A Professzorok Batthyány Köre szerint részt kell venni és nemmel kell voksolni a kötelező betelepítési kvótáról szóló októberi népszavazáson.

Náray-Szabó Gábor, a Professzorok Batthyány Körének elnöke az M1 aktuális csatorna kedd reggeli műsorában azt mondta, hogy

bár a kormány állításai a kampányban némileg leegyszerűsítőek, tendenciájukban kifejezik a valóságot.

Hangsúlyozta, hogy a bevándorlók hatalmas tömegét kezelni kell, és jobb lenne ott, ahonnan kiindulnak. Noha ez a drágább megoldás, mégis ezt kell választani, ha ugyanis a migránsok beáramlanak Európába, akkor néhány évtizeden belül gyökeresen átalakítják a kontinens civilizációját.

Náray-Szabó Gábor arról is beszélt, hogy a népszavazás nem az Európai Unióból való kilépésről szól, hiszen Magyarország egyedül nem tudna védekezni.

A schengeni határokat kell megóvni, ugyanakkor a Professzorok Batthyány Köre a nemzetek Európáját akarja megvalósítani – szögezte le.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ez az idiota pali azt sugallja, hogy mindent az EREDETI helyen kell megoldani!!!

Biztos, hogy a Professzorok Korerol es nem az Alzheimeresek Ovodai Klikkjebol szolalt fol???
Ha te ezt javaslod, te agyalagyult, akkor nem teszel mast, mint azt, hogy haborus , intervencios modon bele akarsz egy masik allam belugyeibe szolni, FEGYVERREL!
Mert ugye azt egy pillanatig sem kepzeled el, hogy majd odakulditek a gunarnyaku futsalost, aki melegitoben leul majd a faragott szekre, es ket ropi+kave kozott azt mondja, hogy azonnal hagyjatok abba a belso haboruskodast, szereljetek le az ISIS-t, mert a magyarokat mar elore befosattuk a toletek menekulok aradataval? Meg azzal , hogy ti csak terroristak vagytok, akar nokrol, ferfiakrol vagy gyerekekrol legyen szo...

Tenyleg kepes volt ezt a baromsagot kifejteni nyilvanosan?
(Mondjuk a Batthyanyi tarsasagnak csak ilyen idiota megnyilvanulasai vannak...)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
Náray-Szabó Gábor, és az ő Professzorok Batthyány Köre SZÉGYEN, ilyen ócska trógereket még a Rákosi érában is keresni kellett!
Bringás
@Csizmás Kond: Dönci a patkány istállóban született, tehát Dönci ló! :-)))))))))))))))))))))))))
Bringás
@RonaGyuri: "...ilyen ócska trógereket még a Rákosi érában is keresni kellett! "

A sok visszaadott kereszt után a hisztizőkre ezt a kifejezést kerestem!
karma1
orban basi ilyen ecceruen csinal segget a szajabol: (avagy, nesze neked nepszavazas, akkora az ertelme, mint egy hangya-agynak)

propeller.hu/itthon/3237466-alig-ellenorzik-kiket-telepit-le-penzert-magyarorszagra-kormany#v1675459
karma1
@RonaGyuri: Mindegyik mar Alzheimeres agyalagyult... Azert jarnak csak ossze, mert kivancsiak , ki ismeri meg a masikat...
Minden fo kerdesben a hulyeseg melle alltak teljes mellszelesseggel az utobbi 4 evben...
RonaGyuri
@karma1: Nem, illetve nem tudom, de azt igen, hogy gerincük az nincs.
Ráadásul erősen véleményes, hogy mindenki így gondolja-e, ahogy Náray-Szabó állítja. Ő igazi jellembajnok, már többször derült ki, hogy saját jogán nyal a többiek nevében is! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.