A trafikbotrányról elhíresült szekszárdi parlamenti képviselőt, Horváth Istvánt szeptember 1-jén Tolna Megyéért kitüntetéssel tisztelik meg – tudta meg a Népszabadság.

A díj odaítéléséről pénteken szavazott a megye közgyűlése zárt ülésen. A Nol.hu szerint a 13 tagú közgyűlés kilencfős kormánypárti többsége szavazta meg Horváth kitüntetését.

2013 óta ismert azt a hangfelvétel, amin Horváth szekszárdi polgármesterként elmondja kormánypárti társainak, hogy ki kapjon a városában trafikot s ki nem. Idén előkerült egy másik hangfelvétel is, amin arról beszélgettek Szekszárd fideszes képviselői, hogy a város egyik óvodájának uniós támogatásból megvalósított bővítését szándékosan túlárazzák majd, mert így mindenki jól jár.

A díjat az kaphatja meg, aki „Tolna megye felvirágoztatásáért végez országos vagy nemzetközi figyelmet érdemlő társadalmi tevékenységet". Horváth neve a trafikbotrány idején annyiban valóban nemzetközi figyelmet kapott, hogy külföldi lapok is megemlítették a skandalumot.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
@ziziplanet: csupa értelem a kép-mása!!!-ennél csakkk a rezsiszilárd és a tálai szebbb...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szettevette
Remélem, hogy ezt a díjat ő sem gondolja komolyan!
Macskaszem
Ez a kitüntetés a "Ki lop többet Tolna megyében" verseny győztesének jár, csak közben átkeresztelték mert szarul hangzott.
nezelodo
Meg kell valahogy fogalmazni a fidesz értékrendjét, sőt törvénybe is kell iktatni, hogy lopni muszáj. Ez a kitüntetés csak ismétlés, hogy a hülyék is megértsék, mi a helyes irány.
moon
Hol van Tolna megye,

Ne áruld el.
Nem érdekel.

Ezé' mégis le kell oda menni büntetni.
Kis köcsög, fideszes.
Azt hiszi, megússza ezt.
Legkésőbb karácsonykor megkapod az ajándékod - mert megérdemled.

A kis buzi...
Van neved is, vagy csak egy kis buzi vagy - A FASZOPÓ KURVA ANYÁD!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.