A kormánynak világos célja van, nemcsak azt szeretné elérni, hogy mindenkinek legyen munkája, hanem azt is, hogy mindenkinek megérje dolgozni – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szombaton Budapesten sajtótájékoztatón.

Dömötör Csaba hangsúlyozta, a mostani béremelések azért lehetségesek, mert a kormány 2010 óta következetesen csökkentette az adókat. Most is az adócsökkentések teremtik meg a további béremelés lehetőségét. Az adócsökkentéssel a béremelés a célunk – tette hozzá.

Cseresnyés Péter, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkára kiemelte: az elmúlt 26 év legfontosabb megállapodása született meg a munkavállalói és a munkáltatói szervezetekkel a bértárgyaláson. A minimálbér emelése mellett jelentősen csökkentek a bérek adóterhei is – mondta.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Takonyszájú,,,,,Hány normálisan fizető munkahelyet teremtettetek a ""zemúúlt " hat évben ??? Ha lehet ,,ne sorold be ezek közé a közmunkát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kamazuka
@Szókrakész: Elvennéd a megélhetésüket?
kamazuka
Dolgozni most is megéri.
Tenni cselekedni alkotni,mindenképpen.
Az ellentételezés januártól nem a Ti hatáskörötök lesz 100 %-ban, mert képtelenek vagytok rá,de mi ezért nem neheztelünk rátok,csak tudatjuk.A politikusi életpályamodel ezen formája leáldozó irányt vesz.
A 18-as választások már kizárólag a bérekről szólnak majd,ott viszont már az ígéret nem lesz elegendő.Ott már folyamatában levő sztorikkal kell előrukkolni.A most kezdem ,ezt tervezzük buktaszaki kategória.
Már most vannak ellenzéki érzületek,melyek nem akarnak ebben résztvenni.
Megértjük őket.
Hiszen a politikus tollasodása nem összeegyeztethető a választópolgár jólétével,szerintük.

Megéri dolgozni!
Azon mindenképpen, hogy a jelenlegi munkavállalói helyzeten változtassunk.
Eladott Ország
@Clavigo: C:\Users\mihal_000\Documents\Egyéni Office-sablonok\komment képek\hordjátok el magatokat.gif

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.