Szél Bernadett szerint Gyurcsány Ferencnek köszönhetjük Orbán Viktort. Az LMP társelnöke úgy véli, a DK elnökének jelenléte a magyar... „A Gyurcsány-kormány Magyarországon olyan sebet okozott, ami által megkaptuk Orbán Viktort kétharmaddal” „Gyurcsány Ferenc jelenléte a magyar politikában egy nagyon komoly probléma. Régi teóriám, hogy Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor egyszerre fog elmenni a magyar politikából. Szerintem, amíg Gyurcsány politizál, addig Orbánnak könnyű helyzete van”

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

102 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Az LMP most is a gerinchibás Schifferhez méltóan akadályoz meg bármilyen ellenzéki összefogást. Képtelenek felfogni, hogy ők, maguk bizonyítottan gyengék és az orbáncsürhe nem tart tőlük. A minidiktátor-jelöltet személy szerint csak Gyurcsány politikai és biológiai léte aggasztja. Amíg bármelyik párt ki akar zárni másik demokratikus ellenzéki párt- vezetőt az összefogásból és ezt ráadásul nyilvánosan, zsarolásgyanúsan teszi, addig esély sem lesz a felcsúti banda eltakarítására..Gyurcsány aktív részvétele a rezsim lebontásában egyáltalán nem jelenti azt, hogy neki kell vagy ő akar az ellenzék fő vezéralakja lenni, de neki kell az egyik zászlóvivőnek lennie. Mellesleg az összeadást és arányítást is ismernie kellene annak, aki pártvezér.. Inkább olyan közös program "rapid" kialakításán kellene - egymás nyílt szini piszkálása helyett - dolgozni, amelyet a több milliónyi lecsúszott és alsó-középosztálybeli valamint nyugdíjas és ifjú magyar ember a magáénak tekint.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@Yoda69: 18.35
Persze befejezhetjük!
csak annyit, te olyan szépen írsz, fogalmazol:
"...egy tiszta jovot epithessunk." - írod!

Ezt mire alapozod, a reményeiden kívül. Se terv, se program, se semmi csak a remény!
Legalább építsétek be az LMP program elemeit, ha ezt látnám, mondhatnám, hogy ez már valami!
De e nélkül csak a szép szöveg, minden alap nélkül!
Remélem érted a gondot!
Ha nem válaszolsz sem sértődök meg!
Yoda69
@Béla333: Ahhoz hogy az LMP programja is bekeruljon le kellene ulni Hadhazynak Gyurcsannyal es Tobiassal targyalni. Sajna erre per pillanat nem latok realis eselyt, hacsak az LMP tagsaga nem ismeri ezt fel es nyomast gyakorol a vezetosegre.
Béla333
@Yoda69: 19.21
Tudod mit? Szívből örülnék, ha "ellopnák" az LMP ötleteit pl. a korrupció visszaszorítására!
Tegyék!
De nehogy azért ne tegyen az MSZP/DK semmit mondjuk a korrupció ellen, mert az LMP nem áll be melléjük.
Nekem az a fontos, hogy azok a jó ötletek vagy az LMP-vel, vagy nélkülük de megvalósuljanak! (Egyébként időközben a Tóbiást leváltották az MSZP-nél, most Molnár ott a főnök)
egyvandor
@Béla333:
Sohasem hagynád ki az mszp/dk kifejezést.
Nem kéne beleszeretni egyik pártba sem. De ez legyen a te problémád.
Szerintem a 2/3 a shifferes LMP hathatós támogatásával jött létre.
Béla333
@egyvandor: 19.37
Ez nálatok DK-soknál bevett szokás, hogy mások nevét kisbetűvel írjátok le?
Elég perverz szokás!
A hozzászólásodra:
Akkor emlegetem együtt az MSZP-t és a DK/Gyurcsányt, amikor a múltban elkövetett bűncselekmények felelőseiről írok/írunk.
Az LMP nem gátolja és nem is gátolta meg sohasem, hogy bármelyik alakulat hiteles, becsületes korrekt ajánlatot tegyen le a választók elé.
Piti dolog ezen próbálkozás sikertelensége esetén ezt nem felvállalni, a sikertelenséget az LMP-re tolni!
Ismered?
Ha a tükörbe nézel és nem tetszik amit látsz, az nem biztos, hogy a tükör hibája!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.