A házszabály világos, de a házelnök fokozhatja a terrort a parlamentben. Bármit be lehet vinni a házbizottság elé, ám a fideszeseknek tudniuk kell, ha még szigorúbb korlátok közé szorítják az azonnali kérdéseket, azzal ezt a parlamenti műfajt lehetetlenné teszik. Hadházy Ákos furcsának tartaná, ha ez a testület mondaná meg, miről lehet az Országgyűlésben beszélni. Az LMP társelnökének persze nincsenek illúziói, tudja, hogy Kövér László házelnök mi mindent megenged magának. Akár fokozhatja is parlamenti terrorját. Azonnali kérdését, amire hétfőn Orbán Viktor először úgy reagált, egyszer a házbizottság megvitathatná, nincs-e valami korlátja annak, miről beszélnek a parlamentben, az LMP-s politikus ráadásul közérdekűnek tartja. Nárcisz kutyáról ugyanis a kormányfő válaszában azt állította, olyan területen él, amelynek az édesapja a tulajdonosa. Csakhogy a hatvanpusztai luxusmajorságot évi 15 millió forintért Mészáros Lőrinc bérli. A felcsúti polgármester viszont Hadházy szerint nem...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ezek lassan semmire nem akarnak válaszolni
ezeknek minden feltett kérdés kellemetlen azt elfelejti ez a horda, hogy
nem azért ülnek a parlamentben, hogy a zsebüket tömjék hanem azért,
hogy az ország dolgait intézzék TISZTESSÉGESEN !!
Nem kellett volna és nem kellene ennyi gazemberséget elkövetni
és akkor nem lenne ennyi kellemetlen kérdés !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sokanvagyunk
Bróker Marcsi se rosszabb - neki se tegyenek fel kellemetlen kérdéseket...
korell
Az értelmetlen válaszolókat korlátoznám a mozgásukban.
justhpeter
@sokanvagyunk: Így igaz. Én sem kérdeznék az első húsz évben. Azt nyugodtan leülhetnék a Csillagban.
dr. prédikátor
Az azonnali kérdéseket előbb tessenek megkonzultálni a viktor szopkinnal meg a köteles lancelottal!!!Ha ők jóvá hagyják és nem kellemetlen részükre akkor lehet kérdezni a gecit!!!
Apatszerek
A nép! Az istenadta néppel csak az a baj, hogy olyan politikust emelnek szavazatukkal hatalomra, akiről a köz tudja, hogy hazugságok tömkelegével szerezte meg a hatalmat!
Viszont a hazugságokat megszüntetni nem tudja, mert a hazugságok gerjesztik önmagukat, ugyan úgy mint a gőg, egy személy mennél gőgösebb, annál több gőgöt tud magáénak, mindaddig még a gőg túl nem lép a személyen amikor a gőg marad a személy maga gőggé válik. A Politikus alaptermészeténél fogva a gőggel a hatalom rabjává növi ki tevékenységét, mert a hatalomról képtelen lemondani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.