A Mandiner keresztény rovatában megjelent egy írás. A címe „A pápa esze”. Ami alapján persze folytathatnánk tépelődést az említett írás szerzőjével kapcsolatban. Azzal, hogy „Bayer Zsolt esze”. Miért is ne? Elvégre Orbán Viktor maga mondta, hogy merjünk nagyot álmodni. Így igazán az említett szókapcsolatról is álmodozhatunk. De ezt a végtelenül féktelen örömet igazán kár lenne elvenni a Fidesz ötös számú pártkönyvének boldog tulajdonosában hívőktől. A hithű orbanistákról nem is beszélve. Akiknek valószínűleg úgy kell az embertársait olykor származási alapon állatnak tekintő B. Zsolt eszmefuttatása, mint éhezőnek a kockacukor. A sivatag közepén. Víz nélkül. Mely a pápával kapcsolatos bayerizmus kapcsán nyilván nem az ínség tárgya. Csak nem kulacsban tartja, hanem egy csontbuborékban. Amiben békésen csaponganak a hullámok. A kereszténység és az iszlám között. Ott lent a csatorna mélyén. Ahonnan olykor felszáll néhány miazmás buborék. Olyan szöveggel hímezve, ami alapján Mária...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Zsoltinak mar nagyon regen elgurult a bogyoja, sajnos, amin mar szerintem nem nagyon lehet segiteni. Szerencsem van ismerni szemelyesen a szuleit: hat ok nem ilyen lovat akartak, dehat ez van. Egyikuk sem ilyen kicsavarodott agyu, a mamaja mar nyugdijban van (Gyimesi Dalma, rontgen-asszisztens) a papaja pedig Bayer Ottmar, aki filmoperator, es aki az itthoni vakuum miatt mar regen Nemetorszagban forgat, hazalatogatva idonkent.
Ferenc papat most nagy divat kopkodni Magyarorszagon, mert hat O a jezusi tanitasokat betartva el, es az o eletet hirdeti, probalja meg az emberekben felbreszteni az irgalmassagot. Tamadjak is Ot elegen ezert, olyan alja emberek, mint erdo peter... (aki nem erdemli meg a nagybetus szemelynevet).
Koszi a cikket, - megint jot es jol foglaltal ossze, igazad van: b.zsolti lenne a kettes szamu g...cizo, ha a pixisbol kikerulne.
hetöndöe
Zsoci,Zsoci,nem csípi még a szád szélét a szar?
GeoCravker
@karma1: "b.zsolti lenne a kettes szamu g...cizo, ha a pixisbol kikerulne. " szinte biztosan.
Egyébként a kedves szülők egy idő után nem tehetnek róla.
Egy elszabadult hajóágyú

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.