A berlini rendőrség szerint mégsem az a 23 éves pakisztáni férfi hajtott a tömegbe, akit őrizetbe vettek – írja német forrásokra hivatkozva a 444.hu.

A hatóságok szerint a valódi elkövető most is szökésben van. Figyelmeztettek arra, hogy fegyvere is van, és akár újabb támadára is készülhet. A hatóságoknak az lett gyanús, hogy a kamion vezetőfülkéjéban egy vérrel összekent ruhát is találtak, csakhogy a pakisztáni férfi ruhája egyáltalán nem volt véres, amikor elfogták. 

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
Úgy nem lehetne fiúk, hogy mindkettő másszon valahogy?
senkifia68
@hetöndöe: Lemaradtál olvtársam! A vita eredeti témája a Putyin által "likvidáltatott" újságírókról volt szó! Az állításod se semmi!
"Oroszországban az utóbbi években átlag 14 újságírót gyilkoltak meg"

Az utóbbi évek alatt mit értessz? Mert a tiedhez hasonló vádak már 2006-ban bírósági tárgyaláshoz vezettek, az pedig ha jól számolom 10 évet fog át! vagyis 2006 és 2016 között (szerinted) legalább 140 újságírót gyilkoltak meg politikai okokból. No ez a za ótvaros baromság!
hetöndöe
@senkifia68: Gugli a barátod,ha nem megy másképp.:-)
dr. prédikátor
Hé propi!!!Azt a gecit az olasz rendőr LELŐTTE!!! Vagy nem jut el a hír hozzátok???
senkifia68
@Sziszifusz: Oda vagyok Putyinért? Ez új számomra! Olvasd el újra amit korábban írtam. Attól, hogy nem vagyok hajlandó elfogadni minden elfogult, vagy szándékosan manipulált információt és véleményt még nem vagyok elkötelezett! Rejtély számomra, hogy a hozzád hasonló gondolkodásuak miért nem képesek megérteni azt, hogy az ellenséged ellensége még nem a barátod, és az ellenséged barátja még nem feltétlenül a te ellenséged is! De tudni kell disztingválni ahhoz, hogy megértsd a dolgok működését. Az én apám 1945-49 között volt orosz hadifogságban. Anyám két testvérét (15 és 17 éves fiúk) 1945 tavaszán a Dombóvárra bevonuló orosz katonák bosszúból (közel 50 ártatlan az utcákon elkapott civilt) agyonlőtték.
Az, hogy az orosz katonák mit tettek országszert ma már történelem és nyilvános információ.
A nép mentalitása nem változik? Ez egy sztereotip marhaság! Nekünk elvileg gyűlölnünk kellene a románokat! MIért is? És lám Marian Kozma brutális meggyilkolása utáni közhangulat ragyogóan szemléltette, hogy a két népnek nincsenek feloldhatatlan problémái egymással. A politikának lehet, de azt kell féken tartani! Az általad felhozott érv kisértetiesen egybecseng azzal a Benes-dekrétum által megfogalmazott állítással amely az egyén elkövetett bűnéért a közösség a felelős!!! Nem! Ez nem igaz!
Sziszifusz
@senkifia68: 09:18
Egy szónak száz a vége, de én úgy érzem, hogy kockázatos a Putyini Oroszország felé elköteleződni, többek közt az atomerőmű bővítéssel kapcsolatban. Még akkor sem, ha ez bizonyos köröknek komoly anyagi hasznot hozna.
A kereskedelem fenntartása szükséges és indokolt lehet, de kellő távolságtartással.

A kollektív bűnösség elvében én sem hiszek. Ezért úgy gondolom, hogy nem minden menekült terrorista és nem minden terrorista menekült.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.