Eljött a "várva várt pillanat", Rogán Cecília exkluzív interjút adott a Borsnak. Nem tartom magam celebnek, de természetesen gyakran előfordul, hogy részt veszek egy-egy rendezvényen, akár a férjem oldalán, akár nél­küle, például női eseményeken. Egyáltalán nem érzem, hogy önálló tényezőként kellene engem bárkinek is számon tartania. Továbbra is feleség, anya és dolgozó nő vagyok, ahogyan a legtöbb nőtársam az országban - vallja Rogán Cecília, aki a Sarka Katával indított közös vállalkozásáról is említést tett az interjúban. Mint mondja, azért választotta Hajdú feleségét a cégalapításhoz, mert régóta ismerik egymást a gyerekeinken keresztül. "Kapcsolatunk barátságon alapul. Megbízunk egymásban és remekül tudunk együttműködni" - mondja Cecília, aki szerencsésnek mondja magát, mert a munkája nem gátolja a gyereknevelésben, és új cége, a Nakama ügyvezetésében férje is támogatja. A cikkből az is kiderül egyébként, hogy Cecília egy állásinterjún ismerkedett meg Rogán Antallal, a...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vitriol
@Horizont: ez a szerencsétlen celeb nem tanult rühelke példájából, aki addig szólt bele a nagypolitikába az apja védelmében, amíg aztán megkapta a magáét a kommentelőktől. Azóta nem akarja megvédeni apucit.
Cicamama55
Az én véleményem az, hogy "ungarische Münchausen báró" feleségének lenni nem egy biztos dolog.
bakegya
Dolgozó nő - HOMÁRT EBÉDEL,miből- kétségeim vannak.Attól tartunk sok minden más is ki fog derülni a boglári kislányról-pl hogy tettestárs bizonyos üzletekben,a haszon elköltésében mindenképpen.
vitriol
@Horizont: ez a szerencsétlen celeb nem tanult rühelke példájából, aki addig szólt bele a nagypolitikába az apja védelmében, amíg aztán megkapta a magáét a kommentelőktől. Azóta nem akarja megvédeni apucit.
papa.49
Hát a ,,szépség,, még igazi cölöpnek is gyenge, csak ,,cölöPÖCSke, jó példát hozott a spiné, a Katát, akinek egyetlen jó tulajdonsága, hogy egy csinos nő, legalábbis férfi szemmel nézve))))))))
Ők ketten a ,,DOLGOZÓ NŐK MINTAPÉLDÁNYAIK,, mindkettőnek van személyzete, aki elvégzi a háztartást, míg ők ,,DOLGOZNAK,, na vajon hol hát a kávéház teraszán, vagy éppen a légkondis áruházban válogatnak a ruhák között, amik euró ezrekbe kerülnek, na csókolom ettől már hányok!!!
vadnarancs
Cecilke! Amíg Tónyó a böribe tölti az életfogytot, addig szívesen bekapálom a háztájit!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.