A Magyarországi Református Egyház honlapjának adott interjúban a kormányfő a migrációról azt mondta, "nem menekültválságot kell megoldanunk, hanem egy történelmi feladatot, hogy mi, európaiak, magyarok, keresztények hogyan viszonyuljunk a népvándorláshoz".

Bírálta a világ azon vezető politikusainak álláspontját, amely szerint a jobb életért nem a nyomorban élők szülőföldjén kell tenni, hanem "bárki szabadon odamehet, ahol ez elérhető". "Ha ennek a gondolatnak engedünk, az tönkreteszi Európát, a kultúráját és a gazdasági rendszerét is, és azokon sem segít, akik eljöttek. Az otthonmaradók pedig szintén vesztesek" – tette hozzá.

Orbán Viktor elképzelhetetlennek nevezte a muszlimok integrációját Európában, mint mondta,

"a legtöbb, amiben reménykedhetnénk, a békés egymás mellett élés, ezt azonban párhuzamos társadalomnak nevezzük".

Hangsúlyozta, hogy párhuzamos társadalmakkal párhuzamos jogrendszerek járnak együtt, és hagyományos keresztény jogrendű államokban élnek olyan arab családok, amelyek a felszínen betartják ugyan a törvényeket, de a valóságban "rejtetten a származási országuk kultúrája és jogrendszere mentén élnek". Hozzátette: megérti, ha jobban bíznak saját hitükben, és elfogadja, hogy joguk van "tőlünk különböző módon élni,

de ahhoz nem kell idejönni".

A már Európában élő migránsok kötelező kvóta szerinti szétosztását a miniszterelnök értelmetlennek tartja. Úgy fogalmazott: "ha nem láncoljuk le őket egy nehezen elmozdítható tárgyhoz, akkor hamarosan kereket oldanak, és oda mennek, ahol nagyobb jólétet remélnek".

Arra a kérdésre, hogy el tud képzelni egy olyan Magyarországot, ahová, "fejet hajtva" Brüsszel akaratának, megérkeznek a migránsok, azt válaszolta: "nem akarok ilyet elképzelni. Ha ez járna a fejemben, akkor inkább elolvasnám az Egri csillagokat".

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
"Orbán: a migráció tönkreteszi Európát"
Orbán meg tönkreteszi Európát. Október 2.- án papírunk lesz arról, hogy ember gyűlölök, vagyunk?
Orbán úr gondolkodása a 20 század legmocskosabb korszakát idézi fel.
Mert abban a korszagban kezdődött, hogy mindig más a hibás, és mások miatt szenved a nemzet.

Zsidóztunk bőszen kommunistáztunk.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Zeta
" oda mennek, ahol nagyobb jólétet remélnek" tehát mindenhova,csak ide nem!
Hova mennek a magyar,zömében fiatalok? Ahol jobb létet remélnek!
A külhoni magyarok közül,talán a Kárpátaljaiak jönnek ide, a nyugdíj miatt!
magyarbakancs
"Orbán: a migráció tönkreteszi Európát"
Orbán meg tönkreteszi Európát. Október 2.- án papírunk lesz arról, hogy ember gyűlölök, vagyunk?
Orbán úr gondolkodása a 20 század legmocskosabb korszakát idézi fel.
Mert abban a korszagban kezdődött, hogy mindig más a hibás, és mások miatt szenved a nemzet.

Zsidóztunk bőszen kommunistáztunk.
solidedge
Kedves Orbán El kell innen menni. A jelenlegi magyar kultúra nem összeegyeztethető a normális felfogással.
Zeta
Václav Havel 2002- ben úgy nyilatkozott AV4- ek alapítójaként, sem Magyarországnak ,,sem Európának nem hiányzik, hogy OV még egyszer min.elnök legyen!
Hofi ezt úgy fordította le: Mi a különbség Isten és OV között? Isten nem akar OV lenni!!
Szókrakész
@magyarbakancs: És szarköziék mit csináltak a cigányokkal?!?!?!
Az olaszok mit tettek a cigánytelepekkel, cigányokkal?!?!?!

Miért mindig CSAK a magyar a szar?!?!?!
human
Ma mondja ismerősöm, hogy kiköltöznek Németországba a párjával és a gyerekükkel. Már én érzem magam hülyének, hogy még itt vagyok.
Eriksson
@human: A gyökértelen emberek könnyen változtatnak lakhelyet, de akiknek ősei könnyel, vérrel, tíz körömmel megharcoltak ezért a földdarabért melyet Magyarországnak neveznek, nem könnyen hagyják el apai, anyai örökségüket. S nekünk maiaknak kutya kötelességünk tovább vinni ezt a tradíciót.
Nessy
@Eriksson: Ostobának is néz érte pártunk és kormányunk!
csa-csa
"megérti, ha jobban bíznak saját hitükben, és elfogadja, hogy joguk van "tőlünk különböző módon élni,
de ahhoz nem kell idejönni".

Igaza van! akárhogy hőbörögtök is amíg többek között olyan felkiáltással próbálnak az eu-ban vagy bárhol letelepedni hogy "addig nem nyugszunk míg egy keresztény is életben van", addig menjenek a curva anyjukba de máris! közben persze végig erőszakolják fél eu. lányait, asszonyait,gyerekeit is ha kell!!, rabolnak, követelőznek pénzt, lakást ellátást és egyáltalán hogy képzeljük hogy azt egyék amit mi és még dolgozzanak is!! Söpörjék már vissza végre ezt a tetves fanatikus csűrhét ahonnan jöttek! Életerős emberek miért nem a saját hazájukban pofáznak meg harcolhatnának is tán!! Ehelyett ellepik Európát és parazita módon akarnak élni a nyakunkon! Remélem leszünk okt. 2-án.
teuton
@Eriksson: Megkerdezted erröl azt az 1milliot is, akit Balog magyarositott? Ök miert hagytak el a szülöföldjüket es allampolgarsagukat? Valamint kerdezd meg azt a kb. 600ezer magyart is, aki külföldre ment! Mennyi akar visszaterni es mennyien telepedtek le veglegesen, vettek fel mar reszben a külföldi allampolgarsagot? Kerdezd meg azt a 200ezer erdelyi "magyar"-t, akik magyar allampolgarsagot vettek fel, aztan meg sem allatk kanadaig, olaszorszagig, Nemetorszagog! Tudom viszont, hogy te senkit nem kerdezel meg, mert nalatok nem a tenyek szamitanak, hanem ki a hangosabb... Ez engem viszont az allatvilagra emlekeztet...
teuton
@csa-csa: Megy meg gyogyszer nelkül? Vagy mar a gyogyszer sem hasznal neked, a kenyszerzubbony kell? Mondok neked egy magyar közmondast: A kutya ugat, a karavan hald... Ebben au esetben a kutyat vVktornak hivjak...
Csizmás Kond
A migráció a politikai hatalom eszköze lett. A nyugat úgy akarta a gazdaságát olcsóbbá tenni, hogy olcsó munkaerőt áramoltat be. Orbán a saját migráncsait és politikai hatalmát ezek megfékezésében látja. Ámerika pedig amíg ezek vitáznak suttyomban véghezviszi a kereskedelmi egyezménynek nevezett multipolitikáját ami majd szépen pontot tesz a zuniós vitára és azzal mindenki behúzza a farkát mert a hatalom kicsúszik a kezük közül..
rosalinda57
Ha ez így van ,akkor Orbánnak le kellene mondania, mert a magyar honfitársaink az itthoni fizetések miatt külföldre mentek dolgozni, hogy a családjuk ne haljon éhen. Az, hogy ez megtörtént, arról főleg Orbán tehet, mert a mai napig a magyar bérek lent vannak a béka feneke alatt. De Matolcsynak , no meg a komáknak, sógoroknak 5 milliós fizetésük van, így ha átlagbérekről beszélnek, akkor nem is vagyunk annyira lemaradva Európától. Azt akarja ez a némber, hogy kilépjünk az unióból, hogy továbbra is játszhassa a kisded játékait és tovább rabolja a magyar népet. Nem szabad elmenni okt. 2-án szavazni nemmel, mert nincs kötelező betelepítés és a szöveg csak Orbán érdekeit szolgálja. Akinek esze van , nem megy el szavazni a rezsimre !
csa-csa
@teuton: azért ne mondjátok már hogy a felsorolt félelmeinkről mindig mindenki hazudik!
teuton
@csa-csa: Na pont erröl van szo! Lapozd fel a törtenelemkönyveket! Minden diktatura a felelemre epit, nem a tenyekre! A felelem következmenye pedig az eröszak...
kukac50
Az Orbáni hazudozás kétszínűség többet árt mint a letelepedést kérők!
csa-csa
@teuton: arról beszélek ami ma történik. Naponta hallani a migránsok által egyre durvább módon elkövetett bűncselekményekről, az erőszakolástól a rablásig. Ha csak a fele igaz, nagyon sokan kikérik maguknak hogy egy is ide akarjon jönni. Erre mondjátok hogy szándékos riogatás. Ne akarjatok már mindenkit meggyőzni hogy egytől egyig hazugság!
és csak remélem elegen leszünk hogy ez ellen az erőszakos fanatikus csűrhe ellen szavazzunk! Ugyan nem változtat sok mindenen, de legalább kinyilvánítjuk a véleményünket. vannak városok ahol szinte szívesen látnának migránsokat. Rendben! Magánügyük! Baccanak közéjük pár ezret, majd megtudják mi az az allah akbar!
wagabund
az európai "nyugati országok" vezetői vasárnap éjjel nem fognak aludni...az összes körmüket lerágják az izgalomtól, mi lesz az eredménye a magyar népszavazásnak...

ugyanis titokban abban reménykednek, a magyarok zöme érvényes "nem"szavazatot ad le, ezzel bátoríthatja a többi országot hasonló népszavazásra...a politikusok már nem tudnak arcvesztéssel ebből a migránsözönből kihátrálni, csak úgy, ha a népre lehet hivatkozni, hogy nem akarja ezt a sok migránst...

és lehet mutogatni, ime a magyar népnek sem kell a bevándorló..
Szókrakész
@wagabund: Nagyon is ez lehet a valós képlet.
teuton
@wagabund: Ja, az egesz 500millios Europa fosik 2 millio birkatol... Ebredj mar fel!!! Majd meglatod jövö heten es a következö hetekben, hogy semmi nem valtozott Europaban, csak a magyarokra neznek meg ferdebb szemmel es fognak az orszagnak betartani ahol csak lehet... Nagy gyözelem, ami egy hatalmas vereseggel er fel!
teuton
@csa-csa: ..Irod ."naponta hallami..." A kiralyi nmediabol? Vagy tenyleges, hivatalos forrasobol? Összehasonlitod a masik hirekkel? Összehasonlitod a belföldi bünözesi adatokkal? Na akkor kezdjük: Hany nemi eröszak es gyilkossag törtenik MO-on magyarok altal evente es mennyi a menekültektöl? Ne is menjünk tovabb, mert mar erre is olyan a valasz, ami az allitasaid cafolja...
verőce21
A migrációnak nem oka van, hanem célja!
A cél, Európa iszlamizációja.
csa-csa
@teuton: mindig a hazug médiára vagy arra hivatkoztok hány magyarok által elkövetett erőszak, gyilkosság történik. Te hivatalos forrásból tudod? vagy csakis a királyi média hazudhat. Na már most nem elég a sok tetves rohadék magyar bűnözőből, még ez az elvakult, fanatikus, alkalmazkodni nem akaró, követelődző, a nőket szemétnek tekintő, megerőszakoló, - ha kell gyerekeket is ahogy úri kedve vagy az allahja diktálja), rablások sorozatát elkövető, kamionosokat rendszeresen megtámadó, bántalmazó (egy magyart nemrég vertek félholtra) csűrhe hiányzik a nyakunkba. Jól van biztos nem mindegyik olyan, hogy veszélyesen fanatikusak az tuti! Tegnap egy betelefonálós műsorban valaki felvetette, hogy nehogy már azt higgyük ha betelepítenek több ezer migránst sátrakban fogják táboroztatni valahol! Ezeket az embereket közösségben fognak elhelyezni! Azaz valakiknek akár követlen szomszédai is lesznek!!! Már most borítékolni lehet azt a konfliktusokkal teletűzdelt "együttélést"! A magyar majd továbbra is fizeti a rezsit, mingránskám meg majd ingyen élvezkedik a lakásokban (házakban), az állam (a mi) pénzén, mert ugye úgy is gondolja, hogy az jár neki!!! Sőt! nem gondoljuk hogy megfelel majd nekik egy kétszobás lakás amekkora családdal majd idekolbászolnak! Arról nem szólva - még mindig a telefonáló nevében beszélek- csak az több évig tart majd amíg megállapítják kik ezek az emberek valójában és ténylegesen honnan jöttek! Mert hogy pillanatnyilag szinte senki nem tudja. Azt mondanak amit akarnak. Szándékosan eldobálják, megsemmisítik az irataikat, Aztán persze fel vannak dúlva ha ujjlenyomatot merünk kérni!! És ez csak töredéke annak ami ránk vár! Egyetértek a telefonálóval.
csa-csa
@Horizont: senki nem old itt meg semmit! Belegondolok jövőre választás! Esküszöm nagyon sokan nem tudjuk ki az úristenre szavazunk már! nincs kire! Kiben bízzunk! Nincs kiben!
teuton
@csa-csa: Összehordasz itt mindenfele baromsagot, ki mint mond -nevtelenül- egy radiomüsorba betelefonalva, stb. Talan olvass utana hivatalos daatoknak (EUROSTAT) vagy a magyar belügynel! Vagy azoknak sem hiszel, de a tenyek nelküli hazug riogatasnak igen? Na akkor ajanlom neled meg a Genfi menekültjogi Egyezmenyt is, amit MO alairt. Ott nem csak jogokrol, hanem kötelezettsegekröl is van szo, ugyanugy, mint az ENSZ-Chartaban es Unios Aalapszerzödesben! Mit szolnal hozza, ha az Unio egyszerüen beszüntetne a penzutalasokat MO-nak, mert nem kötelessege? Azt sem lehet nephülyitessel hatalyon kivül helyezni! Aztan meg 1 dolog: Miert tart evekbe (szerinted) valaki kiletenek a megallapitasa? Hany menekült jelentkezett eddig MO-on papirral es anelkül? Hany lett abbol elismerve es milyen jogon? Mert azt azert ugye tudod, hogy egy migrans nem menekült, es 3fele menekültstatusz van?! Vagy ezeket nem plakatoljak? Azt sem, hogy a menekült max. 3 evig maradhat, letelepülesre nem jogosult? Hogy az Unio fejenkent es havonta 700 eurot kinalt minden menekült ellatasara? A valos magyar költsegeket 600 eurora becsülte a kormany...
csa-csa
@Horizont: tudom miről írtál, de ha nem is látod be, a félelmeink nem minden alap nélküliek! Azért gondolkodóba eshetünk, mi lenne ha a Gyurcsány lenne most hatalmon! Meddig menne el migráns kérdésben! Hogy milyen irányba azt tudjuk.
Warlord
Orbán: a migráció tönkreteszi Európát

Orbán! Ha nem lenne a migránsválság, akkor az oktatással, az egészségüggyel a nyugdíjakkal kelle foglalkozni. Akkor nem lenne ekkora pofád. Tán már himbálóznál is.

Ami késik, nem múlik, te szaros csuti zsírdisznó.
csa-csa
Sőt tudom! hogy a népszavazás nem óv meg semmitől. Azt is tudom felesleges és nagy baromság volt erre milliárdokat költeni és már megint megfosztani minket hasznosabb és szükségesebb kiadások ráfordításától.Jobban járt volna ha egyszerűen beépíti az alaptörvénybe osztjónapot.
abe
Te hülyegyerek orbán, felfognád végre hogy ennek a korszaknak a legvégén járunk?
Hogy te és a fajtád azért törhet előre és juthat uralomra az egész világon, mert ennek a világnak annyi!?
Felfogod ezt?

Az iszlám sátáni, amit Istent egyáltalán nem ismerő, magukat kereszténynek hazudó emberek próbálnak megállítani...
Amikor egy egy ország... egy egész világ meghasonlik önmagával, annak az országnak (világnak) annyi!

Ti, a ma leggennyesebb politikusai lesztek képesek csatába vinni emberek tömegeit a hazugságotok révén Isten ellen.
Felfogod, orbán, hogy milyen szerepet töltesz be?

Júdás vagy!!!
Ezt emészd, amíg el nem pusztulsz, a többi diktátorral együtt.
Trump-ot - a te hazug fajtádat - szeretnéd az utolsó világhatalom élére?
Megkapod, mint üveggolyót.

orbán, a júdás fajtád miatt bukik el végül az egész világ.
Felfogod ezt?
Na ezért vagy hülyébb a hülyébbnél is, mert még ezt sem fogod fel.

Hány forintot tennék rád?
Annyit, mint Hitlerre.
És ezért lehet lenácizni téged, és ezért nincs különbség köztetek.
Vágod, köpcös!?
picike1
az egri vár ne legyen ujra ostrom alatt ugy hogy mindenki szavazni a nemre! létrát mindenhez lehet támasztani sőt felis másznak rá majd ! de valaki betör nem kéreckedik be az betörő . a fejetekre vigyázzatok ám !van félelmem és van alapom is rá az én tudásom amiket itt ott látok képek és stb.
JAJMÁR
Bizony vannak párhuzamos tårsadalmak. Pl. Az újgazdag pol.elit. külön lakóparkkal ... stb. Féltik is amijük van, nagyon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.