A röszkei zavargások ügyében hozott előző napi bírói ítéletét kommentálta Orbán Viktor a Máért plenáris ülésén, Budapesten csütörtökön.

Helyesnek nevezte az ítéletet és azt mondta, tiszta lapokkal játszanak, "megmondták előre, teleplakátolták az országot": ha valaki idejön, akkor be kell tartania a törvényeket, s ha nem tartja be, akkor annak jogkövetkezménye lesz.

Orbán Ahmed H. esetét értékelte így, akit szerdán tíz év fegyházra ítélt a Szegedi Törvényszék. Ahmed H. tavaly szeptemberben a röszkei zavargás alatt megafonba beszélt, a kordont rázta, megdobálta a rendőrsorfalat, aztán, amikor a kövekkel, vizespalackokkal dobálózó tömeg áttört, az elsők között lépett illegálisan Magyarország területére. A bíróság ezt terrorizmusnak minősítette.

Itthon - 2020. January 26., 21:15
Győrben marad a Fidesz
Nagyvilág - 2020. January 26., 21:26
Meghalt az MBA legenda, Kobe Bryant

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Viktor szopkin! nyugodtan te is melléje ülhetnél!!! ha ő bűnös és tiz évet érdemel akkor te legalább százat!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Ez akkora igazságtalanság, hogy szavam sincsen rá. Ha ez terrorizmus, akkor mit szólnának a valódi terroristákhoz? Pár hónap tökéletesen elég lett volna. De tíz év???! orbánnak akkor öt élet is kevés volna, amennyi bűne van!
eugen4402
@Desischado: A valódi terroristákat váratlan családlátogatással lepik meg...
Ellenőrzik az ott őrzött fegyver- és lőszerkészlet meglétét, és átnézik a gépkarabélyok műszaki karbantartására vonatkozó előírások betartását.
Ezután kellemes ünnepeket kívánnak, és elköszönnek a házigazdától, ha az közben nem lövi le a revizorokat...
bakegya
LÁM -LÁM MILYEN PRAKTIKUSS MAGYARORSZÁG VICCTOR VAJDÁJA!!!-a BALTÁT VISSZADTAD MÁR?
SAJÁT ÓRIÁSPLAKÁTJAIVAL TAKARÓ-ZIKKK-ZIKK!!!-SAJÁT PO...ADTAD PREMIER PLÁNBAN AZ ÓRIÁS PLAKÁTOKRA ,MÉG LONDON UTCÁIN IS ü maga jött velünk szembe!
A saját képes feled húztad magadra a saját szádból ránk köpködött NEMED...NEM és NEM .JÓ SZÓNAK HELYE SEM VOLT A fideSS urnák FENEKÉN.ÖSSZEFOGÁS -végig nézhettük- a kormányod és háttérembereiddel a szerint osztályoztad az arabvilágból érkezőket,kinek teli a buxája,kinek van elég olaja,pontosan úgy ahogy a hazai uzsorásokkal és olajos maffiózókkal körbebástyáztad MAGAD !,A LÁNYOD ÉS SZŐKE HERCEGE A TIBORC,A HABONY ROGÁN,MÉSZÁROS LÖLŐ TUGGYA MÉG KIK kereskedőházaltatok.Ekkora kontrasztot .Már a visegrádi négyek is kapisgálják furmányos összeesküvés elméleteid,a valódi terroristák ugyanakkor kis hazánkban szabadon járhatnak kelhetnek,Naponta SZEMBESÉTÁLHATUNK,telefonkapcsolatba kerülhetünk velük. Összefuthatunk IDEGENFORGALMILAG évtizedek óta nemzetközileg körözött bűnözőkkel ,mert a TEK-TÖKÖLŐK,CSAKKK A TE TÖKÖDET VÉDIK.A KÁVÉZÓITOKBAN,FELCSUTKAI GOLF-ÉS VADÁSZPARADICSOMBAN,EGYÜTT VONATOZGATHATUNK VELÜK,SAJÁT HOTEL-SZOLGÁLJÁK KI ŐKET,PRIVATIZÁLT KASTÉLYAITOK APÁTOK PREZIDENTÁLJA A VŐD ÉS NEJED ELLENJEGYZÉSÉVEL.a belügyes minisztereddel földrészeken paterkázgattok ,üzleti kereskedtekAZ ORSZÁG MINDEN SARKÁBAN KALAND-PARKOLHATNAK,ROM-KOCSMÁZHATNAK,KASZINÓZGATHATNAK,FIKTÍV QUAESZTOR ÉRTÉK PAPIROKAT,SEMJÉN ÁLTAL ADOMÁNYOZOTT VÁLASZTÁSI JOGOKAT KAPHATNAK AJÁNDÉKBA ,BANKJAITOKBAN,FOCIARÉNÁIDBAN,DE AKÁR A CINEGÁBEN IS,NÁLAD EGY GRILL PARTIN PHARA DE VELED A TE TÁRSASÁGODBAN professzionálhatnak.
.
NEM CSAKKK IRODALMI A TÉMA , MEGTÖRTÉNTEK!!!-hány milliárdot is kóstált ez a vesztes nép sose szavazott volna akciód VICCTOR???
AHMED - NAPONTA HÁROMSZOR FOG KÖNYÖRÖGNI A TE LELKI ÜDVÉRT A MAGYAROK ISTENÉNEK OLTÁRÁN IS TÍZ ÉVIG keresztre feszítve,mert imaszőnyeg nem jár neki orbániában az tuti.
Cefi
Hétről hétre, napról napra elkeserítőbb, amit ez az ember művel, minden, ami elhagyja a száját. Ha Banglades a követendő példa, akkor mi jön ezután? Dél-Szudán, Szomália, Vietnám, vagy Ruanda? Azok is simán világtörténelmi csúcstalálkozók lehetnének azok után, hogy már nem maradt olyan demokratikus-liberális hanyatló ország, amelynek vezetői szóbaállnának vele. Már a V4-ek is fintorogva viselik el az illiberális bűzét. Amivel olyan országok vezetői előtt borul le, amely országok kormányai az emberi jogokat magasról leszarják és kitapossák saját polgáraik belét.
Tavryni őrnagy
Mármint hogy le lesz csukva aki okoskodik?
Lepényleső
Aki viszont ide születik,és hozza a törvényeket,arra az miért nem vonatkozik?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok