Bayer Zsolt hosszabb interjút adott a Magyar Időknek, amiben beszélt a kitüntetése körüli botrányról és arról is, hogy mikor adná vissza a Lovagkeresztet.

Tömegesen adják vissza a kitüntetéseket, olyan 70-et, amikor az interjú készült. Bayer elmondta, akkor adná vissza a kitüntetését, ha már a számláló

1499-et mutat. Úgy tudom, nagyjából 1500-an kaptak eddig különböző, a lovagkeresztemmel körülbelül egy szinten lévő állami kitüntetést. Mondjuk 1450 körül már elkezdenék töprengeni, bár igazi kuriózum lenne, ha én maradnék az egyedüli díjazott.

A Magyar Idők, amikor felsorolta, hogy milyen baloldal közeli személyek kapták meg a kitüntetést, Bayer cinikusan azt mondta, hogy

 felmerült bennem, hogy nekem nem kellett volna átvennem. De így, hogy például a sztálinizmust relativizáló Krausz Tamás visszaadta a kitüntetését, már sokkal könnyebb lesz viselnie ezt a díjat a többi kitüntetettnek.

Arra a kérdésre, hogy számított-e erre a hangzavarra azt válaszolta, hogy

Amikor megkaptam az értesítést arról, hogy kitüntetnek, a boldogság, az öröm és a meghatottság után nagyjából a negyedik gondolatom az volt, hogy ebből botrány lesz. Szóval számítottam rá, mert ha én bárhol, bármikor, bármilyen díjat kapok, akkor elindul a falka, és végigjárja ezt az utat. A Madách-díjnál ugyanez történt, csak akkor kisebb volt a felhorkanás, mert az „csak” egy megyei kitüntetés volt. Az a helyzet, hogy mindig ugyanazok tiltakoznak, mindig ugyanazt mondják, mindig ugyanazzal a céllal. Mert itt nem én vagyok az érdekes. A kormány az, a miniszterelnök, Lázár, Balog, Áder, akiket most össze kell kenni azzal, hogy egy magamfajta náci, rasszista görénynek efféle kitüntetést mertek adni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kovács Gizella
@kacsa0707: A hülyeség fájna, akkor ordítanál !
Ezzel nem járt és nem jár pénz !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
"A kormány az, a miniszterelnök, Lázár, Balog, Áder, akiket most össze kell kenni azzal, hogy egy magamfajta náci, rasszista görénynek efféle kitüntetést mertek adni."

Na ugye, hogy tudja helyét és szerepét ez a kiváló ember, bár tartotok tőle, hogy az ő szerepe csak más disznóságot eltakaró Patyomkin drapéria, a mostanában zajló politikai játszmában.
Bringás
Igazat szóltál Zsolti, de nagyon! Ez a csürhe röfög állandóan rasszizmust, antiszemitizmus, xenofóbiát, kivetítve rád azt a mocskot, amit ők belül viselnek!
papa.49
Egyetlen szóval lehet ezt a sejthalmazt jellemezni ,,szerencsétlen,,!!!
A Tündik bündije
Úgy szüttyögsz, mintha a kormánytól olyan idegen volna ez a görény magatartás. Nos, nem az. A kitüntetésed sem azért botrány, mert meglepő, hanem mert undorító, ennyi az egész.
oncogito
@Bringás: - nem csürhe és nem röfög - hanem elmarasztaló véleményt mondanak emberek, akik polgárai ennek az országnak. Akárcsak te - mert honfitársaid nem csak a kormánypártiak, de az ellenzékiek is.
Vagy magyargyűlölő lettél? Röfögő disznónak tartod a magyart?
Bringás
@oncogito: Ezek lennének a magyarok, akik egy becsületes, őszinte magyart megröfögnek, mert nem a beteg elképzeléseik szerint ír?
Törpe minoritás! Ha visszaadják a kitüntetést, csak az értékét növelik! Ki közösködne ezzel a kondával? Idegenszívű, magyarellenes vinnyogó, erőszakos csürhe!
oncogito
@Bringás: - igen, "ezek" is magyarok, ha tetszik neked, ha nem. És véleményt nyilvánítanak, amit egyelőre még lehet, ha tetszik neked, ha nem.
Majd ha betiltják a véleményt, akkor nem fogsz ilyent olvasni/tudni.
Egyébként attól, hogy én pl. a te véleményed elítélem, nem vitatom sem magyarságod, sem a véleményedhez való jogodat. Még akkor sem, ha tudom, hogy ez részedről messze nincs így másokkal szemben.
oncogito
@Bringás: - én elhiszem, sőt megértem, hogy pipa vagy ezek miatt a reakciók miatt - de ott kezdődik egy ember morális tartása, hogy erre hogy reagál.
De ezidáig csak bukásra állsz - de rajtad áll, hogy meddig...
Bringás
@oncogito: Morális tartás? Mikor Bayer leírja, hogy a cigányság nagy része állat módjára és és úgy is viselkedik, azonnal rasszizmust kiáltanak! Viszont a kijelentés tényszerűségét nem tudják cáfolni Szögi Lajos óta!
Elég, ha csak gyalogolsz az utcán. A rasszista szemed rögtön látja, hol lakik cigány! stb. Ezért bántani álszent primitívség és magyarellenes megnyilvánulás, mert a védekezés jogát veszik ki a kezéből a magyarnak!
Na. ezért nem magyarok ezek!
oncogito
@Bringás: - a közbiztonság fenntartása a mindenkori kormány feladata. Ha cigány veszélyezteti, ha nem. Ha képtelen rá, akkor a kormány a főbűnös.
A polgárnak nem védekezni kell, hanem elvárni, hogy az állam védje meg a bűnözőktől.
De mivel holló hollónak nem vájja ki a szemét - így könnyebb az egyik hollót okolni minden rosszért.
És bizony, mind magyarok vagyunk, bárhogy vélekedünk, vagy cselekszünk. Aki ezt elfelejti, az veszélyes a magyarság egészére!
oncogito
@Bringás: - még valami. Bayer kijelentései pont azért ocsmányak, mert eltereli a felelősséget a hatalom bűneiről.
És a kitüntetést is ezért kapja. Dereng...?
kacsa0707
Mivel, csak ő érdemli meg, jó lenne, ha a többi érdemtelen gyorsan vissza adná.
picike1
van kinek néha csunya a szája de az esze vág mint a beretva penge na ki az ?
könnyesre nevettem magamat igazán tiszta élő kacajt vágtam ,mint még sohasem na de van mit .nekem nem kell a cirkusz jegyet váltani csak ide be kell jönnöm Ne adja vissza azt mondom én is miért ? hajrá magyarok ! ( Mond az igazat és beverik a fejedet ez jutott eszembe )
kacsa0707
Bocsánat! A díjjal pénz is járt jó lenne, ha azt is visszafizetnék, az érdemtelenek, és a befolyt összegből alapítványt kell létrehozni,az igaz magyar gyerekek nevelésére.
Kovács Gizella
@kacsa0707: A hülyeség fájna, akkor ordítanál !
Ezzel nem járt és nem jár pénz !
Kovács Gizella
Bayer már most is kuriózum, ami a pofabőr vastagságát illeti,
a NASA már érdeklődött felőle...
kacsa0707
@Kovács Gizella: AAAAUUUUU!!! Így jó???
Bringás
@oncogito: Ne keverjünk! Nem a kormány a bűnös azért, ha az egyének állatokká válnak! Viszont, ha tudom, hogy ilyenek, nincs az az elgázolt cigány aki miatt én megállnék! Na ezt a védekezési jogot akarják libsiék a PC beszéddel elvenni!
oncogito
@Bringás: - de bizony a mindenkori kormány a bűnös! Mert már a legkisebb lopásért, vétségért kellene mindenhol szankció! Akkor nem fajulnának el a dolgok.
De tudod te ezt, csak ciki bevállalni!
Kényelmesebb és biztonságosabb,sőt meglehet kifizetődőbb a hatalom mögül másokra mutogatni.
Bringás
@oncogito: Ugye azt már ne említsem, hogy a mindenkori kormányokat az EU rákényszeríti a cigánybűnözés eltűrésére. Ha nem és lecsukják őket, akkor jön a vizsgálat, miért ül annyi cigány börtönbe? Hát mert megérdemli, de ezt az EU nem fogadja el!
oncogito
@Bringás: sajnálattal azt kell válaszolnom, hogy hazudsz. Minálunk talán az Eu nem engedi Farkas Flóriánt rács mögé tenni? Ugyan, mindegyik államfő gazsulál neki valami miatt. Fejtől bűzlik a hal!
Kár, korrektebb és objektívebb beszélgető partnernek hittelek.
oncogito
@Bringás: - és talán a legutolsó tanyán nem engedi az Eu a bűnözőt rács mögé dugni, ha cigány?
Szánalmas vagy. Egyébként az Eu mellett még a Gyurcsányt is okolhatnád és akkor teljes a kép rólad. :-(
Miközben én a MINDENKORI HATALMAT (beleértve a szocikat is) hibásnak tartom a témában.
namihami
Igazad van Zsoca. Tényleg igazi kuriózum lenne és ráadásul tökételes szégyen rád és a díjra jelölők és azt neked átadók részére.
A díj sosem tehet arról, ha véletlenül sz@rba hullik. Ez azok felelőssége, akik a fent nevezett anyag felett dobálóznak arra érdemtelen emberek környezetében az arra méltó emberek díjával (párt- és eszmei álláspontoktól függetlenül).
Nálad bejött. És az még külön emeli a dolog pikantériáját, hogy te erre büszke is vagy. A te nem véletlenül kisbetű (megszólításoknál nagyot szoktam használni), bár a nemecsek ernő erkölcsileg-eszmeileg a csillagokban van hozzád képest.
panellproli
Igazi fityisz palánta! Úgy röhög a pofánkba szemtelenül mint akiknek a seggét nyalja.Egyébként azt nem értem hogy miért cigányozik és zsidózik, mert hogy nem árja az már kilométerekről látszik.
Törölt felhasználó
Sötét vagy, tahó és megfelelően beképzelt, hogy a fidesztől kapjál egy elismerést...A baj csak az te hulladék arcú baszadék, hogy ezt az elismerést nem ezen értékek megbecsülésére találtáki. Az, hogy a fidesz suttyó hátbaveregetésre használja ezt az elusmerést csak az a baj, hogy 1500-an letettek az asztalra és ez megalázó számukra. Az pedig Zsolti, hogy hogy a legtöbb skinhead álmából felkeltve is elmondja trianont vagy a kommunizmust lezajlását professzori szinten még nem jelenti, hogy más eseményekben is tájékozott vagy tanult történelmi bölcsességgel rendeljezik... Többnyire ez így is szokott lenni az tahó náciknál, mint te is, hogy arc meg ugatás az van, de valódi gondolatok viszont nincsennek.
Örülj csak a fidesz plecsnidnek, ha nem esett volna még le, mert köztudottan azt kaptál..:)
Grumpycat
Bayer Zsolt hosszabb interjút adott a Magyar Időknek.

Gyakorlatilag fogott egy csövet, egyik végét a saját valagába dugta, a másikba pedig beszélt.
DR Eric CARTMEN
Bértalpnyaló Bayer elvtárs! Ennek sosem lesz vége. Addig egészen biztosan nem, amíg a hozzád hasonló szerecsenmosdató, fizetett pártfogók egyenlőségjelet tesznek két millió fideszes szavazó és a magyar nemzet között. Amíg a jó és a rossz erkölcsi kategóriák között a magadfajták tesznek igazságot valahányszor valami irdatlan nagy disznóságról el kell terelni a figyelmet.
Minden hétre jutni fog egy adag védhetetlen mocsok, amit neked kell tisztára mosni. Számodra ennek akkor sem lesz vége, ha a földkerekségről eltűnik ez a borzalmas balliberális népség.
Úgyhogy inkább csak annyit mondanék, hogy ballib s@ggfejnek lenni valószínűleg keserves lehet, de álkeresztény, álkonzervatív, áljobboldali talpnyalónak lenni sem lehet egy leányálom. Azt hiszem ennél már csak konkrétan Bayer Zsoltnak lenni gusztustalanabb
Grumpycat
@Bringás: Látod, ha önként az úthenger alá raktad volna a fejed, a világ nem okádna a faszságaidtól, amiket ide kaparsz. Persze ez is nagy teljesítmény, hisz a fasz fejedről a szemeid elé lóg a zacskó.
Desischado
Erre nincs mit mondani, ez a "nyilatkozat" a primitívség teteje!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.