"Büdös parasztok, pusztuljon ki a fajtátok" - üdvözölték az építőmunkások Kádár Gábort, a Párbeszéd józsefvárosi képviselőjét és az őt elkísérő 168 órás újságírót a Bókay János utca 43-ban, a Corvin negyed szélén, ahol az óév utolsó munkanapján, december 30-án a jelek szerint minden komolyabb előkészület nélkül bontani kezdték a Duna Gőzmosoda 2012-ben még helyi védettség alatt álló épületét, az ún. sárkányos házat. UPDATE 11:46: Cikkünk megjelenése után a józsefvárosi önkormányzat cége, a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. közleményt juttatott el hozzánk. Eszerint a JGK nem a Jon Bauval, hanem a Hufer-Bau Kft.-vel kötött szerződést az épület bontására, abba nekik nincs beleszólásuk, a szerződés szerint a Hufer Bau-nak adott esetben bejelentenie sem kell, hogy alvállalkozókkal dolgoztat. Magáról a bontásról a JGK-hoz is érkeztek panaszok, ezért fel is szólították a vállalkozót a problémák megszüntetésére.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
De szép szál kormánypárti vállalkozó a bácsi.
dr. prédikátor
Hát pontosan ilyen hozzáálás várható el egy mocsok cigótol!!!
Eladott Ország
Azért képzeli így a kivitelező az épület bontását, mert a polgármester csókosa, vazallusa.
Kocsis Máté­ féle szerencsétlen frusztráltak egész nyomorúságos élete arról szól, hogy pártutasításra és velük született mélykeresztény beidegződésekre való tekintettel nekik mindent lehet. Nagyon úgy tűnik, hogy Józsefváros polgármestere nem hálátlan azokkal, akik rendszeresen deklarálják felé lojalitásukat.
A fideszes archetípusnak, ennek a szeplőtelen családapának, ennek a keresztény, önmagát úton­ útfélen és kényszeresen heteroszexuálisként definiáló lénynek a szellemi alultápláltság nyilvánvaló jeleit is mutatja, hogy a hatóságoknak meg lehet "ígérni", hogy még aznap estére „csinálnak” engedélyeket és egy felelős műszaki vezetőt is keresnek, ott ahol ilyen Kocsis Máték a polgármesterek."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.