Ellenszavazat nélkül választotta meg elnöknek az erzsébetvárosi MSZP-s szervezet Hunvald Györgyöt – írja a Nol.hu.

A Fővárosi Főügyészség  a múlt hét végén jelentette be, hogy Hunvald ügyében sikeresen indítványozta a perújítást. A Kúria május 2-án formai okokból hatályon kívül helyezte a Szegedi Ítélőtábla korábbi jogerős ítéletét, amely megállapította volt polgármester büntetőjogi felelősségét és szabadságvesztést szabott ki rá.

A hatályon kívül helyezés oka az volt, hogy a Hunvald Györggyel szemben indított büntetőeljárásokat nem egyesítették bírósági szakban.

A nagyobb ingatlanügyekben és a zuglói megbízások ügyében felmentették, csupán a kisebb súlyú cselekmények közül kétrendbeli hivatali visszaélés miatt szabtak ki rá egy év letöltendő szabadságvesztést.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Rendőrség, Ügyészség a rajtvonalon...
Újabb lejáratókampány, perfelújítás és a kapcsolódó dogok készülőben.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Rendőrség, Ügyészség a rajtvonalon...
Újabb lejáratókampány, perfelújítás és a kapcsolódó dogok készülőben.
keresztapa
@namihami: Személy értékelése: egydimenziós cselekedete fejezi ki a lehetőségek kihasználásában hovatartozását, egyéni akaraterejét, tisztességét, fel áldozza - . e a pártszféra anyagi érdekeinek oltárán? Ehhez nem a lejáratás kapcsolódik , hanem az emberi gerinc tartása: hajlik a gerinc:,- vagy sem, ha már bírósági ítélettel kell a gerincet egyenesbe tartani, akkor már az emberi akarás tisztessége sérült, aminek gyógyítása orvosi eset, semmi köze a bizalom szilárdságához. “A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak személyes boldogulása így kívánja.”Mszp,. DK, LMP.
keresztapa
Lehet -E hinni az igazságszolgáltatásnak, ha egyszer elítél- majd ugyanezt az ítéletet semmisíti, egy ugyancsak kétséges ítélettel! Párthű bíró felment, ami a függetlenségét a bírónak kétségbe vonja! Az első ítélő bíró alkalmassága megállapítható, hogy alkalmatlan a bírói feladatának ellátására, avagy két pártkatona bíró ítélt, különböző időszakú időben? A Fővárosi Főügyészség a múlt hét végén jelentette be, hogy Hunvald ügyében sikeresen indítványozta a perújítást. A Kúria május 2-án formai okokból hatályon kívül helyezte a Szegedi Ítélőtábla korábbi jogerős ítéletét, amely megállapította volt polgármester büntetőjogi felelősségét és szabadságvesztést szabott ki rá.

A hatályon kívül helyezés oka az volt, hogy a Hunvald Györggyel szemben indított büntetőeljárásokat nem egyesítették bírósági szakban.

A nagyobb ingatlanügyekben és a zuglói megbízások ügyében felmentették, csupán a kisebb súlyú cselekmények közül kétrendbeli hivatali visszaélés miatt szabtak ki rá egy év letöltendő szabadságvesztést.
Toby
@keresztapa: Az idézett mondatok soha nem hagyták el a neves orosz író, Szolzsenyicin száját/írni képes kezét! Csak úgy mondom, elmaradtál kissé!
Ez a mutatvány is megbukott, mint a "Ción bölcseinek jegyzőkönyve" melyet a szentpétervári Ohrana vezetője agyalt ki!

Van még olyan, amely soha, sehol nem hangzott el, de szívesen hivatkoztok rá?
Cicamama55
A választások utáni Fideszes feljelentő hadjárat mára már felmentések sorát eredményezte. Pedig még a törvényhozóinkat, törvényeket is fenekestől felforgatták. Tanúk hamis állításaira, bizonyítékok meghamisítására igaz sokára, de fény derült! Bebizonyosodtak sorban a karakter gyilkosok csupán a választások kimeneteléért járatták le ellenfeleiket. Nem kell itt, csak az elmúlt 6 évig visszamenni, s azokban elhangzott állításokat idézgetni!
keresztapa
@Toby: Tökéletesen igazad lenne ha a több dimenziós ,,Ción bölcsek jegyzőkönyvében" mi zsidók nem a sajátos érdekünk szerint rögzítsük jegyzőkönyvben azt ami későbbiekben visszavág:,hatalomváltás, rendszerváltás, esetén a világ változó, nekünk zsidóknak mindég a jelenlévő hatalom nyelvén kell nyilvánulnunk, milyen vezető szerepet tölthetünk be a hatalomba:, és milyen biztosítékot kapunk a hatalomtól érdekszféránkhoz. Jelenünkben mi mindenbe megnyilvánulhatunk, mert mindenbe igazunknak kell lenni, mert a bűnösség érzetét sikerült ráerőszakolni a nemzetre. A második világháború legnagyobb nyertesei közt vagyunk. A jelen hatalom minden véleményünket igyekszik nekünk legjobban megfelelően teljesíteni, lásd MAZSIHISZ szobrok vélelmezéseit
justhpeter
@keresztapa: Megvizsgálnád talán a fideSS-kdnp-t is ?
Toby
@keresztapa: Mondtam, hogy elmaradtál ebben a tárgyban, nyugodj bele, vagy nézz utána realista szemmel és ne pártszimpi-alapon!
Néhány éve a kurucinfó naponta idézett a Ción bölcseiből, miután széles nyilváénosságot kapott ( NGC, History, BBC Earth ) eléggé nézett csatornákon az ellenbizonytás - jeleztem, honnét ered! - azóta nem találkozol vele sem a kurucon, sem más szennyoldalon.
Cionista gyűlés valóban volt a magyar származású Hertz Tivadar szervezésében, csakhogy semmiféle jegyzőkönyv ott nem készült, főleg nem "gój-ellenes" és zsidó "übermensch" tartalmú!
perfekt
Gázos egy ügy! Ezzel a "márkás" névvel-nem igen szárnyal majd a MöSzöPö. Nem egy Red Bull!
Bringás
Világos! A pozíciót csak börtönviselt töltheti be! :-)))))))))))))
Manhattan
@Bringás: Akit veszélyesnek talál Orbán, az hamar börtönviselt lehet... Persze ártatlanul, mint számtalan estben kiderült. Látod, mennyire szereti a hétker Gyurit. Ellenszavazat nélkül megválasztották!
keresztapa
@Toby: A hét mondat idézetre:, én nem hivatkoztam Szolzsenyicinre csak egy kommunista ember típusra vetítettem rá a tulajdonságot,hogy ki írta le ezeket, nem az a lényeg, hanem az,, hogy tökéletesen jellemezte a kommunista embert! Persze sok hasonló típusú személyt sért ez a megállapítás, de legyen ez az ő bajuk!
Toby
@keresztapa: A gerinces magyarázatot mindig elfogadtam, de a mellédumát soha! Szolzsenyicinre történt hamis hivatkozással terjedt egy darabig a szöveged, de aztán elbukott, legalább tömd ki a hátad, mintha lenne gerinced!

Úgy tűnik a kommunistáknak azért volt gerincük, egyes mellémesélőkkel szemben!
Toby
@Bringás: Meg akikről kiderült - "bíróságilag" - hogy hazudott, mint orbánc, buda-törpeuszkár gyula, lézer-piszkos ( aki szerint nem volt közérdekű a "hivatali qrástúra", de aztán a bíróság másként döntött) !
Miben erőlködsz még?
keresztapa
@Toby: Nem szégyen az ha valaki kommunista elveket vall, de az annál szégyenletesebb , hogy nem vállalja meggyőződését, ha ez nem így van:, akkor miért sértődsz az idézetre?, főleg a "gerincre". Még egyszer útóljára nem hivatkoztam az idézettel senkire, de a megállapítás az igaz a kommunista emberre! Én vállalom zsidóságom, és nem szégyenlem metszettségemet, pajeszomat, mert igaz:, még akkor is ha gúny tárgyává tesz bárki is, mert ezzel együtt kell élnem!
Toby
@keresztapa: Nem szereted, ha befognak, mi? Márpedig ez történt fehéren-feketén! Járatod a csőröd, aztán még gerinc sincs hozzá!
Egy kommunista, gerincoszlop hozzád képest!
Nem kell a melléugatás a hamis Szolzsenyicin "idézettel" összefüggésben!
Csak szart termeltek magatok körül, hamis állításokkal! Erre vagytok csak alkalmasak!

Capisce?
keresztapa
@Toby: Így nyilatkozik egy igazi egydimenziós kommunista!
Toby
@keresztapa: Ja, meg egy balfasz, ismerethiányos agyduzzanat . mint te, faszikám!
Manhattan
Hunvald : Egy politikus akkor rehabilitálódik, ha újraválasztják. Ugyanez igaz arra a politikusra is, akit erőszakkal elhurcoltak, börtönbe raktak három évre, kivonva a forgalomból hét évre, és a végén sikerült „bepöttyözni” azzal, hogy egy lakáscserénél egy lakószobával nagyobb lakást utalt ki a leadott bérleményért cserébe, mint ami járt volna érte.
keresztapa
@Toby: A kommunistánál:,( ami te vagy) Magyar zsidó véleményem szerint,kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált ember a világ történelmében!
Toby
@keresztapa: Bármelyik kommunistát lecumizhatod - kisnyilas! Arra alkalmas vagy! Ja, a gerinc helyét ki kéne tömni - "zsidóka" ! Átlátszó vagy, mint a síküveg - te f*szfej!
keresztapa
A kommunista @Toby: Nyelvezete kulturáltsága - , kultúra- és szellemellenességed elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára. nem ismered a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalmad sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt az egyéni, a mozgalom érdeke vagy az elvtársak személyes boldogulása így kívánja.” Én zsidó-(ka)nemvagyok oly átlátszó mint a sík üveg,mi zsidók nem a sajátos érdekünk szerint rögzítsük jegyzőkönyvben azt ami későbbiekben visszavághat:,hatalomváltás, rendszerváltás, esetén a világ változó, nekünk zsidóknak mindég a jelenlévő hatalom nyelvén kell nyilvánulnunk, milyen vezető szerepet tölthetünk be a hatalomba:, és milyen biztosítékot kapunk a hatalomtól érdekszféránkhoz. Jelenünkben mi mindenbe megnyilvánulhatunk, mert mindenbe igazunknak kell lenni, mert a bűnösség érzetét sikerült ráerőszakolni a nemzetre. A második világháború legnagyobb nyertesei közt vagyunk. A jelen hatalom minden véleményünket igyekszik nekünk legjobban megfelelően teljesíteni, lásd MAZSIHISZ követelmények teljesítését! Ébredj @Toby:
Toby
@keresztapa: Nem tudok veled foglalkozni, meg az idióta meséiddel sem, ott add el magad, ahol hasonló kvalítású "színvonal" van, mint a tiéd!
keresztapa
@Toby: Próbáltam veled értelmesen kommentelni, de sajnos reménytelen eset vagy, ilyen felfogóképesség:,inteligencia nélküli személlyel, nagy butaságvolt részemről vélelmet értelmezni, veled, aki csak rád jellemző tulajdonsággal bírsz, mert más képességed nincs obszcén szavak alkalmazása , mutatása nélkül!
Toby
@keresztapa: Értelmesen csak értelmes ember képes kommentezni - kissé messze vagy ettől, majd belátod!
keresztapa
@Toby: Nálad csak ez a kettő hiány cikk az értelem és az ember:, értelem nélkül akarsz értelmes lenni, de csak a kötődő érzelmed az ami vezérel, képzeted meg a mosodába hipózva! A tudásodat meg a pártod határozza meg, te csak a kalitkás papagáj szerepét töltöd be, mert neked ez így jó. Aléchem sáiom! ( béke veletek) Ez a méltó elköszönés! zsidó módon!
bosszants
Maradva a tárgynál:
Ha a nemzetet romlásba taszító Orbán lehetett ismét kormányfő 210-ben, akkor Hunvald miért ne lehetne egy tolvaj banda* vezetője?

*minden pártot itthon tolvaj bandának vélek.
gulyasgyula
@Manhattan: !!
Külömben is Magyarországon csak nagyon kevés a politikai hatalmával vissza élő korrupt politikus ..Ezt bizonyítják az elmúlt 26-évben született BIRÓSÁGI ítéletek ..Mi már csak egy ilyen ártatlan nemzet vagyunk ..A HUNVALD ügy is ezt bizonyítja a végén még kártérítést is kap ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.