Ötvenhét, magát afgánnak mondó illegális migránssal szemben intézkedtek a rendőrök vasárnap este a fővárosban – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a rendőrök lakossági bejelentés alapján intézkedtek Budapesten, a Ferencvárosi pályaudvaron, valamint a IX. kerületben, a Soroksári út és az Illatos út kereszteződésében.

A rendőrök a pályaudvaron a vasúti szerelvények átvizsgálása során 45, elsődleges adatok szerint afgán állampolgárt, köztük több kiskorút találtak. A IX. kerületben, a Soroksári út és Illatos út kereszteződésében további 12 fő, magát afgán állampolgárnak valló személlyel – köztük szintén több kiskorúval – szemben intézkedtek.

Az emberek nem rendelkeztek Magyarország területére való belépésre vagy tartózkodásra feljogosító érvényes útiokmányokkal, így őket a további eljárás lefolytatása céljából a Repülőtéri Rendőr Igazgatóságra előállították – közölte a BRFK.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
Hol és mikor jött be az országba ez az 57 migráns ? A szerb határ szinte hermetikusan lezárt állapotban van ... vagy talán mégsem ?
Az ottani állapotok sokszor, valószínűleg nem az őrzésről szólnak. Inkább arról, hogy a legfőbb tevékenység a szolgálatban levők részéről, hogy a 14. óra után hova bújjanak az eső és a szél elől.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
57 afgán migránsra bukkantak a fővárosban

ezek hogyalófaszban kerültek Budapestre? hö?

...hogy fogják őket kidobni az országból? ...szerintem sehogy. Ezek maradnak a jólétben:
papa.49
Komolyan ellenőrzik a söndörök az ilyen helyeket, gondolom most is tippet kaptak valakitől, mert maguktól nem hinném, hogy képesek rá)))))))))
Az autósok baszogatásán kívül semmi egyébre nem használhatóak, abban is csak és kizárólag a magyar rendszámú kocsikkal szórakoznak!!!
Sziszifusz
Hol és mikor jött be az országba ez az 57 migráns ? A szerb határ szinte hermetikusan lezárt állapotban van ... vagy talán mégsem ?
Az ottani állapotok sokszor, valószínűleg nem az őrzésről szólnak. Inkább arról, hogy a legfőbb tevékenység a szolgálatban levők részéről, hogy a 14. óra után hova bújjanak az eső és a szél elől.
1magyar
Szerintem sokkal több migráns van az országban, csak ha végigmegyek az utcán sok olyan beszélgetést hallok ami számomra nagyon idegen,nem angol,német stb., valahogy elvannak.
Látszik rajtuk, hogy nem turisták.
eszegfu
Az előttem hozzászólok mindegyikének az első kérdése: hogyan jutott el 57 afgán Bp-re?!
Tovább gondolva -- ha hinni lehet a statisztikának -- 2016. jan.-szept. hónapokban a menedékkérők, vagyis a legálisan M.o.ra érkezettek száma 26.877 fő, akik közül 366 ember különböző menekült státusszal itt tartózkodhat, 620 ember van különböző táborokban elszállásolva. Vagyis 986 embert megvan, de hol van a többi 25.891 menedékkérő, akiket szabályosan regisztráltak?!
lusta
Ha föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk így védi a hazát, ha egy 25 éve körözött bűnözővel végan és dalolva üzletelnek, akkor mégis milyen vastag bőr lehet a pofájukon?
tutajos
Nem kéne esetleg a Déli határra valami Rabsicháló !
Szerintem cirka 25 md-ból ki is hozhatnánk !!! ???
tutajos
@tutajos: Nem kéne esetleg a Déli határra valami Rabsicháló ???
papa.49
@eszegfu: Egy részük meglépett a ,,befogadó állomásokról,, ami ugye ,,nyitott rendszerű,, hoggy miért azt nem tudom, másik részük meg átsétált a határon, és beszállt a rá várakozó gépkocsiba amelyik ,,jópénzért,, felhozta Pestre!!!
A kivitelezőket meg lehet találni, de a szervezőket soha, azokat védi a mundér, mert nekem ne mondja senki, hogy ez nem lezsírozattan megy!!!
Köb Jani
Az ellenzék gyűjti a menekülteket Pesten, ők a demokrácia és az olaj áldozatai.
Cefi
Szerintem a parlamentben ennél több migráncs garázdálkodik már hat éve...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.