A rendszerváltás óta nem fordult elő, hogy elkészült, sőt, mozikba került magyar filmet megváltoztassanak. Most ez is megtörtént. Kálomista Gábornak nem tetszett, hogy szerepelt a Kút című filmben – írja a NOL.hu.

A Gigor Attila rendezte Kút című thrillerből egyik napról a másikra eltűnt egy jelenet, amelyben Kálomista Gábor producer volt látható.

A Népszabadságnak több mozi üzemeltetője is megerősítette, a forgalmazó Vertigo Média szerdán írásban jelezte, hogy egy jelenetcsere miatt új kópiákat küldenek , és a jövőben kizárólag ezt az új verziót vetítsék az amúgy már egy hete bemutatott filmből. A filmterjesztő cég nem magyarázta el a változtatás okát a moziknak.

A lap munkatársai beültek a moziba megnézni az új változatot és igaznak bizonyult a hír: a filmből eltüntettek körülbelül 3 másodpercet, amely eredetileg nem sokkal a meghökkentő végkifejlet előtt volt látható. A képkockán Kálomista egy tévé képernyőjén tűnik fel mint médiaszemélyiség, a Páholy című HírTV-s produkció egyik műsorvezetőjeként.

Senki sem kívánta kommentálni, hogy miért vágták ki a jelenetet. 

A NOL.hu forrásai szerint Kálomista nem is látta Gigor filmjét. A Népszabadságból értesült arról, hogy ő személyesíti meg Abszurdisztánt, és nagyon nem örült annak, hogy feltűnik a filmben. Személyes támadásként élte meg a szerepeltetést, de az ominózus jelenet nem jogi okok miatt került ki a filmből.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Ha jobban belegondolok, azért az, hogy ez a fej nem jelenik meg a filmben, hát az csak javít a film nívóján.
Perwool
@almalibre: Nem, nem ce(ru)nzu-ra radír!
moareka
Ez az egész képernyőt betöltő ürge, még azt is letagadja, hogy valaha a HIR TV környékén járt és fröccsögött ahogy a száján kifért valamilyen ősz hajú még jobban fröccsögő Gyulával...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.