Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerint a magyar baloldal azzal, hogy támogatta az Európai Parlament (EP) jelentését a kényszerbetelepítésről, világosan állást foglalt a kérdésben.

"Felháborítónak tartjuk, hogy a magyar baloldal egy olyan állásfoglalást támogatott az EP-ben, amely alapján pénzbüntetéssel sújtanák Magyarországot akkor, ha nem fogadja el a kényszerbetelepítést. Nagyon sunyi tempó ez: a baloldal idehaza elsumákolja, hogy igent vagy nemet mondjon a kényszerbetelepítésre, de az EP-ben támogatja azt. Felszólítjuk a baloldali ellenzéki pártokat ne beszéljenek félre és tegyék egyértelművé álláspontjukat a népszavazással kapcsolatban. Arra az egyszerű kérdésre kell válaszolniuk igennel vagy nemmel, hogy támogatják-e a kényszerbetelepítést"

- fogalmazott Dömötör Csaba.

A baloldalnak színt kell vallania, ezért a kormány felszólítja az ellenzéki pártokat, hogy "fejezzék be a sumákolást", ne beszéljenek félre és tegyék egyértelművé álláspontjukat a népszavazással kapcsolatban.

Dömötör Csaba szerint a baloldal minden lehetséges eszközzel "fúrja" az októberi referendumot és ez nem jelent mást, mint hogy a baloldal bevándorláspárti. 

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
@Csodálkozó: Ismered a régi viccet?
A részeg lehányja nőt a villamoson. Az felháborodik, mire azt mondja a részeg: Maga beszél, nézzen végig sajátmagán.
Elég képletes, nem?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
@solidedge: Félreértesz valamit. A szavazáson való részvétel önmagában semmit nem jelent, hisz a szavazatok 50 +1 %-ának (ez valamivel több, mint 4 millió azonos, elutasító szavazat) kell meglenni-e ahhoz, hogy azt mondhassák genyóék, elérték a célt, belpolitikailag, de az uniót abszolút nem köti és nagyon úgy tűnik, nem lesz meg az 50 +1! Ráadásul aki elmegy szavazni, nincs biztosíték arra, hogy genyóék akaratával egyezően fog szavazni!
Ezért írtam azt, hogy a szavazat leadása még messze nem jelenti az akarat eredményét!

Genyóék is nagyon jól tudják, hogy semmilyen kihatással nem lesz az unióra a szavazás eredménye, ezért a szavazás csak pusztán belpolitikai erőfelmérés a részükről, 5 milliárdért, hogy felmérjék a karámtámogatottságot! Magyarul, hány birkát tudtak befolyásolni a Nagy Semmiért!
vonotok
@papa.49: Látod az a baj, hogy 80-90 éveseket említesz. A szomszéd is 82 éves,
de a mostani 20-30-as korosztály mit gondol a jövőről? Valyon ők mit tesznek ezen rothadt rendszer megdöntésért.
Én 80 km-re lakom Pesttől. Itt is sók a nyugdíjas. A fiatal értelmiségnek nyoma sincs, ők hová lettek?
papa.49
@vonotok: Elmentek, ahogy a lányomék is hamarosan elmennek innen nyugatra, miért mert két diplomás ember nem keres annyit, hogy egy lakást megtudjon venni, belátható időn belül, hát csak ezért nincsenek fiatal értelmiségiek...
vonotok
@papa.49: Akkor ha nem értelek félre, azt írod, hogy ez az ország önpusztító???
cikicakk55
@F_Viktor: Olyan kitétel is volt a belépéskor,hogy az Eu bár mikor megállapíthat bizonyos kvótát,amit nekünk kötelességünk teljesíteni? Az meg,hogy hol nem ítélik halálra őket,vagy hol nincsenek veszélyben elég zavaros.mire ide értek átcsörtettek egy pár országon,ahol már nem lőttek rájuk,ahol nem voltak életveszélyben.Láttuk a videót,amit itt készítettek Magyarországon.Az ásványvizet zsugorfóliástól dobták ki.A kekszet,nápolyit is csomagszám hajigálták el.A főtt ételre( amit a gyerekeink az iskolába kapnak) azt mondták,hogy náluk ilyet esetleg csak az asszonyoknak adnak,de a férfiak és az állatok meg sem ennék.Arról nem beszélve,hogy van rendes határátkelő.
papa.49
@vonotok: Igen, és nagyon sajnálatos, tudod azt bánom mint a kutya amelyik 7 kölykedzett, hogy ' 90 után mikor hívtak miért nem szedtem a sátorfámat, és mentem el...De ahogy a közmondás is mondja ,,késő bánat, eb gondolat,, most már betegen, öregen, pénz nélkül nem indulhatok el...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.