Kusovszky Imréné, az Idősek Tanácsának tagja az M1-en arról a pillanatról számolt be, amikor Orbán Viktor elmondta, hogy adnak minden nyugdíjasnak egy 10 ezer forintos Erzsébet-utalványt.

...és akkor a miniszterelnök úr egyszer csak annyit mondott, hogy a költségvetési többletből van neki egy javaslata, amit szeretne velünk megvitatni, és ő nagyon szeretné, ha karácsony előtt kiosztana minden nyugdíjasnak tízezer forintot. Hát, ezen azért meglepődünk, mert azért egyetlenegy kormány vagy miniszterelnök sem jelentett be olyat, hogy a nyugdíjasok kapnak tízezer forintot.

Kusovszky Imréné nem hiába ment be a stúdióba, mert azt is elmondta, hogy

Én egy családhoz hasonlítom az államot. Ugye jött a munkahelyteremtés. Jött a CSOK-program. Jött a családi pótlék-emelés. Sorba-sorba minden. És a végén ugye maradtak az idősek, és azokon most ott van a súly, és szépen próbálnak segíteni rajtunk.

Erős idegzetűek meg is nézhetik itt a sajtótörténeti pillanatot.

81 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
"Kusovszky elmondja az interjú elején, hogy az Idősek Tanácsa, amelynek ő tagja, a kormány mellett működő véleményező és javaslattévő testület. Majd azt is, hogy ennek a minden bizonnyal független testületnek az elnöke Orbán Viktor, az alelnöke az EMMI családpolitikáért felelős államtitkára. Tagjai a társadalom megbecsült tagjai, akiket speciel pont Orbán Viktor nevez ki. És láss csodát, Orbán Viktor pont velük egyeztet a nyugdíjemelésről."

Nekem ennyi elég erről a társaságról és erről a banyáról.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
Vajon a hölgy melyik nyugdíjas szervezet nevében terjeszkedik az "Idősek Tanácsában"? Ha lenne ilyen háttárszevezet, akkor megérteném, de őt egyedül orbán delegálta e gitt egyletbe, csakhogy többen tudják nyaldosni a hátsó felét. Ez egy teljesen illegitim bólogató vének gyülekezete, akik kérdezni se mernek, csak helyeselni amit a nagy vezér mond. Szégyelhetik magukat mindahányan!!!
namihami
Szóljon valaki Kusovszkynéninek, hogy pl. az osztrák nyugdíjasok 1.000 azaz egyezer Euros karácsonyi ajándékot kaptak, mindenféle levél és kézbesítési hercehurca nélkül. És még az osztrák góréknak se kellett érte kezet csókolni. 10.000 forint egyenlő 1.000 Euroval? Ennyire leromlott az Euro vagy rohamosan ennyit javult a forint?
namihami
És még egy apróság, a videó nézése közben. Miért is kellett ezt bónban kifizetni? Mert akkor a haveri cégek már nem tudtak volna még levenni belőle? Mennyi is a kezelési költsége ennek a közel 30 milliárdnak? Ha készpénzben adja, akkor hozzácsaphatta volna a nyugdíjhoz és a postás egy menetben kifizethetné. És arra költhetné és ott, ahol akarja a díjazott. És a plusz posta- vagy egyéb költség se haveri zsebeket bélelne. Csakhogy akkor nem tudna ez a csipetcsapat hálaimát rebegni a Megváltójának.
Egyébiránt nem sok hiányzott a néni a meghatottságtól felsírja a stúdió padlóját. ""A miniszterelnök megvitatta velünk...1. Megvitatta--hahaha. 2. Tessék mondani, melyik hülye nyugdíjas mondta volna abban a brancsban, hogy --Kösz, de nem kell a lóvé?
kkalman
Kusovszky néninek elgurult a gyógyszere.
wpym
Moslek venasszony nem halas, hanem hulye!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.