Swappolja az aranytartalékot az MNB, de a devizatartalék is erősen apad. De nemcsak a devizán adtak túl, az aranytartalék teljes egészére határidős ügyleteket kötöttek. Korábban a Portfolio.hu cikkére hivatkozva azt írtuk, hogy ezt a 110 millió euró értékű tartalékot eladták, de az MNB később közölte, hogy nem ez a helyzet, hanem derivatív üzleteken keresztül befektették. Ezért az aranytartalék átkerült a jegybanki elszámolás egyik, ismert sorából egy másik, nem ismert sorába, tehát úgy tűnt, mintha elfogyott volna.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
És még van pofájuk azt kommunikálni naponta, hogy dinamikusan csökken az államadósság! Bruttóban, legalább is a GDP-hez képest valamelyest igen, de ami a lényeg, a nettó adósság, a devizatartalékok és aranytartalékok felélése miatt, jelentősen nőtt. 2010-hez képest a nettó adósságráta 48%-ról 70% fölé nőtt, ami egyben az országi gazdasági törékenységét is jelenti. Mert hogy soha nem az számít, hogy mennyi az adósság, hanem ehhez képest mekkora az államháztartás megtakarítása és a kint levősége. Azaz, a kormányzati kommunikációval ellentétben az Orbán-kormány jelentősen tovább eladósította az országot!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
Mondom. Ennek az lesz a vége hogy Magyarország egy nagy nullát fog érni is kamattalés jönnek a Zsidók, zsebbe nyúl és azt mondja.- ' na ??? mennyi a vége??? és az asztalra bassza azt a kis pénzt és tényleg Magyarország szolga sorsra jut. Öt vagy hat év van még hátra a határidőig amibe írva vagyon.- 150 év van rá hogy a Kárpát medence lakóinak meg kell semmisülnie . Minden anyagi támogatás biztosított a cél elérése érdekében. Ma ahogy el nézem, az országnak nincs semmije, minden el van adva Magyar kézbe nincs semmi , a kormány 95 % a zsidó, ők irányítanak, ők is teszik tönkre, Vagyis el vagyunk kótyavetyélve és ki tehet erről?? Na azok meg ártatlanok. Vagyis , ha valaki nem írja ki a férget az csak szaporodik.drasztikus módszer kell emberek. Minden pénzt el szedni a politikusoktól és agyon verni őket. A befolyt összeg majdnem kitenné az ország adósságát szerintem
qxy
@Kádár János: De ők sem tudják azt hogy akik el foglalták eddig Kárpát medencét,( mert ugye nem kevesen voltak) azokból egy sem vetette meg a lábát. Már Hitler is vizsgálta ennek az okát és nem jött rá. Na ez az ami meg nyugtat. Jöjjenek csak jöjjenek csak.
human
@qxy: A rendszerváltás óta az államadósságunk többszörösét lopták ki az országból a becslések szerint. Nem a multik által kivitt osztalékról beszélek, hanem a lenyúlt pénzekről. Kár zsidózni, mert vegyesen ebben benne van mindenféle náció. Orbánék most éppen a keleti strómanokat preferálják.
qxy
@human: Én nem a zsidók ellen vagyok nehogy azt hidd. nCsak tudod, amikor a parlamenti közvetítés,.- " Ja most van egy zsidó ünnep. mindenki előkapta a kis sapkát, sípot csörgőt, kis dobot és már szolt is a zene Héber nyelven amit a tiszteletre méltó politikusok adtak elő és nem " plébekben" . Majd egy Magyar ünnep lévén egy Petőfi versnél nagy hangzavar és hápogás jobbra balra nézegetés közbe bebizonyosodott hogy lófaszt nem tudnak a Magyar versről a Magyar politikusok. Na én ezeket a zsidókat nem szeretem.és nekik tényleg az a szándékuk.azt hogy minden féle náció benne van, az egy dolog . Nézd csak meg?? Mind zsidó.A Magyar húsipart is, meg a többit is egy két sok " Magyar tette tönkre" aki ugye Magyar. már mint a neve alapján.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.