A történetet a fiú bátyja osztotta meg a Facebookon.

Eszerint a srác azért akart edzőterembe menni, hogy egy kicsit ledolgozza a hasát. El is járt párszor szülei kíséretében kondizni, nem zavart senkit, akkor ment, mikor már kevesen voltak a teremben, ráadásul a higiéniára sem lehetett panasza senkinek.

A lelkes fiatalt néhány alkalom után azonban az edzőterem tulajdonosa megkérte, hogy ne járjon ide, mert jelenlétével úgymond zavarja az ott edző "egészségeseket".

Ati bátyja most segítséget kér, hogy aki tud a 16. kerületben, vagy annak közelében olyan termet, ahonnan nem dobják ki az öccsét, az jelezzen neki.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cicamama55
@Szeparepa2: Én inkább Öntől félnék! :( Korai fejlesztés során fogyatékos gyerekek között dolgozom. Az egészséges gyermekek sem félnek még a többszörösen sérült gyermekektől sem, mert ELFOGADÓK! Nem nevelték még beléjük a megkülönböztetést, azt a kirekesztő magatartást amik egyes felnőttekben tombol ! Szörnyű!! Ezért is tart ott az ország, ahol tart!
idppp
@Szeparepa2: Szégyellje magát az edzőterem személyzete és a többi, lelkületében semmiképpen sem ép vendég.
Normális országban egy ilyen eset után többé már semmit üzemeltethetne az edzőterem tulajdonosa! Nyugaton ezért beperelnék, és akkora kártérítést ítélnek meg, hogy akár az egész edzőtermet megveheti rajta a kitiltott fiú! Diszkrimináció a gyengébbek hátrányára, nemhogy erkölcstelen, hanem olyan retorzióknak teszi ki a vállalkozást, hogy jobban teszi, ha az elégedetlen klienseitől szabadul meg... Anyagilag jobban jár!
KERKA
Kirekesztő társadalomban élünk sajnos. Vannak akik nem tudják elfogadni embertársuk testi hibáját. Erről nem tehet az a gyerek, neki is megjár minden, ami az egészséges gyerekeknek megadatik.
A család van nehéz helyzetben, mert ők a nap 24 órájában helytállnak a gyermekükért, vállalták őt.Dicséretes, hogy edzőterembe vitték a tulsúlyos fiút, ami a downkór egyik velejárója.
magyarbakancs
Nagyon kedves és jó indulatúak a Down-kóros betegek.
Nagyon sok szeretetet tudnak adni.
Sajnos az emberi butaság és hülyeség határtalan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.