A Magyar Liberális Párt szerint Budapest főpolgármestere, Tarlós István súlytalanná vált mint a főváros vezetője, egyre inkább csak végrehajtói szerepet tölt be. Szabadai Viktor, az ellenzéki párt fővárosi választmányának elnöke csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: Tarlós István regnálása egyet jelent Budapest politikai, gazdasági és hatásköri leépülésével.

Tarlós István szerepe és ezzel Budapest politikai szerepe egyre inkább leépül: a főváros érdekérvényesítő képessége csökken, a városvezetést nem vonják be a főváros jövőjét érintő kérdések eldöntésébe – tette hozzá a politikus.

Kifejtette: az önkormányzat költségvetésében a bevételi főösszeg kisebb, mint korábban, fővárosi cégeket államosítottak, az iskolákat és a kórházakat elvették, így a fővárosnak nincs beleszólása abba, hogy ezekkel mit történjen. Emellett a fejlesztésekhez hitelfelvételre is szükség van.

Az MLP ezek miatt már nem látja, hogy miért lenne szüksége Budapestnek Tarlós Istvánra városvezetőként, és ezért erre a kérdésre választ remélve ötletpályázatot írnak ki – mondta Szabadai Viktor.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
@Perwool: Én már régóta mondom ,hogy ez a geci sok mindent átvett az Adolftól!!!Végigolvastam a Mein Kampf című írását!!!A gondolkodásmódjuk szinte megegyezik!de remélem ez a geci is úgy végzi mint az Adolf!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Már amennyire egy tuskó súlytalan tud lenni...
Bringás
Az egy százalékot sem elérő, senkinek sem kellő, tagsággal nem rendelkező liberálisok véleménye biztos meghatja a többséget és mélyen elgondolkodik! Elgondolkodik a többség azon, hogy akiket ezek szidnak, csak rendes emberek lehetnek!
Perwool
Ugyan már! Tudomásul kell venni, itt nincs Fidesz, itt nincs párt, itt nincsenek miniszterek, nincs főfő akárki.
Itt egyedül Orbán "Viktátor" van.
dr. prédikátor
@Perwool: Én már régóta mondom ,hogy ez a geci sok mindent átvett az Adolftól!!!Végigolvastam a Mein Kampf című írását!!!A gondolkodásmódjuk szinte megegyezik!de remélem ez a geci is úgy végzi mint az Adolf!!!
egyvandor
Tarlós egy gazdihoz hűséges harapós kis tacskó ez az összes tulajdonságága ami alkalmassá tette Gorbán nerjében hogy betöltse a főpolgármesteri pozíciót.
egyvandor
@dr. prédikátor: Rengeteg a párhuzam. Még az a szerencse hogy a világ józanabb politikusai már látják hogy a mi "nemzetvezetőnk" valójában csak egy harmadosztályú focista.
justhpeter
Valóban. Tarlósból kezd kiveszni a kalcium.
namihami
Miért? A cselédség és feltétlen megalázkodás valamikor is ""súlynak"" számított?
Hiszen mindig is csak egy közönséges végrehajtó volt, pont olyan , mint táskahordó cimborája a Lézerjani.
papa.49
A csutitahónak ilyen pacákok kellenek akik egyébként semmit nem érnek, a sarlósnak már polgiság nagyon nagy kabát volt, ez a főpolgiság meg teljesen meghaladja a igen szerény mikronokban mérhető képességeit!!!
Szókrakész
A súlytalanságról Fodor Gabriella tudna a legtöbbet mesélni.
Ludmilla
mindi is az volt,a fidesz pincsikutyája
Jozefina
Súlytalanná vált??? Pedig elég nagy disznó!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.