A magyarok kétharmada (67 százalék) szerint elfogadhatatlan, hogy az Együtt nevű párt szimpatizánsai Juhász Péter vezetésével füttyel zavarták meg a miniszterelnök beszédét – derül ki a Nézőpont Intézet legfrissebb közvélemény-kutatásából.

A felmérés szerint a kifütyülést mindössze a megkérdezettek 22 százaléka véli elfogadhatónak, míg 11 százalék nem adott választ a kérdésre.

Míg a teljes társadalom 67 százaléka, addig az MSZP-támogatók közel fele (52 százalék) nem tartja elfogadhatónak a kormányfő kifütyülését.

Mint ismert: az eset az Együtt magánakciója volt, a többi ellenzéki párt a Blaha Lujza téren tartott megemlékezést.

A kutatásból kiderül az is: a legvalószínűbb listás eredményeket nézve a kormánypártok 45 százalékon állnak, míg a Jobbik 23, az MSZP 9, a DK 7, az Együtt 3, a Párbeszéd és a Liberálisok 1-1, az LMP ezúttal mindössze 3, a Kétfarkú Kutya Párt 1, az egyéb pártok pedig összességében 7 százalékon.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
A magyarok kétharmada szívből utálja Orbánt és a sleppjét. A sleppbe pedig beletartozik a Nézőpont Intézet is.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kiscsillag66
Ezt nem hiszem el. Nem lehet máskor fütyülni, mert a miniszterelnök most is csak azért volt ott, mert ez a kötelessége. Hiába mondják, hogy menjenek ki 1 nappal előbb a térre és ott fütyüljenek. Ugye mondanom sem kell, hogy nem ugyanaz???
Zeta
Nézőpont? Az "ünnepségen" résztvevőket kérdezte meg?
Ha a királyi adót nézhetik csak,akkor ez a vélemény! A jobbikosoktól azt kérdezték, hogy akarják e a törvénymódosítást a betelepítésről! Tőlem, hogy akarok egészséges lenni?
glorianna
Ugyan! Válogatott kérdezettek + szájbarágott válaszok + "kissé" manipulált eredmények = cikk címe
solidedge
A magyarok kétharmada szívből utálja Orbánt és a sleppjét. A sleppbe pedig beletartozik a Nézőpont Intézet is.
papa.49
Ja a BENÉZŐPONT az igen megállapította, mihelyt reggel meghallgatták e napi álmát a hazugovicsnak!!!
hetöndöe
Lopott pénzért készített,a gazdi által felügyelt intézetben "úgynevezett felmérés".Ne röhögtessenek már ,mert kiszáradnak a légutaim.
Tetves seggnyaló banda.
Magasmagyar
@solidedge: A magyarok kétharmada bármi áron megvédené Orbánt a szélsőséges csürhe gyalázkodó gyülöletétől. Orbán Európában vezető államférfi, tekintélye és tisztelete van, nem úgy mint a német náci Merkelnek vagy a mutti vállán siránkozó francia Hollande-nak.
solidedge
@Magasmagyar: A magyarok "kétharmada" alig több, mint kétmillió ember. Ennyit a matekról.
Magasmagyar
@solidedge: - Tévedsz ! A 15 millió magyarból minimum 10 milkó Viktor mellett van tűzön-vizen át. Ti akik az antiszemita és balosnáci csürhéhez tartoztok van kb. 4-5% lefizetett gyurcsányoló...Savanyú a szőlő, igaz ?
quadrocopter
Ha nem lenne elég világos, hogy milyen gyülekezet ez a Nézőpont:

"Míg a 3,1 milliárdos kormányzati megrendelése miatt a média megkülönböztetett figyelemmel követte az utóbbi hónapokban a Századvég-csoport tevékenységét, a szintén Fidesz-kötődésű Nézőpont Intézet kisebb megbízások révén, de az állam egyik legfőbb beszállítója lett. Az időközben új cégekkel bővült, több mint száz alkalmazottal bíró csoport állami megrendelés-állománya elérte az 1,5 milliárdot. Sorozatunk negyedik része a kormányzati tanácsadókról, kutatókról."
hvg.hu/itthon/20121203_Nezopont_allam_kormany_megrendelesek
kulabombaafityiszre
@Magasmagyar: Elolvasva a hozzászólásofat,agondolkodás elég alacson szinvonalát képviseled.
168ora.hu/revesz-mariusz-es-futyules-o-parlamentben-csinalta/
A fütyülésről meg ennyit:
kulabombaafityiszre
@Magasmagyar: Elolvasva a hozzászólásodat,a gondolkodás elég alacsony szinvonalát képviseled,mint Magasmagyar.
A fütyülésről meg ennyit:168ora.hu/revesz-mariusz-es-futyules-o-parlamentben-csinalta/

Elnézést kérek a hibákért.
Macskaszem
Bringás eltűnt, a magát Magasmagyarnak képzelő mélymagyar meg idetolta a po...izé..orcáját.
nevemnick
@Magasmagyar: kedves alacsonyröptű magyar! 15 millió magyarból (antal álma, hogy ennyi embernek a miniszterelnöke legyen) 10 millió körüli aki így, vagy úgy itt született és él az országban.( Azt is megkérdőjelezem, hogy egyáltalán a földkerekségen él e összességében 15 millió magyar.) Ha él is, annak max tíz százaléka lehet akiknek nyelvét a vezíred naponta friss ,,csokival" lát el.
PJProby
Bravo Juhász! Jól csinálod, csak így tovább, legalább a választásokig tarts ki! Ne lankadj, mert a közutálat nem a sors ajándéka, keményen meg kell küzdened érte!!
solidedge
@Magasmagyar: Nem szokásom válaszolgatni, de egy félreértést tisztázni kell. Aki nem ért egyet Orbán politikájával az nem feltétlenül baloldali. Elég ha csak normális Magyarországot szeretne normális pártokkal. Eddig sajnos egy sem ütötte meg ezt a mércét, de a legutóbbi számomra ijesztő pályára állt. Kapzsivá, gátlástalanná, pofátlanná és hazuggá vált. A megalakulásakor a Fidesz nem ezt hirdette. Sajnos a hatalom mámora eltorzította jellemüket.
cikicakk55
@solidedge: Teljes mértékben igazad van.Végre valaki,aki elismeri,hogy ha nem szeretem Orbánt,attól még nem vagyok Gyurcsányista,vagy Libsi. Attól,hogy nem szeretem Gyurcsányt,még nem vagyok g.Orbán nyalonca. Ugyan úgy vagyok vele mint te.Már annyi párt volt hatalmon,de mindegyik csak ellenzékben tudja a tutit.Mikor ott ültek a bársonyszékben,ők is azt nézték melyik hátsó ajtón kell kitalicskázni a pénzt.Az viszont igaz,hogy 2010-ig összesen nem loptak el ennyi pénzt pofátlanul,mint az utóbbi 6 évben.Mindezt az emberek szeme előtt,szemrebbenés nélkül csinálják.Azért csinálják,mert megtehetik.A törvényeket már átírták,legális minden lopásuk, a rendőrség és a bíróság a zsebükben van, Áder tehetetlen báb mellettük..Ez a felmérés meg a Fityisz megrendelésére készült,a közelében nincs az igazságnak.
PJProby
"Ez a felmérés meg a Fityisz megrendelésére készült,a közelében nincs az igazságnak"
És mit fogsz mondani, ha a következő (akár ballib megrendelésre készült) közvélemény kutatások is hasonló eredményeket közölnek?
És minek tudod be, hogy az okt. 23-i események hatására tovább fog nőni a kormánypártok népszerűsége?
almalibre
Én egyszer egy vasútállomáson voltam kénytelen elviselni ilyen füttyögőket, egy hajszálnyira voltam attól, hogy le ne nyomjam a torkukon a sípot (nem Orbán ellenségei voltak, de mindegy is, ha ünnepelni, megemlékezni mész, de akkor is ha várod a vonatodat, nagyon zavaró, ha valakik úgy érzik jogukban áll szétsípolni az agyad.) A manifesztációnak meg vannak a törvényes és tisztességes formái...
Kamcsatka
A cöffiddeszesek kedvéért lefordítom a Nézőpont Intézet vizsgálatát fideszrogány-habonyra: 98% velünk van.
Cefi
@Macskaszem: A szarházi hétvégén sosincs itt.
gazdag dezső
Sok baj van a mostani kormánnyal,de a fütty az nem megoldás,és nem akkor amikor az ország egykori hőseire emlékezik a nép!! Kifütyülni lehet,de nem a nemzeti himnuszt,és nem akkor.Aki nem éppen az Orbán híve annak sem szabadna pont akkor fütyörésznie!!Az egykori szabadságharcosok nagy része is nem randalírozni ment oda akkor,és nem kellene elítélnie Kedves Pál Úr ! Aki ha jól látom ,most éppen külföldről osztja az észt,és ledeglarálja az 56-os eseményeket! De mit is várhatnék egy volt Ávós katonától aki a hazaárulókkal tartott !!!Akinek talán több a bűne,és legjobb lenne ha szép csendben lenne!!
gazdag dezső
Az ilyen Pál Úr féle országelenes emberek jobb ha letagadják a Magyarságukat,és ne is jöjjenek ide soha!
nevemnick
@PJProby: Hogy is van? "Csak abban a statisztikában hiszek, amit én magam hamisítok"
A kormánypártok népszerűsége is ebben lakozik, mert fele sem igaz, vagyis a ,,kérdezőbiztosok" biztos címre ,,mennek".
A több mint hatvanadik x után engem még soha nem kérdeztek meg ezek a biztosok, de lehet, hogy csak azért nem, mert biztosan tudják, hogy a geczi pártocskákat nem szerettem, sem a múltban, sem a jelenben, a jövőről pedig még nem tudok nyilatkozni.
Na ugye.
PJProby
@nevemnick: Jó lehet neked, hogy külön bejáratú hamisított statisztikád van.
Az pedig különösen jó lehet, hogy a kérdezőbiztosok nem a leprád miatt, hanem azért kerülnek el, mert „biztosan tudják, hogy a geczi pártocskákat nem szerettem,”
surdilloFUJT
gazdag dezső nemtud kibújni a vezíre hátuljából ,így nyilván a történések megítélése elsötétedésben történik,!igazi a tényleges történéseket elferdítő,echte fidesznyik!!!
nevemnick
@PJProby: Én semmi gyalázkodót nem írtam neked kisvakarcs, nem ,,lepráztalak" le, de látszik, hogy birka vagy, hogy azt se tudod, hogy kinek a mondását idéztem. :D
Amúgy meg fogd vissza magad, vagy megkötlek.
Clavigo
Nekem a 2006-os "nemzeti utcára cc@rás" volt az ellenszenves...Meg a Magosz-parasztok grill-partyja a teleszart-hugyozoztt Kossuth téren...stb...Lehet,,hogy idegen szívű vagyok ??
koszpeko
Lehet,hogy én vagyok az alul tájékozott és történelemből egyest kapnék,de mi köze a székelyhimnusznak 56-hoz?
Ha pedig 1 nemzetről és egységről beszélgetünk akkor miért kell 2 himnusz?
A székelyek nem magyarok?
Ha pedig magyarok,miért kell nekik külön himnusz?
A himnuszunk nem 15 millió magyar himnusza?
JAJMÁR
Nekem tetszett.
Ez a vélemény nyilvánítás legalább célbaért. Nem lehet jókislányos módszerekkel operálni már, azt észre sem veszik.
Max odavetve vállrángatva: "tüntetgetnek, majd megunják és hazamennek" a reagálás.
Hajrá Együtt, csak így tovább!

Hogy miért ünnepen? Milyen ünnep 56? Kérdezem azoktól, akik tapsolni mentek nem fütyülni arra a beszédre.
JAJMÁR
@cikicakk55: @solidedge: persze, igazatok van. (Én már azt se tudom milyen oldali vagyok. Régen liberális jobboldali voltam)
Nem érdemes már pártokban gondolkodni szerintem.
Vannak az orbanista hatalom elismerői és szolgalelkű lekötelezettei, kiszolgálói, (van ilyen a baloldali pártokban is)
És vannak a gondolkodó, liberális, büszke demokraták.
Ez a két térfél van. Aki demokrata, az nem akarja kiütni a másik demokratát ma. Nem olyan helyzet van. A Bokros mondta meg az egyetlen megoldást, ha van egyáltalán.
PJProby
@nevemnick: Nem állt szándékomban gyalázkodni, nem minősítettelek leprásnak.A lepra helyett írhattam volna például bárányhimlőt is, de a mondanivalóm lényege szempontjából ez lényegtelen. Csupán a te véleményeddel ellentétes közvéleménykutatási adatokat manipulációnak tekintő érvelésed abszurditását akartam jelezni.
Az idézett mondást illetően pedig nagy bakot lőttél, merthogy évtizedek óta statisztikai adatokat elemzek. Ha szívatni akarnálak, akkor most azt kérném tőled, hogy mutasd meg az idézet forrását. Súlyosan beégnél!
A magyarázatot lásd: Churchill és a statisztika
www.urbanlegends.hu/2010/01/churchill-csak-abban-a-statisztikaban-hiszek-amit-en-magam-hamisitok/
sziha
nem a nezopont es tarsai hitettek el viktoriusszal, hogy sikeres lesz a nepsavazas? A sok fideSS-birka meg latja az erdotol a fat. Es mar itt is egyre tobben vannak...
Törölt felhasználó
Minden hazug Viktor szócsőből az jött, hogy Juhászék kimentek fügyülni a himnusz alatt... Ezek után a nézőpont! mimást is hozhatott volna ki, ha egyszer ezt rendelték meg..

Kovács Zoltán neked külön a k..a..!
qxy
A végén ki maradt .- A Néző pont a felmérést, a Fidesz székházba és annak előterébe készítette.
nevemnick
@PJProby: 11:05 kösz, hogy ennyire hülyének nézel! Függetlenül, hogy te mivel foglalkozol, nem kell a magyarázatot megmagyaráznod nekem, mert nem most léptem le a falvédőről. Amikor még a kakasnyalókát kóstolgattad, A ,,Többsincs királyfi" c. mesekönyv helyett pl.Tolnai - Világtörténelem - című könyveit olvasgattam, igaz, hogy csak az I-X. kiadásig volt/ van meg.
Erről ennyit, barátom.
human
Egyébként azt tudja valaki, hogy kiket engedtek be a biztonságiak a kordon mögé? Csak karszalagosokat vagy bárkit akit átkutattak?
nevemnick
@PJProby: Ja, és tudod ki írta a ,,Többsincs királyfit"?

:D
qxy
ja, Felmérés. egyszer én is tényleg bele estem egy felmérésbe de a válaszom után azt mondták, na ezt nem írjuk bele. .
Mi volt a kérdés?
.- Ön egyet ért a kenyér ár emeléssel?
A válaszom. .- Igen. de még emelném ( ki is nyílt a szemük.)
.- Miért? .- mert amikor egy három napos hétvége után a lakó telepi kukákból egész kenyereket lehet találni és nem keveset,na meg állítólag a szegény réteg ott lakik. és meg tehetik, akkor mi a baj a kenyér árával?
Én, 1200 Km. re lakok de akkor szegényebbek itt az emberek, mert senkinek nincs annyi pénze hogy kidobja a kenyeret mind megeszi, vagy morzsát csinál.amit meg meg spórol a kenyéren azon veszi az ujj " Audit"
tutajos
Tudta?
100% - 67% = 33%
A 33%-nak a 98%-a pedig egyetértett a fütyüléssel!
A 33% 98%-át "nem hagyhatjuk figyelmen kívül, nem mehetünk velük szembe!"
Pontosan idéztem ???
"Na, ugye!"
evacica
Nem tudom, hogy ki csinálta ezt a felmérést, de nem hiszem el. Én örülök, hogy ezt a felfuvalkodott miniszterelnöknek titulált senkit kifütyülték, végre valahol kénytelen volt szembesülni, hogy nem mindenki imádja és milyen az mikor öt is kifütyülik! Miért csak a fideszes rajongóknak lehet a másik oldalt kifütyülni, vagy tojással dobálni? Akkor is nemzeti ünnep volt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.