchado: tényleg, végülis nem lőtte le őket.
human
@fekete: Csak a félreértés elkerülése végett. Minden migráns aki megszegi a törvényünket azt el kell ítélni és kiutasítani. De álhírekkel csak elhitelteleníti magát. A köztévé híradója például leadott egy olyan youtube videót, amiről azt állították, hogy a kölni erőszakos cselekményeket mutatja be. Kiderült, hogy a felvétel 2012-ben Kairóban történt.
teuton
@fekete: 1100 szemelyt megeröszakoltak? Kik? Az adatokat honnan szedted? Es ha valoban 1100 eröszak törtent, hanyat iteltek el idaig? Szerb "keresztenyek" hany muszlim nöt eröszakoltak meg es hany muszlim ferfit/gayrereket vegeztek ki Srebrenicaban? Erröl nem irt a kurucinfo?
silber13
.@Peller Anikó: 05-10. 11:03-ra:Te ezt komolyan gondolod, vagy csak a Krokogyilból idézted?:-)))
pagoda
Nagyon helyes, a vizsgálatot és a tárgyalást nélküle is le kell folytatni!
qrfly
@Peller Anikó: csipázom az ilyen vagány csajszikat !! ha a kezem közé kaphatnálak...két napig csak azt KIABÁLNÁD: ÉJJENKOSUTLAJOS!!!
Peller Anikó
@pagoda: itt a videó, a tisztánlátás végett (bár ez mindenkinek nem adatik meg),
444.hu/2015/09/09/uj-felvetel-kerult-nyilvanossagra-laszlo-petrarol/

@qrfly: vigyázz mert csótány

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.