Kusovszky Imréné, az Idősek Tanácsának tagja az M1-en arról a pillanatról számolt be, amikor Orbán Viktor elmondta, hogy adnak minden nyugdíjasnak egy 10 ezer forintos Erzsébet-utalványt.

...és akkor a miniszterelnök úr egyszer csak annyit mondott, hogy a költségvetési többletből van neki egy javaslata, amit szeretne velünk megvitatni, és ő nagyon szeretné, ha karácsony előtt kiosztana minden nyugdíjasnak tízezer forintot. Hát, ezen azért meglepődünk, mert azért egyetlenegy kormány vagy miniszterelnök sem jelentett be olyat, hogy a nyugdíjasok kapnak tízezer forintot.

Kusovszky Imréné nem hiába ment be a stúdióba, mert azt is elmondta, hogy

Én egy családhoz hasonlítom az államot. Ugye jött a munkahelyteremtés. Jött a CSOK-program. Jött a családi pótlék-emelés. Sorba-sorba minden. És a végén ugye maradtak az idősek, és azokon most ott van a súly, és szépen próbálnak segíteni rajtunk.

Erős idegzetűek meg is nézhetik itt a sajtótörténeti pillanatot.

81 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
"Kusovszky elmondja az interjú elején, hogy az Idősek Tanácsa, amelynek ő tagja, a kormány mellett működő véleményező és javaslattévő testület. Majd azt is, hogy ennek a minden bizonnyal független testületnek az elnöke Orbán Viktor, az alelnöke az EMMI családpolitikáért felelős államtitkára. Tagjai a társadalom megbecsült tagjai, akiket speciel pont Orbán Viktor nevez ki. És láss csodát, Orbán Viktor pont velük egyeztet a nyugdíjemelésről."

Nekem ennyi elég erről a társaságról és erről a banyáról.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nemkati
"Kusovszky elmondja az interjú elején, hogy az Idősek Tanácsa, amelynek ő tagja, a kormány mellett működő véleményező és javaslattévő testület. Majd azt is, hogy ennek a minden bizonnyal független testületnek az elnöke Orbán Viktor, az alelnöke az EMMI családpolitikáért felelős államtitkára. Tagjai a társadalom megbecsült tagjai, akiket speciel pont Orbán Viktor nevez ki. És láss csodát, Orbán Viktor pont velük egyeztet a nyugdíjemelésről."

Nekem ennyi elég erről a társaságról és erről a banyáról.
Macskaszem
Seggnyaló vénasszony, a nyugdíjasok szégyene.
levarosbukta
Ennyi ésszel hogy maradhatott ez ennyi ideig életben???
Mézike
Hát most igazán nem tudom , sírjak vagy röhögjek!
Lepényleső
A hálás szavunk szinonimája annak ami erről a történetről lejön?
laja70
A rákosi uralomban is erkölcstelen lett volna ekkora seggnyalás!
nemkati
@Mirabilis: Azért én mégsem vesztem el a hitemet abban, hogy nem minden idős ember lesz totál szenilis. Itt a propin rengeteg józan, épelméjű idős írogat, remélem, a Kusovszkynék kisebbségben vannak.
wagabund
@nemkati: amikor feljövök a pincéből, a nejem egyik ilyen kedves jelzőt sem találja a szókincsében...mert az van nekije ám..
human
Tehát Orbán az Idősek Tanácsának az elnöke. Ez mindent megmagyaráz.
Az a 21% hogy jött ki neki?
Orbán Viktoros nóta hol maradt?
RonaGyuri
nem is tudtam, hogy a bringás egy vén luvnya! =))
glorianna
Huhh... ijesztő az öreglány. Szóljon már neki valaki, h családi pótlék 7 éve egy kanyi vassal sem emelkedett. Úgy látszik, neki nincsenek gyerekei és unokái ... vagy nem itthon vannak.
simmering73
Na te agyhalott nyugger. Olyat viszont jelentettek be, hogy csökkentik a nyugdíjat 19 ezer ft-tal. És tudod ki volt, te nagyon hülye. Orbán Viktorod. És most benyalhatsz neki neki epéig.
Borsodi
Érelmeszesedés már ilyen korban nem ritka.A kormányunk valóban egy nagy család,de mi rendesen ki vagyunk tagadva.
kisrigó
Megnéztem! A 21% nyugdíj emelés mellett a családi pótlék emelést is kerestem, de nem találtam. A nagytiszteletű államtitkár asszony nyilatkozta a közelmúltban, mikor számon kérték rajta az emelést, hogy az állam más módon támogatja a családokat, mert a készpénzt elköltenék. Mi van??! Ezért nem csatolják a nyugdíjhoz az orbán alamizsnáját, mert azt a nyugdíjasok esetleg tüzelőre, gyógyszerre költenék a galádok! No, meg a haver nyomdája, boltja miből osztana vissza?! Persze, nem akarom én leszólni, de egyszerűbb lett volna a készpénz, még kevesebből is megúszták volna! Ja, nem ez volt a cél!
Clavigo
@RonaGyuri: Én is rá ismertem,,,,Ez a nyanya a " Bringás ".. :) :) :) :) :)
Clavigo
Mit szólna ehhez a "nemzethhy szatyorhoz " a szolnoki polgármester...
coni
Kusovszky-ék vannak néhány millióan Ez az ország tragédiája és nem az hogy éppen melyik csoport használja ki.
Hellcat
Olcsó vén kurva...10 ezer kajautalvány elég alacsony tarifa.
vadnarancs
@Clavigo: Szalay után szabadon: Jól felszopta Orsósékat a vén kurva!
moareka
Ha ilyen IQ-val rendelkezők vannak az Idősügyi Tanácsban, akkor végtelenül szánom a nyugdíjasokat...
moareka
@Clavigo: elkezdtem nézni a videót, amint nyilatkozik, egx perc múlva elhánytam magam...
papa.49
A hazugovicsék remélem elénekelték a vén szipirtyónak a ,,fehérvári huszárok,, című veretes nótát és mindjárt meg is valósították a banyán)))))))))))))))))))
nemkati
@moareka: Látod, pedig ott volt a figyelmeztetés: "Erős idegzetűek meg is nézhetik"
levarosbukta
@nyanya001: És ezt most miért kellett??? Hát bántottalak én téged??? :):):)
nyanya001
@levarosbukta: Bocsánat, de nem lehetett kihagyni ezt sem :D
hetöndöe
Ennek a vén ostoba kurvának a hallgatása fizikai fájdalommal járt,nem is tudtam végignézni.:-)
vadsanca
Bravó! Miért nem lát az orránál tovább ez a Kusovszky Imréné? A 13, havi nyugdíjat ki vezette be és ki törölte el?
1,6%-os emelés. 100000-néál 1600Ft, 1milliónál, 16ezer. Itt már említésre méltó az emelés.
Ezért szorgalmazom a fix összegű emeléseket.
levarosbukta
@Cefi: Ez??? Nem hinném! Szerintem még a tv-n se tud csatornát váltani hát még egy számítógépet kezelni.
Cefi
@nyanya001: Az anyja egy szifiliszes patkány ürüléke...
Cefi
@levarosbukta: mint a gazdaállata. Nem tudja mi a különbség a fax és az email között...
Cefi
Miközben nagyon sok okos, tájékozott, a mindenkori helyzettel tisztában lévő idős ember él közöttünk, itt él Kusovszky Imréné is, aki hálás és boldog, amiért Orbán Viktor megemelte a nyugdíját és Orbán Viktor ad 10 ezer forintos Erzsébet utalványt. Imréné, drága! Az utalványt a magyar adófizetők adják, nem Orbán Viktor. Ha valakinek, akkor nekik tessék hálálkodni. Az édesanyának, aki napi tíz órában gürcöl, aztán elmegy a gyerekért az iskolába és éjfélig meg sem áll, mert felgyűlt a mosnivaló, mert meg kell varrni a kiszakadt nadrágot, mert vasalni kell és aztán néhány órányi alvás után hulla fáradtan kel, elkészíti a gyereket, uzsonnát csomagol, elviszi az iskolába, rohan a munkába és mindezért annyi fizetést sem kap, hogy megvegye a buszbérletet. Az édesapának tessék köszönni, kedves Imréné, aki az ország túlsó végében dolgozik, mert ott talált munkát, negyedmagával közösen bérel egy dohos szobát és havonta egyszer tud hazamenni a családjához, mert megugrott a hiteltörlesztő, mert szeretné, ha a gyereke továbbtanulhatna és mert az utolsókat rúgja a kazán és egymillió alatt nem lehet megúszni a cserét, de ő annyi pénzt egyben életében nem látott. Nekik köszöngesse, kedves Imréné, mert ők fizetik be az adót, a járulékokat, az áfát, ők veszik meg az útdíj-matricát és dolgozzák ki a belüket azért, hogy nekik majd ne legyen nyugdíjuk, legfeljebb egy csekélyke alamizsna, ha megérik.

És a többi nyugdíjasnak köszöngesse, kedves Imréné, akik évtizedeken keresztül fizették az adókat és járulékokat azért, hogy az akkori időseknek legyen nyugdíja és azért, hogy Orbán Viktor és bűntársai ingyen járhassanak egyetemre és diplomát szerezhessenek akkor is, ha a család anyagi helyzete ezt nem tette volna lehetővé és akkor is, ha soha, egyetlen percig nem dolgozott egy sem a szakmájában.
papa.49
@Cefi: Tökéletesen igaz, nagyon jól összefoglaltad a lényeget!!!
kisrigó
@Cefi: Minden szavával egyetértek, biztos nem vagyok ezzel egyedül.Nagyon elszomorít, hogy ilyen "szakterület jeles képviselője" ül be díszpintynek ebbe a műkedvelő társaságba. Honnan veszi a bátorságot, mondhatnám úgyis, hogy merészeli képviselni a normálisan gondolkodni képes időseket!? A többi tag is ilyen hithű?
Cefi
A valóságnak semmi köze nincs Kusovszky Imréné főállású rajongó egyetlen mondatához sem.
Cefi
@kisrigó: A valóságnak pedig semmi köze nincs Kusovszky Imréné főállású rajongó egyetlen mondatához sem.
Zeta
A hõlgy,oda tartozik.
Nyugodtan csôkolgathatott volna egyO. Viktor képet kõzben.
rokker33
Vén idióta ku.va!Az agyára ment az öregség elég súlyos memóriazavara van!Hiába na ha nem az ér hanem az agya van elmeszesedve,azzal már semmit nem tud csinálni!Ostobaságokat beszél az összes nyugdíjas nevében közben a nyugdíjasok nyomorognak a fogyatékkal élők nélkülöznek még soknak ételre sincs pénze nem hogy gyógyszerre!Ez meg úgy mondja mintha Ők egyezkedtek volna Orbánnal közben meg mondta a nagyfőnök vagy 1,6 % + 10,000 ft utalvány és 4 évig kuss vagy semmit se kaptok+ 4 évig kuss!Persze hogy belement!
karma1
En mar csak arra vagyok kivancsi, hogy Kusovszky Imre mit szol ehhez? (En az o helyeben nagyon szegyellenem a felesegem, mindig szaros nyelvvel jon haza az Idosek Tanacsabol...:o((((
szaboria1
Tuti valamelyik fideszes anyja. Mivel erről a csoportról eddig nem lehetett hallani. Orbán elnök Balogh elnökhelyettes ez mindent meg magyaráz.
Cefi
Idős emberek (többnyire nők), a lakótelepi konténerből veszik ki a lakók által nekik szánt, a valódi hulladék tetejére kirakott „szemetet”. Gondosan, zacskóba csomagolt kenyér, tészta, néhány szem alma, darab sajt, konzerv, szépen hajtogatott használt ruha. Csütörtök reggel jönnek, a kukás autó előtt. Van lakásuk, ruhájuk, még valamennyi nyugdíjuk is. De a rezsi befizetése, a gyógyszerek kiváltása után maradó pénzből nem tudnak megélni. Nem koldulnak, nem tüntetnek. Szégyenkeznek. Néhányukból télen hír lesz. „Fűtetlen lakásában kihűlt egy idős asszony”. „Halálra fagyott egy házaspár”.

Vannak családok, ahol akár mindkét szülő dolgozik és nevelnek két gyermeket. A bevételük 180 ezer (ez egy kétgyermekes család létminimumának a fele!), a rezsi, menza, bérlet, kinőtt ruha, cipő pótlása, tanszerek. Nagyon-nagyon beosztva megélnek.

Ha ennek a családnak van hiteltörlesztése, akkor már a minőségi éhezés biztosra vehető. Fizikailag nem éheznek (legalább a gyerekek), de megfelelő minőségű, összetételű táplálékot nem képesek megvásárolni.
nyanya001
@Borsodi: Ez az érelmeszesedés előtt is ilyen hülye volt.
magyarbakancs
@karma1: "mindig szaros nyelvvel jon haza az Idosek Tanacsabol...:o(((("
Lehet, hogy jó a nyelvpótléka?
Egy meglett asszony ennyire mélyen lehajolni?
Nem fáj a dereka, nincs isiásza?
Sok hajolgatás nem nevel, helyes testtartást. Nehogy várólistára kerüljön gerinc visszaoperáláshoz.
Aki Én
Ez egészen egyszerűen UNDORÍTÓ!!! A köztévé és a tájékoztatás legalja.
Na az ilyenek miatt mennek csődbe a kalcium tabletta forgalmazók.
Olyan szinten van elmeszesedve szegénynek az agya, hogy ennek nincs szüksége kalciumra, onnan van állandó utánpótlás.
Beszéltem nyugdíjasokkal tegnap este akik látták ezt a borzalmasan szánalmas híg fost, és ki vannak akadva, hogy ilyen szellemi rokkant nyaligátor személyek képviselik őket.
Aki Én
@nemkati: Sajnos ez nem csak erről a banyáról szól. Ő szegény szintén az áldozata ennek a retkes rendszernek. Gondolom becsülettel végigdolgozta az életét, most viszont már fel sem fogja mit tesz.
Ez a felvétel pontosan ábrázolja a mai rendszert, ezt a tetves kormányt és az ő propagandájukat.
nemkati
@Aki Én: Nekem fogalmam sincs, mi van egy ilyen 0rbán- és 0rbánrendszer-imádó fejében. El nem tudom képzelni, miért látja ezeket olyan rózsaszínben. Vaknak kell annak lenni, aki nem veszi észre, hogy ez a rendszer milyen undorító, és mennyire mocsok a főkolompos.
szép új világ
Komoly teljesítmény volt ezt így betanulni. De végű is szépen felmondta a leckét, úgy hogy a protkó sem esett ki a szájából. Csak gratulálni lehet hozzá.
nem tibi
Igaza van ,ez egy család . A mi ügyünk ?
Aki Én
@nemkati: Na hát ezt én sem tudom és soha nem is fogom megérteni. Annyira nyíltan és gátlástalanul megy a lopás, hazudozás, harácsolás, félreinformálás, hogy azt nem látni és helyén kezelni már döbbenetes. Azt gondolom alapvető értelmezési és tájékozatlansági okai lehetnek. Szerintem alapvetően az idős, egyoldalúan tájékozódó és az előző rendszerben szocializálódó emberekről van szó. Az is ezt igazolja, hogy a 25-40 közöttiek lépnek le a rendszer elől, tehát ők felfogják mi megy itt. Nézz meg egy tüntetést, állami ünnepet... Mindig a vénekkel van gond, mindig ők a véresszájúak, az agresszívak...
Mindig az előzőkhöz hasonlítják, pedig attól teljesen függetlenül kellene megítélni. Ráadásul le is lettek váltva, tehát tettünk ellenük.
Egy bűnözőt sosem mentegetünk egy másik bűnöző korábbi tetteivel.
sziha
engem az bosszant a legjobban, hogy az ilyen demens, megvezetett, 10000Ft-ert segget nyalo (es himtagot szopkodo) ven marha szavazata ugyanannyit er, mint az enyem. Ezeknek tenyleg nem faj a nap mint nap orruk ala dugott korrupcios botrany, stb. Magyarorszag jobban teljesit... Es a PISA teszt megmutatta, hogy ezze valik a magyar hamarosan...
eszegfu
@Cefi: Tegnap 21:46 Annyit még hozzáteszek... bizonyára Imrénének van otthon egy "házioltára" O.V. képével, ott "köszöngesse" a kedves vezetőnek, ne a nyilvánosság előtt! Nem vagyok erre kiváncsi, sőt nem is kértem, hogy a nevemben bármit is mondjon, vagy tegyen!:(
Nessy
Tisztelt hozzászóló társak!
Szeretném közölni, hogy nem minden idős, az előző rendszerben szocializálódott ember ostoba, talpnyaló, megvásárolható.
Az, hogy mi már nem tudunk elmenni, talán nem csak a korunkon múlik. Már 1956-ban is voltunk olyan szamarak, hogy itthon maradtunk, működtetük jól - rosszúl a gazdaságot, megszültük, és felneveltük, iskoláztattuk azt a generációt, amelyik most a legszivesebben a temetőbe látna bennünket. Nos, lehet, hogy anno ez volt a hiba?
Talán, ha az ifjúság a távozás helyett tudna valami alternatívát mutatni!
Azért kiváncsi lennék, a szüleiket is ilyen kedvesen becézik?
Bocs, hogy kicsit kiakadtam. De azért egy szervilis, még nem is olyan idős nő miatt nem kellene általánosítani!
Eladott Ország
Megköszönheti még, kedves Imréné annak a majdnem egymillió honfitársunknak, akik vállalva
a távolságot, legyőzve a honvágyat, a nyelvi nehézséget és az egyéb gondokat elég bátrak voltak
más országban szerencsét próbálni és most súlyos milliárdokat küldenek haza minden hónapban
az itthonmaradottaknak, az idős szüleiknek, hogy éhen ne haljanak, vagy hogy el ne vigye a bank
a házat a fejük fölül.
Mindenkinek meg lehet ezt köszönni, kedves Imréné. Csak Orbán Viktornak nem. És lehet az
ájulásig boldognak lenni a 0,9 helyett 1,6 százalékos nyugdíjemeléstől és lehet párás szemmel
tapsikolni az utalványnak, boldogan és mély szerelemmel trappolni az urnákhoz (nem ahhoz,
hanem a szavazóhoz) és ikszelni kegyetlenül a Fideszre, mert Orbán Viktor ennyire kibaszottul
jó ember, hogy az valami beszarás. Az ilyen Imrénék tartják hatalomban a világtörténelem
legkorruptabb kormányát, örvendeznek a más nevében az alamizsnának és elfúló hangon
nyögdécselnek a gyönyörtől, amiért a drága miniszterelnök úr rájuk vetette szeme sugarát.
Eriksson
@sziha: Hátrébb az agarakkal kedves hozzászóló, vonja vissza az összes sértegető jelzőt az önt (is) felnevelő korosztály minősítésénél. Mivel írásából kiderült, hogy ön szellemileg üdvözítő állapotban leledzik, a bölcsességet, a tudást, csakis felmenőitől örökölhette.
A PISA teszt meg a mai oktatás színvonalát mutatja, amelyet ugye az Ön korosztálya prezentál.
ágimami
Hát ezek után még csodálkozik valaki, hogy utálják a nyugdíjasokat???
Pedig tényleg vannak kivételek, (magamat is beleértve!!) ahogy azt Nessy 11:07-kor írta!!
Komolyan mondom egy ilyen cikk olvasása után a föld alá süllyednék szégyenemben!!!
Cicamama55
Erről a riadt tekintetű hölgyről mindent el tudnék képzelni, de azt nem, hogy éppen hálás szavakat rebeg...
Desischado
@Nessy: Okos vagy te, tudhatod, hogy ez nem minden nyugdíjasnak szól, csak az ilyen agyhalott nyaloncoknak. Én hozzáteszem mindig, hogy tisztelet a kivételeknek. Hogy egy példát említsek, a szomszédasszonyom 88 éves, és szidja orbánt, mint a bokrot! És egyből azt mondta, hogy alamizsna, az utalványra. De amit ez a vén banya itt bemutat, több mint szánalmas. Undort keltő a viselkedése. És neki tuti, hogy nem kell nélkülöznie! Fogalma sincs a nagy magyar valóságról!
sziha
@Eriksson: nem vonom vissza. Ha jol figyeltel, nem azt mondtam, hogy minden idos hulye, csak az olyanok, akik 10000 Ft-ert dobszora nyalnak ki a dicso viktoriusz anuszat a foteren. Vagy barmelyik politikuset. Vagy aki - mint a fent szereplo, kisse zavaros beszedu asszonka - olyan boduletes baromsagokat mer mondani, amik itt is elhangzottak.
Tisztelem az idoseket, ezzel sosem volt problema. De azt nem viselem el, ha valaki hulye.
eszegfu
@Desischado: 2:30 Csak ismételni tudom... ez a högy 57 éves...tehát nem nyugdijas.
Az EMMI keretében müködő Idősek Tanácsának elnöke (vagy vezetője), vagyis főállása lehet ez...szó sincs arról, hogy ez a nyugdijasok bármilyen civil szervezete lenne! Régen, még a szocik (talán Horn idejében) "találták" ki ezt az Idősügyi Tanácsot, Pozsgay vezetésével, azóta is müködik csekély név módositással, mint valami minisztériumi "háttér" szervezet. Tehát ez a hölgy nem "a leghálásabb magyar nyugdijas", hanem egyszerüen "hivatalból" védi a kormány nyugdijasokat érintő intézkedéseit.
eszegfu
Fent, a fb-os hsz-k között olvastam Mariann Majortól... "Egy leszedált országban tapsolnak a szarnak és boldogan éltek, amig meg nem haltak."
Eriksson
@sziha: Ha hülyeségről beszélünk, az nem kifejezetten az idősek privilégiuma, kár kihegyezni egy korcsoportra. Sőt! Miáltal az idősek - koruknál fogva - sokkal több tapasztalatot szereztek életük során, bölcsebben állnak neki a dolgoknak.
Például a legtöbb idős ember úgy vannak a történésekkel, hogyha nem tudnak változtatni a világ menetén, sokkal egyszerűbb alkalmazkodni hozzá. Pénzt, időt, fáradtságot takarít meg, mint ahogy a szlogen is mondja.
A fiatalok is jobban járnának, hogyha féktelen energiájukat gyűlölködés helyett saját életük jobbá tételére fordítanák.

Én például tisztelem a tiszteletre méltó fiatalokat, ezzel sosem volt problema. De azt nem viselem el, ha valaki hülye.
sziha
@Eriksson: az a cink, hogy az eredeti hozzaszolasomat meg az idosebb korosztalybol is kedveltek, egyedul te vetted magadra. Ez nem lep meg.
Eriksson
@sziha: Én mondom a magamét, szemben a tiéddel, ez így korrekt. Vagy megérted amit mondani akarok, vagy nem. Ne kezdj el takarózni mások véleményével.
mariaberta
Rajtad lehet,,,, elárulnád mennyi a nyugdíjat? És mennyit kapsz orbán dicsőitéséért?
karma1
JAjistenem! Ha ez a bringa 57 eves, akkor en kb. 30, az is a jobban kinezo tipusbol... ^3 eves koromra nem nezek ki ilyen oreganyamosan, ahogy ez a tyuk kinez, szornyu! Ilyet mutogatnak a kiralyi tv- ben?
vonotok
Tc. Kusovszky Imréné ! Ha sikerült fogas mosni, és a száját jól kiöblítenie, itt lenne az idő, bocsánatot kérni a nyugdíjas társaitól.
Jozefina
Vajon a hölgy melyik nyugdíjas szervezet nevében terjeszkedik az "Idősek Tanácsában"? Ha lenne ilyen háttárszevezet, akkor megérteném, de őt egyedül orbán delegálta e gitt egyletbe, csakhogy többen tudják nyaldosni a hátsó felét. Ez egy teljesen illegitim bólogató vének gyülekezete, akik kérdezni se mernek, csak helyeselni amit a nagy vezér mond. Szégyelhetik magukat mindahányan!!!
namihami
Szóljon valaki Kusovszkynéninek, hogy pl. az osztrák nyugdíjasok 1.000 azaz egyezer Euros karácsonyi ajándékot kaptak, mindenféle levél és kézbesítési hercehurca nélkül. És még az osztrák góréknak se kellett érte kezet csókolni. 10.000 forint egyenlő 1.000 Euroval? Ennyire leromlott az Euro vagy rohamosan ennyit javult a forint?
namihami
És még egy apróság, a videó nézése közben. Miért is kellett ezt bónban kifizetni? Mert akkor a haveri cégek már nem tudtak volna még levenni belőle? Mennyi is a kezelési költsége ennek a közel 30 milliárdnak? Ha készpénzben adja, akkor hozzácsaphatta volna a nyugdíjhoz és a postás egy menetben kifizethetné. És arra költhetné és ott, ahol akarja a díjazott. És a plusz posta- vagy egyéb költség se haveri zsebeket bélelne. Csakhogy akkor nem tudna ez a csipetcsapat hálaimát rebegni a Megváltójának.
Egyébiránt nem sok hiányzott a néni a meghatottságtól felsírja a stúdió padlóját. ""A miniszterelnök megvitatta velünk...1. Megvitatta--hahaha. 2. Tessék mondani, melyik hülye nyugdíjas mondta volna abban a brancsban, hogy --Kösz, de nem kell a lóvé?
kkalman
Kusovszky néninek elgurult a gyógyszere.
wpym
Moslek venasszony nem halas, hanem hulye!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.