Olvasson durva libsi propagandát a civilekről! Szemelvények a 27 éves Orbán Viktor szakdolgozatából, amelyet a lengyel állampárt és az akkor kibontakozó civil társadalom konfliktusáról írt. "..a civil társadalom a kiharcolása után sem volt "adottságnak" tekinthető, abban az értelemben, hogy létezését ne kérdőjelezték volna meg. Minden egyes párt-Szolidaritás konfliktus értelmezhető olyan konfliktusként, amelyben a civil társadalom határának kiterjesztése, illetve visszaszorítása volt a tét. " - írta 1987 márciusában az akkor huszonhét éves Orbán Viktor az egyetemi szakdolgozatában. Az idézetből kitűnik: kemény vitának nézne elébe az éppen a civilek "kitakarítására" készülő miniszterelnök, ha szembe találná magát harminc évvel ezelőtti önmagával. A fiatal, pályakezdő Orbán ugyanis érezhetően cseppet sem volt a civil társadalom ádáz ellenfele. Ellenkezőleg: az ELTE jogi karán a "Társadalmi önszerveződés mozgalom a politikai rendszerben (a lengyel példa)" - címmel írt...

(Forrás: nyugatifeny.blog.hu, Cefi által)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
Komcsi ivadék. Gengszterváltáskor a komcsi ivadékokat a húsos fazékhoz engedték, most íme az eredmény.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
"Igen, a fiatalok meggyőződéssel szarnak bele az állampárt kutyaütő politikájába, sőt egy tavaly novemberi nemzetközi mérés szerint a 18-­24 éves fiatalok 46%-­a külföldön próbálna szerencsét, ezzel pedig vezetjük a kalandvágy uniós listáját. Minimum elgondolkodtató. Ennél csak az a nagyobb szívás, hogy nem emiatt fáj a kommunikációs iszapbirkózók, netán szakpolitikusok feje, hanem azon agonizálnak, hogy miként tolhatnák jobban a mocskot a fiatalok orcájába. Ahelyett, hogy azon agyalnának, hogy mit kúrtak el, miért fordulnak el – kvázi önvédelemből – tőlük és úgy általában az egész politikai mocsártól az ifjak, miért van az, hogy a rengeteg megvezető, agresszív propagandától, a gagyi manipulációktól felfordul a gyomruk, még inkább bele akarnak mászni a pofájukba, bebújni a bőrük alá. Nem csak nekik, annak a stabil 40%-­nak is, aki szomorú közönybe süllyedve nem tud pártot választani magának. Ez a Fidesz sara, mocska, bűzös szemete: hogy a közbeszédet nem a közösségi kérdések, a pozitív viták uralják, hanem az uszítás, megfélemlítés, karakter gyilkolászás, háború, puskapor. Erre a tömény mocsokra a lábbal szavazás, az elfordulás, az elmenekülés a válasz."
kissé felnőttem
@lusta: már aki és meddig? kissebb % mint itt
Yoda69
A gumigerincu geci mar reg elfeledte mit mondott anno. Egyebkent akkor is hazudott hiszen a kommunistak fizetett besugoja volt.
lusta
@kissé felnőttem: Oberkaczor megpróbálja kilóra megvenni a lengyeleket, de ez nehezen megy. Most a tiltakozó képviselőket ijesztgeti 10 év börtönnel.
quadrocopter
Egy kis emlékeztető, mert a hordavezérek amnéziásak:

"Fideszes Soros-támogatottak

Orbán Viktor 1988 áprilisától a Soros Alapítvány pénzéből gründolt Közép-Európa Kutatócsoport munkatársa volt, 1989 szeptemberétől pedig az alapítvány ösztöndíjával az oxfordi Pembroke College-ben az angol liberális filozófia történetét tanulmányozta.

Soros-ösztöndíjjal tanult az Oxfordi Egyetemen 1986–87-ben Szájer József, a Fidesz EP-képviselője. Németh Zsolt volt külügyi államtitkár 1988–89-ben ugyancsak ösztöndíjasként politikaelméletet hallgatott az oxfordi St. Antony’s College-ban.

Schmidt Mária, Orbán korábbi főtanácsadója, a Terror Háza igazgatója hároméves kutatási ösztöndíjat nyert a Soros Alapítványtól a magyar zsidóság XX. századi történelmének tanulmányozására ­1985-ben.

Kövér László mostani parlamenti házelnök 1987–1988 között kutathatta Soros-ösztöndíjjal a közép-európai társadalmi mozgalmakat. ­Deutsch Tamás a részben Magyarországon, részben Angliában működő, a Fidesz és az SZDSZ ifjú reménységei számára szervezett hat hónapos „menedzseriskola” hallgatója volt 1989-ben.

Kovács Zoltán kormányszóvivő 1994 és 1995 között Soros-ösztöndíjjal Oxfordban a The Queen’s College-ban tanult."

Jelige: -Odakakilunk, ahonnét jókat ettünk-ittunk, ingyen!
cikicakk55
Az a borzasztó,hogy még csak bocsánatot sem kér azért a teljes hátra arcért amit csinált Meg sem próbálja megmagyarázni a népnek,hogy akkor miért volt komcsi ellenes és most miért virít a pártjában a legtöbb ex komcsi?Ő volt aki ordítva közölte,hogy " Ruszkik haza" most meg nyalakodik Putyinnak. Elítélte a kádár rendszert,mert minden cég,gyár,üzem,kórházak,MÁV, Volán az állam kezében volt,most ő ugyan ezt teszi.veszi vissza a cégeket az állam.Olyan mint ha lenne egy ikertestvére,aki 1989-ig élt,Ő meg akkor még el volt dugva a szoba sarkába,mert szégyellte az anyja. Aztán valami módon kinyírta a tesót és most végre kiengedhette a szellemet a palackból

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél