Valami elromlott a paksi atomerőmű egyes blokkjában, de nem világos, hogy pontosan micsoda – írja a 444.

A hivatalos közleményből annyi derült ki, hogy szerda éjjel fél egy óta az egyes blokk csak 50 százalékos teljesítménnyel működik, tehát félig le kellett kapcsolni.

Valami gond van a paksi atomerőművel

A miidonk értesülése szerint korábban teljesen leállt a blokk. A 444 megkereste az atomerőművet, hogy magyarázzák el, mi történhetett, de egyelőre nem kaptak választ.

Az utóbbi napokban a nagy hideg miatt rekordokat döntött az áramfogyasztás Magyarországon.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

r2d2
50 %-os? Olyan nincs! Vagy megyegy blokk, vagy áll!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
Nademostaztán tényleg mondják meg mert nagyon felcsigázták a kovácsiságomat...
RonaGyuri
@Csizmás Kond: először Csernobilban is csak sumákoltak!
r2d2
50 %-os? Olyan nincs! Vagy megyegy blokk, vagy áll!
Rumcájsz 2
50 évre titkosítani, oszt kész...

Ezt a trend mostanában... :(
Desischado
Remélem, nem nagy a hiba, és gyorsan kijavítják. Az atom nem játék!
emerencia
@RonaGyuri: Először az éjszakai híradóban mondták be röviden. Nem akartam hinni a fülemnek, két hete jöttem haza Kijevből... Sokan nem tudták, hogy ilyenkor lehető legkevesebbet kell kinyitni az ablakot és hanyagolni kell a szabadtéri programokat. Később viszont folyamatosan mondták, hogy alaposan mossunk meg minden zöldséget, gyümölcsöt. Sajnos akkor is voltak akik csak röhögtek ezen. Nem szeretném újra átélni.
nyanya001
A hivatalos tájékoztatás szerint nincs semmi probléma ...
tehát valami van, de hallgatnak róla, mint általában minden fontos dologról,
ködösítenek, hazudnak !
karma1
@emerencia: En emlekszem Csernobilra, sikerult 4 napig eltitkolni... Az egyik legjobb ugyfelem, akkor 40 eves , egeszseges holgy novemberben mar attetes mellrakban elhunyt. Akkor abban az elso tavaszi szep idoben kint napozott a hazuk kertjeben. Es meg sorolhatnam az ismerosoket, baratokat.

Kerdezem az okosokat: milyen minosegu az az OROSZ atomeromu, ami EGY hideg teltol ket het utan beszarik?
Es persze megy a sumak. Nem mondanak semmit.
Igaz is, majd kiszurjak a nepek, ha ketfeju gyerekuk szuletik, meg otlabu kecskejuk,. akkor is idoben lesznek meg...:o((((
De minden rosszban van valami jo: ez egy jo jel arra, hogy az eddig ketelkedok, ingadozok most komolyan a sarkukra alljanak, es olyan szakerto velemenyet kerjek ki, aki egyertelmuen kimondja, hogy EZT a rakas szart csak bezarni szabad, nem boviteni, nem hozzaepiteni meg blokkokat, dollarmilliardokert, es eladositani meg az ukunokakat is jo elore,...
Hari
Ez csak a sötétben bujkáló, rémhirtejeszrő ellenforradalmárok műve. A paksi atomerőmű élt, él és élni fog. Lehet, hogy szarkofag alatt, egy Orbán nevű szabadság harcos társaságában .
Hari
@Desischado: mit javítsanak ki ? Az agytekervényeiket ?
Hari
@nyanya001: a hivatalos tájékoztatás MINDIG a színtiszta igazságot közli. Nem az az igazi gond, ha egy atomerőmű felrobban, legfeljebb csinálunk egy másikat ( v.ö. ha egy purde elveszik a 12 közül), hanem, ha a tyúkok nem tojnak !
Hari
@Csizmás Kond: aki kíváncsi, hamar megöregszik ! Ezt akarod, vagy megvárni a második rejtett bombát ?
emerencia
@karma1: Az elvtársak tudtak mindent. Az egyik ismerősöm egy rokona révén szólt akinek csak tudott, hogy ne menjünk ki lehetőleg a lakásból, csukjuk be az ablakokat, mossunk meg mindent nagyon-nagyon alaposan amit megeszünk. Mi így tettünk de sokan nem hittek neki. Én már nem óhajtottam a következő évben (1987) Kijevbe menni de a kollégáim igen. Sőt, a helyi lakosokkal együtt megfürödtek a Dnyeperben aminek az elhíresült Pripjaty a mellékfolyója. Néha összetalálkozom velük, élnek, virulnak, tudtommal nem betegek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.