A magyarok kétharmada (67 százalék) szerint elfogadhatatlan, hogy az Együtt nevű párt szimpatizánsai Juhász Péter vezetésével füttyel zavarták meg a miniszterelnök beszédét – derül ki a Nézőpont Intézet legfrissebb közvélemény-kutatásából.

A felmérés szerint a kifütyülést mindössze a megkérdezettek 22 százaléka véli elfogadhatónak, míg 11 százalék nem adott választ a kérdésre.

Míg a teljes társadalom 67 százaléka, addig az MSZP-támogatók közel fele (52 százalék) nem tartja elfogadhatónak a kormányfő kifütyülését.

Mint ismert: az eset az Együtt magánakciója volt, a többi ellenzéki párt a Blaha Lujza téren tartott megemlékezést.

A kutatásból kiderül az is: a legvalószínűbb listás eredményeket nézve a kormánypártok 45 százalékon állnak, míg a Jobbik 23, az MSZP 9, a DK 7, az Együtt 3, a Párbeszéd és a Liberálisok 1-1, az LMP ezúttal mindössze 3, a Kétfarkú Kutya Párt 1, az egyéb pártok pedig összességében 7 százalékon.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
A magyarok kétharmada szívből utálja Orbánt és a sleppjét. A sleppbe pedig beletartozik a Nézőpont Intézet is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Egyébként azt tudja valaki, hogy kiket engedtek be a biztonságiak a kordon mögé? Csak karszalagosokat vagy bárkit akit átkutattak?
nevemnick
@PJProby: Ja, és tudod ki írta a ,,Többsincs királyfit"?

:D
qxy
ja, Felmérés. egyszer én is tényleg bele estem egy felmérésbe de a válaszom után azt mondták, na ezt nem írjuk bele. .
Mi volt a kérdés?
.- Ön egyet ért a kenyér ár emeléssel?
A válaszom. .- Igen. de még emelném ( ki is nyílt a szemük.)
.- Miért? .- mert amikor egy három napos hétvége után a lakó telepi kukákból egész kenyereket lehet találni és nem keveset,na meg állítólag a szegény réteg ott lakik. és meg tehetik, akkor mi a baj a kenyér árával?
Én, 1200 Km. re lakok de akkor szegényebbek itt az emberek, mert senkinek nincs annyi pénze hogy kidobja a kenyeret mind megeszi, vagy morzsát csinál.amit meg meg spórol a kenyéren azon veszi az ujj " Audit"
tutajos
Tudta?
100% - 67% = 33%
A 33%-nak a 98%-a pedig egyetértett a fütyüléssel!
A 33% 98%-át "nem hagyhatjuk figyelmen kívül, nem mehetünk velük szembe!"
Pontosan idéztem ???
"Na, ugye!"
evacica
Nem tudom, hogy ki csinálta ezt a felmérést, de nem hiszem el. Én örülök, hogy ezt a felfuvalkodott miniszterelnöknek titulált senkit kifütyülték, végre valahol kénytelen volt szembesülni, hogy nem mindenki imádja és milyen az mikor öt is kifütyülik! Miért csak a fideszes rajongóknak lehet a másik oldalt kifütyülni, vagy tojással dobálni? Akkor is nemzeti ünnep volt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.