Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerint a magyar baloldal azzal, hogy támogatta az Európai Parlament (EP) jelentését a kényszerbetelepítésről, világosan állást foglalt a kérdésben.

"Felháborítónak tartjuk, hogy a magyar baloldal egy olyan állásfoglalást támogatott az EP-ben, amely alapján pénzbüntetéssel sújtanák Magyarországot akkor, ha nem fogadja el a kényszerbetelepítést. Nagyon sunyi tempó ez: a baloldal idehaza elsumákolja, hogy igent vagy nemet mondjon a kényszerbetelepítésre, de az EP-ben támogatja azt. Felszólítjuk a baloldali ellenzéki pártokat ne beszéljenek félre és tegyék egyértelművé álláspontjukat a népszavazással kapcsolatban. Arra az egyszerű kérdésre kell válaszolniuk igennel vagy nemmel, hogy támogatják-e a kényszerbetelepítést"

- fogalmazott Dömötör Csaba.

A baloldalnak színt kell vallania, ezért a kormány felszólítja az ellenzéki pártokat, hogy "fejezzék be a sumákolást", ne beszéljenek félre és tegyék egyértelművé álláspontjukat a népszavazással kapcsolatban.

Dömötör Csaba szerint a baloldal minden lehetséges eszközzel "fúrja" az októberi referendumot és ez nem jelent mást, mint hogy a baloldal bevándorláspárti. 

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
@Csodálkozó: Ismered a régi viccet?
A részeg lehányja nőt a villamoson. Az felháborodik, mire azt mondja a részeg: Maga beszél, nézzen végig sajátmagán.
Elég képletes, nem?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csodálkozó
Bagoly mondja...
Másra kenné a saját szarát: orbáncnál sunyibb mocsok bűnöző féreg nincs széles e hazában.
namihami
@Csodálkozó: Ismered a régi viccet?
A részeg lehányja nőt a villamoson. Az felháborodik, mire azt mondja a részeg: Maga beszél, nézzen végig sajátmagán.
Elég képletes, nem?
bra048
A Dömötör Csaba Úr pedig foglaljon állást abban a kérdésben, hogy a külföldre szükségből
dolgozni járó, de azért mégis teljes jogú magyar polgár miért nem szavazhatott levélben ?
Miért nem lehet ugyanolyan joga a külföldön saját magát és családját eltartó polgárnak, mint
a magát magyarnak valló, de itt lakcímmel nem rendelkező a szűken vett országhoz csak lélekben tartozó embereknek, akik most több juttatást kapnak, mint a kicsiny országunkba
szorult kárvallott magyar nép ? (Nos Szógyártó és Dömötör urak erre mit válaszolnak ? )
koszpeko
Nincs kényszer betelepítés!!!

444.hu/2016/06/03/navracsics-nem-felel-meg-a-valosagnak-amikor-a-kormany-brusszeli-zsarolasrol-beszel

"Az Orbán-kormány volt minisztere, elmondta, hogy ő is részt vett az Európai Bizottság kvótáról szóló döntésének meghozatalában, hogy legyen lehetőség minden uniós tagállamban menekülteket elhelyezni. Navracsics az egész konstrukciót azért nem kérdőjelezte meg, mert ez a csomag csak egy jövőbeli helyzetre vonatkozik, amikor a legálisan menekültstátuszt kérő emberek száma egyetlen országban jelentős mértékben meghaladja a szokásos mértéket.

A tervek szerint ekkor segítene a többi tagállam a túlterhelt országnak.
Hangsúlyozta, hogy itt nem az illegális bevándorlásról van szó, mert a külső határ megerősítése is fontos eleme ennek a csomagnak. Itt a menekültstátuszt kérőkről és megkapókról van szó.

Navracsics szerint ez egy abszolút vállalható megoldás, hiszen nem a mostani helyzetről, hanem egy jövőbeli menekültügyi eljárás szabályozásáról beszélünk."
RonaGyuri
@bra048: mert tesznek nagy ívben az adófizető állampolgárokra, ők a marék-nyújtogatásban jeleskednek.
telegdilaci
@bra048: Nem válaszolnak semmit,mert álnokok, ők a sunyik hazudozók! nem merik engedni a külföldön dolgozó Magyar Állampolgárokat,mivel azok miattuk,hagyták el az Országot,és nem rájuk szavaznának! a szemét határon túliak meg levélben,szavazhatnak,azoknak nincs veszteni valójuk,nem itt élnek,és ki látja a levélben küldött szavazatokat,hogy kire szavaztak,e Fidesz megbízottak! azt látnak a szavazó levélben amit akarnak adva van a csalás,lehetősége!
telegdilaci
@koszpeko: Ki is átkozták Navracsicsot! Úgy jár mint Áder,aki mást mond mint a Vezér az megy a levesbe!
namihami
@telegdilaci: Azt és annyit számol a határontúliaknak, amennyit akar. Hiszen kontroll nincs és nem is lehet.
Biztos vagyok benne, hogy vagyunk jónéhányan, akik időt és energiát nem sajnálva, hajlandók lennénk egy választás után a kinti cédulákat és érvényességüket ellenőrizni. De azt nem lehet, mert azonnal borulna a bili. Hiszen nagyon kellett és fog kelleni az a néhány százezer ""korrekt""szavazat.
varirmag
Gyerekeim vannak és remélem unokáim is lesznek. Itt akarunk élni !
Elmegyek szavazni. A politikusokat nagyon nem szeretem , egyiket sem !! De nem szeretném ha migránsokat telepítenének ide ! Sem egyet, sem százat. Semennyit. Meg van ennek az országnak a maga problémája, nem kell tetézni.
Igazuk van azoknak az országoknak akik ha kell fegyverrel védik a határaikat ( lásd : USA,Izrael,Kanada stb,stb )
Az EU , az EP nem dönthet ilyen kérdésben.
Csodálkozó
@varirmag: Butaság!
Most is jönnek "migránsok" letelepedési kötvénnyel, aminek a haszna a Fityisz és führerei kasszájába kerül. Ők a "jó migránsok", hisz a Fityiszt gazdagítják.
Iszonyatos lopás, szemfényvesztés és hazudozás folyik itt!
namihami
@varirmag: Viszont az a pénz, amit az az EU ad, amelyik most ezt próbálná bevezetni, na az jól jön. Neked is, a családodnak, mindenkinek.
Tagja vagyunk egycsoportnak, ahová ráadásul önként léptünk be. Ott vannak bizonyos előírások, elvárások. Ha egy klub előírja az öltönyt és lakkcipőt, akkor oda nem mehetsz fürdőgatyába és strandpapucsba. Vagy ha igen, ne lepődj meg, ha kidobnak.
A Gazda megpróbálja mindezt és csodálkozik, hogy szólnak érte. Most még csak szólnak. Az a barom mázlija, hogy a Néppárt kisebbségben lenne, ha a Gazdit kidobnák maguk közül. Tehát, nem Ő a jó, csak kell a létszám. Az Isten ne adja ennek az országnak, hogy egyszer túldobja ezt a szintet. Akkor lennénk igazán sz@rban. Így is minden beruházásunk 90%-a onnan ered. Ha elzárják a csapot, és ehhez ez a migráncsozás is rátesz egy lapáttal, az hozná ide a szép világot neked, a gyerekeidnek, mindenkinek. Kivéve őket, mert abban a pillanatban a dél-szamoai tengerpart egyik homokos strandján találnák magukat, mint magyar migráncsok.
Mert ugye nem gondolod, hogy az itthagyott és elkobozható értékeik akárcsak a töredékét érnék annak, mint amit rég kimentettek innen.
varirmag
" Viszont az a pénz, amit az az EU ad, amelyik most ezt próbálná bevezetni, na az jól jön. Neked is, a családodnak, mindenkinek.""

Legyél olyan jó és egy cseppet olvass utána , hogy miről szól az EU és milyen hatásköre van az EP-nek.
Utána beszélgessünk . OK ?
Mert így felesleges lenne .
F_Viktor
@koszpeko: Írod:
"Hangsúlyozta, hogy itt nem az illegális bevándorlásról van szó, mert a külső határ megerősítése is fontos eleme ennek a csomagnak. Itt a menekültstátuszt kérőkről és megkapókról van szó."

Ez a lényeg! Erről feledkeznek meg jobbereink, erről hazudik a kormány kommunikáció!
A menekültek befogadása pedig emberi jogi kötelezettségünk, ezt kéri számon Magyarországon a világ humanitárius része!
Bringás
Annyira egyszerű! Akartok afgán kecskepásztort a szomszédba, aki rákíván a lányodra? Szavazzatok!
Fradigege
Gyertek fiúk! Tartsuk meg a plafont! Leszakad!
Macskaszem
Mások meg éppen a sunyi jobboldal hazudozásaira vannak kiakadva, mert az 1300 db migráncsot mindössze hivatalos papírokkal kell ellátnunk itt orbanisztánban, aztán mehetnek amerre látnak. NINCS kényszerbetelepítés. Maradni amúgy sem akarnak, hiszen azok is menekülnek innen, akik ide születtek.
nyanya001
rtl.hu/embed/1047888
De azért aláírta !
Mocskos pávatáncos hazug képmutató szar alak !
papa.49
@nyanya001: Pontosan ez az Brüsszelben aláírja az egyezményt, itthon meg lehazudja a csillagos eget is, ez egy szarjankó!!!
Sziszifusz
@Bringás: 14:34
Képtelen vagy belátni, hogy a migráns kérdés megoldása nem ezen a népszavazáson múlik, illetve idegenek Magyarországra történő betelepítése nem szándéka senkinek sem.
Ezt már olyanok is elmondták akik a Fideszhez tartoznak. Legalább nekik higgy.

Ez a cirkusz megint csak egy drága, figyelem elterelő, nemzetmegosztó manőver.
nyanya001
@papa.49: Amikor a jellemet osztogatták, neki nem jutott !
cikicakk55
@varirmag: Teljesen igazad van! nekem már vannak unokáim is.nekem sem mindegy,hogy milyen jövő vár rájuk.Rühellem amit a Fidesz tesz az országgal,de most nem azt nézem,hogy a Fidesz kérdez,hanem azt,hogy én mit szeretnék.Valahogy nem értem miért szajkózzák az ellenzékiek,hogy ha elmegyünk szavazni,akkor az EU-ból való kilépésre szavazunk.Nem! Én arra szavazok ami a kérdés! Nem akarom,hogy Brüsszel döntse el,kikkel élnek a gyermekeim és az unokáim. Nem az emberekkel van a gond,hanem a felfogásukkal, a vallásukkal, a fanatizmusukkal. Nézzétek meg Franciaországot vagy Brüsszelt. Mind a két helyen egy 3. generációs család legifjabb tagja robbantott. Cirka 90 év nem volt elég az integrációjukra? Nem akarom,hogy a menyem,vagy a kislány unokám öltözéke miatt megöljék valamelyiket is,vagy megerőszakolják. Nem akarom,hogy a Karácsony eltűnjön stb. Ha a Fidesz akarná a betelepítést és az ellenzék nem,én akkor is ugyan így szavaznék. Nem azért szavazok "igen"-t mert a Fidesz akarja.
vonotok
@papa.49: És annak akinek csak a Kossuth-adó és M-1, m-2 fogható, már csak az mered meg, hogy ez a Viktor milyen fasza gyerek, hogy harcol a magyarokért. Enyhít az agymosásról.
papa.49
@vonotok: Én egy vidéki kisvárosban élek jelenleg kb. 10 ezer lakosa van, de itt mindenkinek, akiket ismerek, még a 80-90 éves nagymamáknak is kábeltévéje van, amin ugye nem csak ez a két csatorna fogható...A szembe szomszéd aki egy 82 éves asszony, vele szoktam jókat beszélgetni a politikáról, mit mondjak még nálam is jobban utálja a fütyiszt...Nem hülyék az emberek, csak a fütyisz úgy kezeli a lakosságot mintha mindenki hibbantak lennénk...
A baj az hogy az ellenzék ilyen lagymatagon kezel minden kérdést, nincs naponta ,,villámcsődület,, valamelyik kormányzati épület előtt, nincs tömeg nem mondják el mindennap, hogy HAZUGSÁG AMIRŐL SZAVAZTATNI AKARJÁK A NÉPET, HOGY ILYEN NINCS IS TERVBEN AZ UNIÓBAN...
koszpeko
@F_Viktor: Én csak bemásoltam.
Nem az én soraim,hanem Navracsics mondta ezeket.
Bringás
@Sziszifusz: A nemzetet csak a liberálcsürhe osztja meg.
koszpeko
@Sziszifusz: Teljesen mindegy mit mondasz a degenerált küllősnek.
Az agya nem fogadja be.
Csak azt amit köpönyeg forgató hintapolitikus gazdái éppen röfögnek.
Ez egy nagyon sötét barom.
Sziszifusz
@Bringás: 17:33
" liberálcsürhe"
Kikre gondolsz ? Konkretizáld légyszíves.
F_Viktor
@cikicakk55: Írod:
"Valahogy nem értem miért szajkózzák az ellenzékiek,hogy ha elmegyünk szavazni,akkor az EU-ból való kilépésre szavazunk."

Pedig egyszerű az összefüggés a két dolog között.
Magyarország nem teljesíti szerződéses kötelességeit, mint pl. a genfi egyezményt, vagy az EU Alapjogi Chartáját. Mint pl. az utóbbi 8. cikkét, ami a menedékjogról szól, valamint a 19. cikket (védelem a kitoloncolással, a kiutasítással és a kiadatással szemben), mely alapján "senki sem toloncolható ki vagy utasítható ki olyan államba, vagy adható ki olyan államnak, ahol komolyan fenyegeti az a veszély, hogy halálra ítélik, kínozzák, vagy más embertelen bánásmódnak vagy büntetésnek vetik alá."

Magyarország ezeket a szerződéseket ratifikálta, ezek betartására kötelezettséget vállalt, amennyiben nem teljesíti, következményeit vállalnia kell.

De a Brexit is nagyon összefügg Magyarország EU-s tagságával.
A Brexit mellett kiálló felelőtlen, hazug, saját érdekeit előtérbe helyező sunyi brit politikusok, akik a népszavazás után gyorsan leléptek a balfenéken, azt hazudták hazájukban, hogy az angol adófizetőknek napi 8 millió GBP-be kerülnek az elmaradott gazdasággal rendelkező EU országok. Köztük Magyarország, ahol a politikai hatalom ellopja az angolok adópénzét.
S bizony, ez más, befizető országok adófizetőjénél is fel fog merülni...
solidedge
A Fidesz nyerni fog ősszzel, mert az összes közalkalmazott és közmunkás szavazni fog ha nem akarja hogy elveszítse állását.
F_Viktor
@solidedge: A fityesz azért fog nyerni, mert hülyék és lusták a magyarok szavazók, még mindig migráncsoznak, nem ismerik az alapvető emberjogi törvényeket, vakon elhiszik orbán saját érdekeit szolgáló önző propagandát.
Az összefüggésekkel nincsenek tisztában, lusták bárminek is utánanézni, ezért tájékozatlanok, a világból keveset láttak, stb...
Toby
@solidedge: Már bocsi, de önmagában a szavazás még abszolút nem jelenti a pondrók által várt eredmény bekövetkeztét.
F_Viktor
"Felháborítónak tartjuk, hogy a magyar baloldal egy olyan állásfoglalást támogatott az EP-ben, amely alapján pénzbüntetéssel sújtanák Magyarországot akkor, ha nem fogadja el a kényszerbetelepítést."

Kíváncsi lennék rá, hogy a Néppárt, aminek a fityesz is tagja az EP-ben, hogyan voksolt?
varirmag
@cikicakk55: Teljesen igazad van ! Én sem szeretem a fideszt , de ebben az esetben igazuk van.
Ezért megyek szavazni.
Nem kellenek a migránsok a szlovákoknak sem, a cseheknek sem , a lengyeleknek sem a szlovéneknek,horvátoknak sem.( A románoknak sem,de náluk sosem lehet tudni. De ott nem óbégat senki, összefognak a brüsszeli ostobaság ellen. De ők sem akarnak kilépni az EU-ból.

Furcsa hogy egyesek ezt nem akarják ( nem képesek ) felfogni.
F_Viktor
@varirmag: Írod:
"Nem kellenek a migránsok a szlovákoknak sem, a cseheknek sem , a lengyeleknek sem a szlovéneknek,horvátoknak sem."

Nofene, ezekben az országokban már megtörténtek a népszavazások?
Vagy csak az ottani szélsojobbosok orbáni kommunikációk jutottak el hozzád, s most ezt írod le kész tényként?
Toby
@varirmag: Szivi, te 1294 menekülttől fosol, amikor a nyitott szádból kilopják a tömést is?

Az arab származású szívsebészek, fogászok, tüdőgyógyászok ellen miért nem tiltakozol, hisz némelyik már 20 éve itt van !
justhpeter
@F_Viktor: 18:24: Hogyan szavazhatott a néppárt ? Benne volt. Máshogy nem lehetett volna meg a többség.
Villon
@F_Viktor: A fényessége vezér aláírta. Csodálkozol?
F_Viktor
@Villon: Jól értelmezem mondatodat? Mert akkor tényleg leesik az állam a csodálkozástól...
orbán báránykái az EP-ben a kvóta MELLETT voksoltak???
papa.49
@F_Viktor: Hát persze, neki nem gond egy szájjal tűzet, és vizet fújni egyszerre, ezért hívom pontosan HAZUGOVICSNAK!!!
Igen az ,,ÖNKÉNTES KVÓTA,, mellett, ezt már a Navracsics is elmondta, le is hurrogták érte, a nyaloncok!!!
F_Viktor
@papa.49: Innentől hogyan tudnak tükörbe nézni a fityeszes birkák? Nem értem...
papa.49
@F_Viktor: Azt én se értem, de a fütyisznél nincs semmire ésszerű magyarázat, és miért mert minden a hazugovics tökfejében dől el a többi meg birkamódjára követi!!!
F_Viktor
@papa.49: orbánnal nincs ilyen gondom, őt értem, ahogyan írod, ő már csak a birkáihoz szól, tudja, hogy minden hazug szava táptalajra hull.
A birkákat nem tudom megérteni, mert ember ennyire nem lehet hülye, mint ők.
F_Viktor
@Villon: No, de a mi kis orbánunk, a mi kis saját istenünk, a mi szent vezérünk, akinek minden szaván csüggünk, aki soha nem hazudott, aki mindent csakis értünk a magyar nemzetért tesz éjjel és nappal, aki 6 éve csak értünk él...
kkalman
Orbán Brüsszelben elfogadta,és aláírta a menekültek betelepítéséről szól EU határozatot. Itthon nagy hangon, taknyát, nyálát verve uszít az ellen, amit elfogadott. Rohadt, mocskos, hazug patkány!
OCC
Dömötör Csaba, ki fasz vagy te?
Hogy mered?

Ti sumákoltok, mert olyasmit állítotok szembe egymással, ami minimum csúsztatás.
Úgy hirdetitek a reklámotokban, hogy ILLEGÁLIS bevándorlókat akarnak ide telepíteni.
Hazugság!
Lepapírozott, regisztrált háború elől menekült családokról van szó.
Vágod, te fidesznyikes g*ci.

Az undorítóbbnál is undorítóbb gazemberek vagytok mind egy szálig - mocskos nácik!
Kopasz hadsereg ma Magyarországon?
Mocskos nácik!
solidedge
@Toby: Viszont elegendő lehet az 50 %-os részvételi arányhoz, ami a szavazás eredményességét fogja jelenteni.
bundi
@Bringás: @varirmag: ööö...nem akarok beletaposni a lelkivilágotokba, de épp most akarnak 200-250 000 megélhetési bevándorlót (ti kedvetekért röviden migránst) betelepíteni azok akiknek épp most akartok a kedvére tenni abban hogy arra szavaztok hogy ne jöjjenek ide csúnya migránsok...nem láttok ebben ellentmondást?...de most komolyan...nem érzitek úgy hogy a kormány szellemi szinvonalatoknak megfelelően kezel és értékel titeket?...
bundi
@cikicakk55: @varirmag: de csak a kedvetekért...tekintsünk el attól hogy brüsszel mint olyan mumus...nem létezik...ellenben létezik olyan 28 európai vezető aláírásával szentesített megállapodás ami szerint magyarország is befogad kevesebb mint 1300 menekültet...és ezt orbán szentséges keze is ellenjegyezte...ergó ezzel a népszavazósdival ami a lebonyolító haveroknak jelent 5 000 000 000 forint ingyenpénzt a ti adóbefizetésetekből, és ami semmi következménnyel nem jár a befogadásra csak titeket vesz hülyére...bocs helyesbítek...a szellemi színvonalatoknak megfelelően bánik veletek...
infó erről...
444.hu/2016/02/21/orban-viktor-tenyleg-alairt-egy-kvotara-utalo-megallapodast-brusszelben
és a doksi amit a viktor aláírt...
data.consilium.europa.eu/doc/document/ST-12098-2015-INIT/en/pdf
más...
és tekintsünk el attól is hogy az általatok említett lista"Nem kellenek a migránsok a szlovákoknak sem, a cseheknek sem , a lengyeleknek sem a szlovéneknek,horvátoknak sem."
kicsit fura...annak a fényében, hogy a románok és a lengyelek épp a magyar migránsokra kezdtek hajtani...mivel most már megtehetik...tudjátok, hogy magyarországról toboroznak már szakképzett munkaerőt oda is?...a lengyelek meg több mint 1 000 000 ukrán munkavállalóval csillapítják a saját migránsválságukat...de még többre lenne szükségük...
ujszo.com/online/gazdasag/2016/04/13/szlovakia-vonzza-a-magyar-munkaerot
vagy itt:
www.karpatinfo.net/cikk/kulfold/az-ukranok-elarasztottak-lengyel-munkaeropiacot
de a kedves vezéretek most is azon fáradozik hogy minél több megélhetési bevándorlót tudjon becsábítani és a szavazatukkal vezér maradhasson...
24.hu/fn/gazdasag/2016/07/05/a-magyar-gyarosok-250-ezer-vendegmunkast-telepitenenek-magyarorszagra/
vagy itt:
index.hu/gazdasag/bankesbiztositas/2016/07/06/varga_mihalynak_is_tetszik_a_negymillio_vendegmunkas_behozatala/
jobb lenne ezeket elolvasnotok...mielőtt pofára estek mint az angolok...
papa.49
@bundi: Magyarul leszarja még a szavazóit is, ma ezt mondják, holnap meg már az ellenkezőjét, oszt. jónapot, a birkák, meg békésen bégetnek)))))))))))))))
bundi
@F_Viktor: lényegében ezt írta alá...
www.consilium.europa.eu/en/meetings/european-council/2015/12/17-18/
és később ezt:
www.consilium.europa.eu/en/press/press-releases/2016/02/19-euco-conclusions/
a mellékletekben benne van minden...a csúnya brüsszelként emlegetett 28 uniós tagállam vezetőjének a családi fotója is...köztük orbánnal...ugyanis nem "brüsszel" írta alá ezt és kényszeríti a szegény magyarokra, hanem a 28 tagországi vezető köztük a viktor is...csak a városnak volt a neve ez, ahol aláírták...kb ennyi...
magyarbakancs
A jobb oldali politikusok mind azt hiszik,hogy isten adta nekik a hatalmat,tévedhetetlenek és az örök igazság a zsebükben van.
Mi mondjuk meg mindenkinek a világon mi jó és mi helyes.
bundi
@papa.49: hát röviden kb ennyi...de így nem lehet meggyőzni az egybiteseket mert a bírkái akkor is ragaszkodni fognak ahhoz hogy ők nem bírkák hanem egyéni akarattal rendelkező indivíduumok...beeee...
bundi
@magyarbakancs: és hogy kinek hol kell élni...az egyház meg a nevét adja ehhez és támogatja őket...a nép meg kivándorol és migránsként éli tovább az életét...máshol...
papa.49
@bundi: Valóban birkák hallják a kolompot a hazugovics hangját ,és vakon mennek utána, BELE A SZAKADÉKBA, mint a körmenet a viccben...
szaboria1
Bugyuta már ez is a 751 eu-s képviselőből 9 magyar nem fideszes képviselő miatt lett az a döntés szerinte.
Toby
@solidedge: Félreértesz valamit. A szavazáson való részvétel önmagában semmit nem jelent, hisz a szavazatok 50 +1 %-ának (ez valamivel több, mint 4 millió azonos, elutasító szavazat) kell meglenni-e ahhoz, hogy azt mondhassák genyóék, elérték a célt, belpolitikailag, de az uniót abszolút nem köti és nagyon úgy tűnik, nem lesz meg az 50 +1! Ráadásul aki elmegy szavazni, nincs biztosíték arra, hogy genyóék akaratával egyezően fog szavazni!
Ezért írtam azt, hogy a szavazat leadása még messze nem jelenti az akarat eredményét!

Genyóék is nagyon jól tudják, hogy semmilyen kihatással nem lesz az unióra a szavazás eredménye, ezért a szavazás csak pusztán belpolitikai erőfelmérés a részükről, 5 milliárdért, hogy felmérjék a karámtámogatottságot! Magyarul, hány birkát tudtak befolyásolni a Nagy Semmiért!
vonotok
@papa.49: Látod az a baj, hogy 80-90 éveseket említesz. A szomszéd is 82 éves,
de a mostani 20-30-as korosztály mit gondol a jövőről? Valyon ők mit tesznek ezen rothadt rendszer megdöntésért.
Én 80 km-re lakom Pesttől. Itt is sók a nyugdíjas. A fiatal értelmiségnek nyoma sincs, ők hová lettek?
papa.49
@vonotok: Elmentek, ahogy a lányomék is hamarosan elmennek innen nyugatra, miért mert két diplomás ember nem keres annyit, hogy egy lakást megtudjon venni, belátható időn belül, hát csak ezért nincsenek fiatal értelmiségiek...
vonotok
@papa.49: Akkor ha nem értelek félre, azt írod, hogy ez az ország önpusztító???
cikicakk55
@F_Viktor: Olyan kitétel is volt a belépéskor,hogy az Eu bár mikor megállapíthat bizonyos kvótát,amit nekünk kötelességünk teljesíteni? Az meg,hogy hol nem ítélik halálra őket,vagy hol nincsenek veszélyben elég zavaros.mire ide értek átcsörtettek egy pár országon,ahol már nem lőttek rájuk,ahol nem voltak életveszélyben.Láttuk a videót,amit itt készítettek Magyarországon.Az ásványvizet zsugorfóliástól dobták ki.A kekszet,nápolyit is csomagszám hajigálták el.A főtt ételre( amit a gyerekeink az iskolába kapnak) azt mondták,hogy náluk ilyet esetleg csak az asszonyoknak adnak,de a férfiak és az állatok meg sem ennék.Arról nem beszélve,hogy van rendes határátkelő.
papa.49
@vonotok: Igen, és nagyon sajnálatos, tudod azt bánom mint a kutya amelyik 7 kölykedzett, hogy ' 90 után mikor hívtak miért nem szedtem a sátorfámat, és mentem el...De ahogy a közmondás is mondja ,,késő bánat, eb gondolat,, most már betegen, öregen, pénz nélkül nem indulhatok el...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.