Az ATV Magánszféra című műsorának ma esti vendége Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök lesz, aki meglepő ötlettel áll elő a regnáló kormány leváltásának érdekében – írja az atv.hu.

A politikus szerint Orbán Viktor csak akkor győzhető le, ha három párt – az MSZP, a DK és a Jobbik – összefog. Medgyessy úgy véli, hogy az ellenzéki pártoknak el kell dönteniük, hogy a parlamenti helyük bebiztosítása élvez-e elsőbbséget, vagy a szekértáborok feletti összefogás.

Ennek hiányában ugyanis elmarad a kormányváltás, és aki ezt nem veszi tudomásul, az csak magát okolhatja, illetve el kell számolnia a nép felé – állítja a volt kormányfő, aki szerint ebben a helyzetben egyik oldal sem lehet finnyás.

141 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Bukni fogtok. Ha a választáson nem, akkor is, de akkor rántjátok magatokkal az egész országot. Mert akkor innen menekülni fog, aki csak teheti. A munkaképes emberek többsége elmegy innen, mert van hová menni. Ha nem tudjuk tőletek megtisztítani az országot, akkor fogjuk és visszük magunkkal. Ti meg itt maradtok a hazugságaitokkal, a bűneitekkel, az összerabolt vagyonotokkal és a tulajdon mostani híveitek fognak elkergetni benneteket a büdös picsába. Oda, ahová valók vagytok. Vagy megzabáljátok egymást, mert már nem lesz senki, akin élősködhetnétek. Elszartátok ezt, srácok! Addig feszítettétek a húrt, ameddig az elpattant. Ezt már nem lehet összefoltozni, semmit nem lehet vele tenni. Minden egyes nappal kevesebb ember hajlandó félni tőletek. Kiröhögünk benneteket, mert egyre szánalmasabbak vagytok. Ezt hívják civil kurázsinak. Tudom, hogy utáljátok, de kezdjetek hozzászokni a gondolathoz, hogy egyszer véget fog érni az érinthetetlenség. Úgy fogtok elolvadni, mint egy hógolyó a napon. Abban a pillanatban, ahogy nem tudjátok azt a rengeteg pénzt tolni a propagandagépezetbe, úgy fog szétfröccsenni mellőletek a most még hűségesnek gondolt szolgahad, mint a híg fos. Senki nem fog többé dicsőítő cikkeket írni, hazug műsorokat készíteni. Ingyen nem. Nem lesz, aki óriásplakátokon hirdeti a dicsőségeteket. Egyszer csak nem alázatos seggnyalással köszöntenek, hanem ezzel a mondattal:
Vádlott! Álljon fel!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@grincss: Isten malmai lassan, de őrölnek. :) Én őt látom, de mindenképpen egy hozzá hasonló személyiséget.
grincss
@Nyírfa: Legyen igazad, én örülnék!
JAJMÁR
Már késő! 2014 volt az utolsó lehetőség. Innen már nem lehet továbbmenni ugyanúgy, ugyanazokkal. Földig kell rombolni mindent, hogy épülhessen az új. Tudják ezt a "megélhetési" politikusok, és ezért kapaszkodnak még, de le kell választani mind! Nem meg, hanem le!
Oda kell adni az ország sorsát a fiatalok kezébe. Alkossanak új értékrendet, törvényeket.
Az a felelős, elit "csapat" lesz a megmentő, amelyik ezt meg meri tenni.
moiszikf
@prime777: Megnéztem, h ki az. Nyilván az angyalos címer miatt gondoltad, amit gondoltál.
Nyírfa
Üzenem Medgyessynek, hogy nézze meg Gulyás Márton videóját!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.