Sándor Mária, a fekete ruhás nővér, aki gigademonstrációra készül, úgy érzi, lehallgatják a telefonját.

Kedd este egy összejövetelen voltam, és amikor fél 11-kor hazaértem, még telefonon folytattuk a beszélgetést az egyik résztvevővel – nyilatkozta a nővér a Népszavának.

Nem először támadt az az érzésem, hogy nem ketten vagyunk a vonalban, aztán azt is hallottam, mintha leesett volna valami. Azt gondoltam, a beszélgetőtársam vacsorázik, de amikor rákérdeztem, azt felelte, ül a kocsijában és vezet.

A felismeréstől elemi erővel tört rám az idegesség és csak azt tudtam kiabálni, hogy tegyük le.

Sándor Mária arról is beszélt, hogy nem balhézni mennek az utcára. – Most is, amikor bejelentettem a péntek esti rendezvényt – mondta –, a rendőrségen azt mondták: Mária, magukat bármikor biztosítjuk, mert önök békés tömeget szerveznek. Tiszta dolgokért küzdünk, a szakmáért, a betegekért harcolunk, és csak azért kell kimennünk a Kossuth térre vagy bárhová, mert nem akarnak velünk tárgyalni az ágazat vezetői, nem akarják elismerni, hogy ami ma a magyar egészségügyben van, az nem mehet tovább. Én nem a rendszer ellensége vagyok, csak a magyar emberekért harcolok.

Sándor Máriáék ma este a Parlament előtt tartják demonstrációjukat. A Tanítanék Mozgalom, számos művész és sok civil szervezet jelezte, hogy segítik a fekete ruhás nővért.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Jaj. Akit lehallgatnak, azt lehallgatják. Nem úgy kapcsolódnak rá a vonalra, mint egy mezei konferenciahívás, hogy lehetőleg belehallatszon a lehallgató szuszogása is...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Foxley
Nem mindig rossz az, ha hallgatják pl lehet veszélyben is és akkor tudják. Meg hogy honnan. (lánc)
leszúrt rittberger
Jaj. Akit lehallgatnak, azt lehallgatják. Nem úgy kapcsolódnak rá a vonalra, mint egy mezei konferenciahívás, hogy lehetőleg belehallatszon a lehallgató szuszogása is...
ágimami
Ez meglep valakit??? Engem egyáltalán nem!! Sajnos ilyen világban élünk!!
wagabund
..."Lehallgatják Sándor Mária telefonját?"...

Igen, lehallgatják... csókolom a kisztihandját széplelkű asszonyom...mit gondol, kimarad a buliból? uggyan kérem...aki számít, és szervezkedik, az erre bőven számíthat

a rendszer szemében ön persona non grata...
csak nem újat mondtam?...mert akkor baj van.
solidedge
Ha a Fidesz megtudná, hogy Rákosi él egyből kirúgnák a Habony és Finkelstein féléket és ő lenne a fő tanácsadó.
Fradigege
Ha engem lehallgatnának, akkor elkezdeném a felcsúti faji hovatartozását elemezgetni. A gyerekek miért kaptak héber neveket. Na, azt biztos nem terjesztené a talpnyaló médiájuk. Terhelő állításokat fogalmaznék meg a beszélgetőtársammal a vonalban. Azt aztán lehallgathatják.
kajla
ez ebben a formában hülyeség, a lehallgató nem kapcsol mikrofont a vonalra
justhpeter
Mire mennek a lehallgatással ? Értelmetlen.
Szókrakész
"A felismeréstől elemi erővel tört rám az idegesség és csak azt tudtam kiabálni, hogy tegyük le."

Miért kellett kiabálva letenni, letetetni?
Csak nem olyanokról beszélt?
Toby
@leszúrt rittberger: és arra emléxel, hogy az LMP-snek visszajátszották a korábbi beszélgetését?

Nem biztos, hogy technikai malőr, sőt...a gengszterrezsim egyik névjegye az "elégedettek" követtetése, úgy, hogy az illető mindenképpen észrevegye, ehhez ismerni kell a programját ehhez pedig kell a lakás- vagy telefonlehallgatás!
Ez így működik! Videó - és fotógyűjteményem van a csicskákról, akik egy része polgárőr, az utca végében lévő bérházba költöztek be, azonban nincs semmilyen tábla, ami a polgárőrségre utalna, fél éven belül már két esetben kapott "ez" a polgárőrség jutit! Amúgy semmi más látszatja nincs a polgárőri tevékenységüknek!

Talán arra is emléxel, aikor egy álló napig követtek egy újságírónőt még a budira is!
A hatályos btk- szerint ez mégcsak nem is zaklatás!
Ellenszere: videó-fotó-videó-fotó, haveri ellenfigyelések, hogy érezzék a törődést és pár eseben célszerű a lakásig elkísérni az "aktívistát" hogy tudja, visszafelé is működk a dolog és talán valaki, valahol elkapja, vagy más módon tesz kersztbe!

Ergo: kell a lakás/telefonlehallgatás, ha nem akarnak egész nap és egész éjjel kocsiból lesni!

Ez a fajtiszta gengsztermódszer! A másik ellenszer, hogy távollakó, telefonon is ritkán kapcsolatban lévő iskmerősökkel elkapatni és összekuszálni kezét lábát!
nezelodo
Vajon kit lep meg az, hogy működik a módszer? A mai fő-fő fülelő-vezető is a III/III-as generációt adók elkötelezett csoportjából került ki. Ha akarna sem tudna változtatni a beidegződésén, a vérében van a rettegés, mert tudatában van a tetteinek. Nem tudunk mást tenni, mint azt, hogy hülyére vesszük őket, és másokkal való kapcsolatainkat nem tesszük ki a közösségi oldalakra, kerüljük velük a telefonos és elektronikus levelezési formákat, és tehetnek a leskelődők egy szívességet, ha megengedjük neki. Ismerek olyan közszférában dolgozót, akit a főnöke "kért meg" a közösségi oldalának hibernálására, amíg dolgozik, gondolom nem ok nélkül. Aki meg retteg odafönn, csak rettegjen, és tanulmányozza a történelmet, mert mindig ők buknak el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.