Diósd — Rendőrt hívtak a szomszédok Bochkor Gáborra (52) szilveszter éjjel. A Pest megyei városban sokan megcsodálhatták a rádiós látványos szilveszteri tűzijátékát, de az egyik szomszéd panaszt tett a rendőrségen, és a hatóság meglepően gyorsan a helyszínen volt.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@1magyar: nem akarlak elkeseríteni, de szilveszterkor este 10 körül nem pénzes emberek, hanem részeg ifjak dobtak petárdát a busz megállóba, meg az utcán. Ők remekül szórakoztak, mi kevésbé.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Mi lenne a mi kisvárosunkban ha minden szabadulós, börtönbevonulós szülinapos esküvős, névnapos stb tűzijátékhoz kivonulnának a rendőrök, még véletlenül beleesnének valamelyik tulméretezett fürdőmedencébe a dakota tesók udvarán!? (Közben ki figyelné az indexedet, amint irányt változtatsz a város végén?)
1magyar
@36: Én sem adnék egy fillért se ilyenre, lenne annak a pénznek jobb helye is.Gyerekkoromban nem hallottam ilyeneket, talán a szüleink akik a háború idején születtek,éltek valahogy nem kedvelték?
Vagyis ez nem népszokás.
36
@1magyar: Így van. Szerintem, sokrétű dolog ez. Generációs is. Van benne egyszer, az egész évben szívatnak és én vagyok a kicsi, na de majd most megmutatom, településnek, szomszédnak, családnak mindenkinek, hogy milyen nagy vagyok.(Gyerekem mondta, hogy osztálytársa büszkélkedett az iskolában, hogy bezzeg az apja, 50 cal.-es mordállyal lőtt fel, még a föld is beleremegett.)
Szóval, valami olyasmi ez, mint a Q7-es Audi és társai size. F...sz meghosszabító eszköz.
A másik dolog, a mi költöttük a legtöbbet a dologra. A penetráns, kivagyiság.
A harmadik, a legutolsó, a látvány.
36
@1magyar: Csak, rohadjon meg, az ilyen szűköl január 2.-tól, hogy szar minden, mert nincs pénz a kasszában. De, ő semminek sem okozója.

Kurz und gut, katonaság kellene és kész.
Edmond Dantes
A büdös Bakancs megint hírt adott magáról? Ebben az alakban nem tehetség mozog,hanem valamilyen féreg.A felesége nem szégyenli?
papa.49
Örüljön a bocskoros, hogy CSAK rendőrt hívott akár le is lőhette volna!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.