Felszámolási csalásra utaló jeleket lát a Tőzsdei Egyéni Befektetők Érdekvédelmi Szövetsége (TEBÉSZ) a tavaly csődbe ment brókercégeket felszámoló cég tevékenységében – írta pénteken a Világgazdaság.

Erre a lap cikke szerint abból következtetnek, hogy a Pénzügyi Stabilitási és Felszámoló Nonprofit Kft. (PSFN) jogi képviselője egy bírósági tárgyaláson a Buda-Cash saját vagyonának mondta az ügyfele 10 milliárdot közelítő, a dán Saxo Banknál beragadt vagyonát. Cégadatok szerint viszont 2014-2015-ben a Buda-Cashnek 2,6 milliárd forint saját vagyona volt.

A lapnak a PSFN közleményben visszautasította a TEBÉSZ állításait, azokat alaptalannak minősítette és szerintük a TEBÉSZ vélelmezett információk alapján fogalmazta meg vádjait.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
A bíróságon elhanzottak jegyzőkönyvbe kerülnek...szóval bukta.
human
Egy KDNP-s képviselő lányának barátja a Buda-Cashe titkára. Miután kormányzati felszámolót neveztek ki a brókercéghez még zavartalanul hordták el az iratokat az épületből. Az utcán pedig megsemmisített iratfoszlányokat fújt a szél. Az egyik televízió kamerája fel is vette.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.