Arra kéri, hogy fejezze be apja mocskolását, és kérjen bocsánatot. Még kedden írtuk meg, hogy a kormány az '56-os emlékév kapcsán egész házfalnyi óriásplakátokat helyezett ki a városban, azokon '56-os utcai harcosok képeivel. Az egyik ilyenen egy sapkás fiatal látszik fegyverrel, mellette egy felirat, ami szerint ő Dózsa László, a ma is élő színész. Az eredetileg az amerikai LIFE magazinban megjelent kép alá annak idején azonban azt írták, hogy a képen Pruck Pál szerepel. Pruck unokatestvére jelentkezett is, kérve, hogy javítsák a plakátokon a feliratot, hogy azon ne Dózsa László, hanem Pruck Pál neve szerepeljen, hiszen szerinte egyértelmű, hogy a képen az unokatestvére van. Megszólalt Pruck lánya is. Kisebb huzavona után Dózsa lemondott a képről, ekkor lépett a színre az '56-os emlékbizottság nevében Schmidt Mária, aki egyrészt lebűnözőzte Pruckot, másrészt főleg Dózsa emlékeire támaszkodva magasztalta Dózsát. Érveit Eörsi László mondatonként cáfolta, erről itt olvashat...

Forrás: index.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pöpec
Egy dologban nem értek egyet Csőkéné Pruck Erika levelében: ez a végszó "Tisztelettel", nem helyénvaló. Ennek a büdösbunkó lotyónak ez messzemenően túlzás. Hogy a vak komondor nyalogasson kutyatejet a sírján...
Cefi
Ez a kuszaszemű, bringástudatú fideszribanc sosem fog bocsánatot kérni. Ahoz geric kellene.
nevemnick
Kis magyar anzix.
A hatalom szava a nép ellen.
,,Bűnöző volt" ezért nem ő szerepel a képen, hanem az ,,igazmondó ripacs" és ennyi.
Csak!
Na ugye...
papa.49
A csillagvizsgálósszemű Marcsa soha nem látja be, hogy tévedett, legfeljebb a bíróság ítélheti meg a tévedését!!!
Pöpec
Egy dologban nem értek egyet Csőkéné Pruck Erika levelében: ez a végszó "Tisztelettel", nem helyénvaló. Ennek a büdösbunkó lotyónak ez messzemenően túlzás. Hogy a vak komondor nyalogasson kutyatejet a sírján...
Zeta
Arra gondolt már Mária Schmidt,hogy van e joga gyalázkodni, már többször megtette ezt véleményt alkotva a magyar melósr9l, pl. Vajon tehetné e ,ha nem örökölt volna egy vagyont , a férje után? Mert észt azt bem.
Cefi
"Bár tele van az összes hócipőm ezzel a nyomorék, megcsúfolt emlékévvel, az önjelölt történészasszonyságról és udvari halszagról nem is beszélve (az előzményekről írtunk már ITT és ITT), Marinak sikerült ezen a szép napon is meglötyögtetnie a köcsögöt, amiben ma történetesen nem hánykolódott, csak egyenletesen hullámzott az a sok szar és szemét, amit belerakott.

Vasárnap fejében eszmélt őnagysága, hogy legalább két napig magasról szart Pruck Pál lányának hozzá intézett nyílt levelére, amelyben a hölgy gyalázkodás helyett (reménytelennek látszó) bocsánatkérésre szólította fel, valamint arra, hogy a plakáton javítsák ki az odahamisított nevet. Ezért aztán Mari nyílt levélben válaszolt Csőkéné Pruck Erikának. De nem ám az épületes 1956-os Emlékbizottság, hanem fasztuggya miért a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány nevében, sőt még a Terror Háza Múzeumot is feltétlenül megjelentette az iromány keltezésének helyszíneként.

Mivel az MTI-OS hozta le a dörgedelmet, fenntartásokkal kezelem, hátha visszaszívják és egyáltalán se hivatkozhatunk rá (láttunk már ilyet), úgyhogy gyorsan összefoglalom a Matolcsy Gyugyó stílusában fogant indokolatlanul terjedelmes ámokfutást. Annak dacára, hogy az 56-os események és a pesti srácok egyik legelismertebb kutatója, Eörsi László már pontonként cáfolta minapi neurotikus, áltörténészi kirohanását mindenki ellen, aki a szemének hisz és nem neki, Mari ilyeneket izzadott ki magából:"

kolozsvaros.com/2016/11/06/kerj-bocsanatot-pruck-pal-lanyatol-mari-es-az-egesz-orszagtol/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.