Gyetvai Viktor, a Független Diákparlament egyik alapítója első fokon pert nyert a Pesti Srácok fideszes híroldallal szemben – írja a hirkut.hu

A kormányközeli hírportál még a májusban tartott Rendkívüli Országos Diákfórum után közölt lejárató cikket az eseményt szervező Független Diákparlamentről.

A cikkben azt állították, hogy Gyetvai Viktor részt vett a netadós tüntetés utáni Fidesz-székház ostromban, és eközben elvitték a rendőrök. A hír nem igaz,  a portál az ellene indított helyreigazítási pert elveszítette, öt napjuk áll rendelkezésre hogy helyreigazítást közöljenek.

A Pesti Srácok ügyvédje egy olyan érveléssel is előállt, hogy

ha a rendőrök valakit bárhonnan előállítanak az már elegendő bizonyíték amellett, hogy az illető megsértette a közrendet.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Pesti Srácok ügyvédje:ha a rendőrök valakit bárhonnan előállítanak az már elegendő bizonyíték amellett, hogy az illető megsértette a közrendet.
Ügyvéd??? Ez??? Ilyen érveléssel???
Vajon találta vagy tombolán nyerte a diplomáját? Szerintem ugyanott végzett, ahol a Farkasflóri vagy a Kopipalibácsi.
Ez egy kimondottan a fideszesek részére, a Matolcsy által alapított ""egyetem"" lehet, ahol ilyenek és csakis ilyenek kaphatnak ""summa cum laude szintű diplomát""..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Nekem azóta nagyon tetszik a "független tájékoztatásuk", amikor nagyon kevesellték egyik cikkükben a nyalonc csicskásuknak juttatott nyolc trafikot. Persze ezzel kiváltották nejlonszatyros (nem nokiás dobozos) átutalás vesződségeit.
Toby
Ez az ügyvéd ritka nagy barom, vélhetően az "Ecseri Jogin" végzett 300.000-ért!
Cicamama55
@wagabund: A tanárok nem felelősek azért, amit a volt diákok tesznek évek elteltével, felnőtt fejjel. Havas maga is szokta emlegetni, hogyan csalódott egyik-másik tanítványában, pl. Csiszár Jenőben, de másokban is.
Nil
@sgyuri2003: ha van pénzed ügyvédre kiállhatsz az igazadért- kirendelt ügyvéddel nem érdemes próbálkozni - csak mert jogegyenlőség van

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.