Kifejezetten szükségesnek ítélte a kvótareferendummal kapcsolatos nyári tájékoztatási kampányt a kormányszóvivő csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

Kovács Zoltán tájékoztatása szerint a kampányt folytatják, és abból minden kormánytag kiveszi a részét. Kiemelte, hogy október 2-án Magyarország lakói elsőként nyilváníthatnak véleményt az unióban arról, hogy elképzelhetőnek tartják-e, hogy a brüsszeli bürokrácia a nemzeti parlamentet megkerülve határozzon a kényszerbetelepítésről.

A kormányszóvivő értékelése szerint a nyári események arról tanúskodnak, amiről tavaly: "az illegális migráció okozta kihívások és feladatok velünk vannak". Az elhúzódó nyomás miatt a kormány intézkedni fog a szeptember 9-én lejáró, a tömeges bevándorlás okozta országos válsághelyzet meghosszabbításáról – jelezte.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Ahogy az agyukon lévő nyomást nézem, életük végéig meg kellene hosszabbítani.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Ahogy az agyukon lévő nyomást nézem, életük végéig meg kellene hosszabbítani.
bene
unalmas ez a szöveg már.
Tavaly év elején kellett volna erőteljesebben dolgozniuk ezen a témán.
Addig "tolják" ezt a szekeret, amíg nem megyek el a népszavazásra.
Lassan én is egyetértek azokkal akik ugyanezt teszik, de a Fideszre szavaztak ezelőtt.

Hajrá Magyaroszág ...
bakegya
...én meg VÁLTSÁGDÍJBAN követelem a bérem és azt az összes vissza nem térítendő uniós milliárdot amennyit a saját zsebbe tömött a fideSS MAFFIA ÉS AZ ORBÁN PEREPUTTY
Ja és az ide beszavazgató magyarkodók által elnyelt váltópénzekről se mondok le a hazám nevében.
mekkelek
Nem a válsághelyzetet kell meghosszabbítani hanem el kellene kezdeni európaiként, egy közösség tagjaként viselkedni, politizálni. Ez mindenkinek jobb lenne - persze rajtatok kívül tetvek.
papa.49
Kemény meló lehet ez a ,,szófosás,, a pacák ez alatt az 5.5 év alatt legalább 20 öregedet, úgy látszik a folyamatos hazudozásnak ilyen mellékhatása van...
nevemnick
Egyszerűen ez a megfélemlítés már bűntény, amit ezek a g...k csinálnak. Az utcák tele a f@sz kék óriásplakátokkal, a fideszes falvak a villanyoszlopokon lógó kék alapú zászlóival, és a televíziós csatornák tíz percenként a ,,társadalmi célú" hirdetéseiket sugározzák. Az ember már nem nézhet semerre, mert csak ezekkel találkozik, és nem a mosolygó, felemelt fejű emberekkel... ez az ország már olyan mint Orwell 1984 című regénye, amely a totalitárius diktatúrák főbb oldalait mutatja be.
Ez az állapot a magyar nép szégyene.
kkalman
Soha el nem múló nyomás, meg válsághelyzet is van ezeknek a fejében. Kezeltetni kellene magukat, hátha sikerül a fejükben uralkodó egy bitből legalább kettőt csinálni.
xcu
A fejedben van a nyomás, k.zoltán gyanúsított!
nezelodo
Hol dugdosták ezt a finom embert, hogy egy ideje nem láttam hál' Istennek? Már azt hittem visszazavarták az exportőréhez!
RonaGyuri
Tévedtek valóban a nyomás miatt hosszabbítanak: tartani akarják a nyomást a közre!
tutajos
"Meghosszabbítják az országos válsághelyzetet.."
.
Tudta, hogy Brüsszel is meghosszabbítja a pacikukit Liliputihitler va@gába?
"Na, ugye!"
Bringás
Egyszerűen tudatos rombolás, amit a szoclibek művelnek migráns ügyben! Olyan szívesen beköltöztetnék mindhez egy sivatagi családot, cseréljenek már kultúrát!
Ezeket a vadakat vissza kell fordítani, nincs más lehetőség. Akik pedig Európában vannak kitoloncolni haladéktalanul!
Törölt felhasználó
@Bringás: Nagy a nyomás neked is az agyad helyén? Oda kéne inkább beköltöztetni pár agysejtet:)
Törölt felhasználó
@Bringás: Látom ma 7:30-tól dolgozol, azóta 5 percenként kommentelsz. Nem mondom te aztán megdolgozol a pénzedért. Kiváncsi vagyok hétvégén is melóztok-e:)
Bringás
@ziziplanet: Hát nem beszéltük meg, hogy édes kettesben töltjük internet nélkül? De feledékeny vagy!
Törölt felhasználó
Szerintem valamelyik bérkommentelő kollégádat combozhattad az asztal alatt. de milyen vagy, hogy közben rám gondoltál. Szerintem majd, ha mentek tudod 12-kor, ahogy szoktatok a wc-ben cida közben nyugodtan gondolj rám én rád fogok:)
alterego56
@Bringás: Az hogy a kormány folyamatosan hazudik azt minek nevezed? Már rég nincs szó kvótáról de még mindig arról ugatnak. A népszavazás a semmiről fog szólni hat milliárd forintért.
Bringás
@alterego56: Azt, hogy a demokratikusnak csúfolt szoclibek hazudva uszítanak, azt minek nevezed?
Ludmilla
a kvótareferendum a kutyát nem érdekli.Csak azok futnak lyukra,akik ennek az áldott jó miniszterelnöknek isszák a szavát a keresztényi erkölcsöket hhirdetve.A keresztényi erkölcsökről nem beszélni kell,hanem gyakorolni ezeket például:együttérzés,igazságosság,becsület,a másik ember tisztelete,de a cselekedetek felvállalása is.Ha ezekkel nem rendelkezik,akkor csak egy szemforgató farizeus.Nem elég előkapni a rózsafüzért,az imák önmagukban nem érnek semmit.Amikor meglátják ezt a szerencsétlen menekülttábort,fújolnak és sipítoznak.
Bringás
@Ludmilla: Amikor pedig szembesülnek a migráns vadak viselt dolgaival, libsiék a bűnt mentegetik és a bűnösöket sajnálják! Európa idegenek ők, együtt kéne kizsuppolni őket a migránsaikkal!
Ludmilla
@Bringás: sajnos Magyarországon leginkább a magyar vadak viselt dolgaival szembesülünk,lásd Farkas Flórián ,Orbán és társai.Nem a menekülteket kell kizsuppolni,hanem az ilyen félcédulásokat ,mint te,Bringás
pbalage
@Bringás: annyit még hozzátennék, hogy pont a koszos migráncscigányod írta alá a dublin III egyezményt 2013 júniusban, úgyhogy úgy szopjad a faszát.
De hát végül is neked mindegy, biztos fincsi lehet, mert cigány is, meg lop is.
Családi szeretet?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.