A trafikbotrányról elhíresült szekszárdi parlamenti képviselőt, Horváth Istvánt szeptember 1-jén Tolna Megyéért kitüntetéssel tisztelik meg – tudta meg a Népszabadság.

A díj odaítéléséről pénteken szavazott a megye közgyűlése zárt ülésen. A Nol.hu szerint a 13 tagú közgyűlés kilencfős kormánypárti többsége szavazta meg Horváth kitüntetését.

2013 óta ismert azt a hangfelvétel, amin Horváth szekszárdi polgármesterként elmondja kormánypárti társainak, hogy ki kapjon a városában trafikot s ki nem. Idén előkerült egy másik hangfelvétel is, amin arról beszélgettek Szekszárd fideszes képviselői, hogy a város egyik óvodájának uniós támogatásból megvalósított bővítését szándékosan túlárazzák majd, mert így mindenki jól jár.

A díjat az kaphatja meg, aki „Tolna megye felvirágoztatásáért végez országos vagy nemzetközi figyelmet érdemlő társadalmi tevékenységet". Horváth neve a trafikbotrány idején annyiban valóban nemzetközi figyelmet kapott, hogy külföldi lapok is megemlítették a skandalumot.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
@ziziplanet: csupa értelem a kép-mása!!!-ennél csakkk a rezsiszilárd és a tálai szebbb...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
ne már ez miért gond Orbániában: találékony volt az EU-s pénzek lenyúlásában!
dr. prédikátor
Melléje kap még egypár trafikot is!!! A geci!!!
Veleda
A közgyűlés 13 tagja közül 9 fő a kormánypárti. Az eredmény előre borítékolható volt.A levitézlett volt polgármestert díjazni illett . Ő volt az a trafik mutyis, aki a rokkant Ági nénitől elnyerte a kis dohány trafikot. Díjat kapott, bár inkább leköpni kellett volna
Törölt felhasználó
Áldott jó ember! Megérdemli, nem? Még a képen is olyan becsületes!
bakegya
@ziziplanet: csupa értelem a kép-mása!!!-ennél csakkk a rezsiszilárd és a tálai szebbb...
Levendula
Vajon mit szól ehhez Dr. Hadházy Ákos? Mert Én szóhoz sem jutok, de szerintem Ő sem...
simmering73
Aki ilyen szemérmetlenül, gátlástalanul mer és tud lopni, hogy még nemzetközi visszhangot is kap, az megérdemli az elismerést.
namihami
Hát bizony, elég sokat kellett várni ennek a szegény embernek, hogy elismerjék a szorgalmát, de íme a kemény munka mindig meghozza eredményét.
2-3 év és a túlárazásból adódó fáradtságáért esetleg még egy Kiváló Túlárazó, de minimum egy Kapitalista Hazáért plecsni is dukálni fog őkelmének. Persze a megfelelő javadalmazás kiséretében. Sőt, a medáliát mellőzhetik is, elég, ha az ára a boritékba kerül.
karma1
Hat nana', hogy megkapja ezt a dijat! Hat nem ugy muxik a dolog, hogy ahol fide$$-es polgi van uralmon, akkor azt a telepulest valamilyen modon felviragoztatja a don padre? Ennek a horvathnak meg me'g szoveges emlekeztetoje is van arrol, hogy melyik fide$$-es elvtarsaknak leszen elonye a trafikokbol kifolyolag...
Mar csak azt varom, hogy orosz mihaly erpataki idiota megkapja a legjobb performanszert jaro dijat, de legalabb egy Kossuth dijat, amiert diszmagyarban jobbikoskodott, mikozben a kozmunkasokkal torette a kovet... (Esetleg valami jo kis sportedzoi cim is kijarna ezert, hiszen vigyaz az emberek elhizasara...)
Fradigege
Életművész elvtárs a csávó. Túlárazással Tolna megye végül is nyer. Én kimaradtam ebből a túlárazásból, tehát én nem nyerek. Itt kezdődik a probléma. A taktikám: Szív alatt nem rúgok!
volvós
Azt mondja ez a g...i otthon a feleségének:
Trippert már kaptam, AIDS is megvolt, tüdögyulladást
is kaptam, rákot is kaptam, lelkiismeretfurdalást is
kaptam, gyomorgörcsöt is kaptam, most meg itt ez a
kitüntetés, amit kaptam !
Mikor kapok már a szemem közé egy jó nagy jobbegyenest ???
Már épp itt az ideje !!!
Maxipocak
Ahogy elnéztem a képét a manusnak, hááát...Nem az oszlói Nobel-díj átadás jut az eszembe. Egy másik kép sejlik fel inkább... Victor Hugo: Nyomorultak...
justhpeter
Nyerhetett volna egy rövid bírósági tárgyalást is. Hiszem megszolgálta.
Toby
A bűnözők jutalmazzák egymást! Csak a szokásos!
soljanka
@volvós: Kapott már. Csak azt nem írták meg.
Desischado
Kérem, ez a normális orbanisztánban: remekül lopott, ki kell tüntetni! Istenem, hova jutottunk! És akkor sokan ezt a bandát éltetik! Gyalázat!
karma1
Ha csak a testbeszedet nezzuk, akkor benne van a hazugsag az alulrol felfele valo nezeseben. (Elmeletileg minden hazudozo tudja, hogy akkor a leghatasosabb a hazugsaga, ha az ember szemebe tudja mondani azt, de a teste nem engedelmeskedik: ilyenkor szuletik ez az "alulrol valo nezes"... (Mint ahogy Lady Diana is nezegetett. Barmennyire nagy lelek is volt O, a vegere kiderult, hogy elete nagy reszeben szinte mindenkinek hazudott, egyedul a gyerekeire tudott EGYENESEN szembe nezni,...)
Toby
@Mirabilis: Már ott tartunk, ha reggel feljön a Nap, délután már jutalmazzák egymást, hisz úgy tudják., miattuk kelt fel a Nap.
Egyébként mi van ennelk a trógernek a trafikmutyis ügyével, mintha eljárás is indult volna, vagy már vége egy megszüntető határozattal?
szettevette
Remélem, hogy ezt a díjat ő sem gondolja komolyan!
Macskaszem
Ez a kitüntetés a "Ki lop többet Tolna megyében" verseny győztesének jár, csak közben átkeresztelték mert szarul hangzott.
nezelodo
Meg kell valahogy fogalmazni a fidesz értékrendjét, sőt törvénybe is kell iktatni, hogy lopni muszáj. Ez a kitüntetés csak ismétlés, hogy a hülyék is megértsék, mi a helyes irány.
moon
Hol van Tolna megye,

Ne áruld el.
Nem érdekel.

Ezé' mégis le kell oda menni büntetni.
Kis köcsög, fideszes.
Azt hiszi, megússza ezt.
Legkésőbb karácsonykor megkapod az ajándékod - mert megérdemled.

A kis buzi...
Van neved is, vagy csak egy kis buzi vagy - A FASZOPÓ KURVA ANYÁD!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.