A TÁRKI Társadalomkutatási Intézet Zrt. legfrissebb kutatása szerint továbbra is stabilan vezet a Fidesz-KDNP, enyhén erősödött a Jobbik és csökkent a pártot nem választók aránya.

A január 13-23. között készített reprezentatív felmérésből kiderült, hogy

a Fidesz-KDNP a teljes népesség körében 33 százalékon állt, míg a pártválasztók körében az októberi eredményekkel összehasonlítva két százalékkal csökkent, 52 százalékon áll.

A Jobbik népszerűsége a teljes népességen belül 10 százalékról 13 százalékra, a pártválasztók körében pedig 17 százalékról 20 százalékra nőtt.

A szocialista párt a teljes népesség körében októberben és januárban egyaránt 9 százalékon, a pártválasztók körében pedig szintén mindkét hónapban 15 százalékon állt.

Az elmúlt negyedévben a pártot nem választók aránya 5 százalékpontot csökkent: októberben a választók 40 százaléka, januárban már csak 35 százaléka nem tudott választani a jelenlegi pártkínálatból vagy nem nevezte meg választott pártját – derült ki a Tárki kutatásából.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Továbbra is stabil előnnyel viszik haza a fideSS BIRKÁK AZ EURÓPAI POLGÁROK VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ ADAKOZÁSAIT...köszönjük orbán oligarhának és csapattársainak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@Pergető: Melyiket? A lopott nevű csíkit? Erdélyi sumákolóst? Illik a mentalitásához.
bakegya
Továbbra is stabil előnnyel viszik haza a fideSS BIRKÁK AZ EURÓPAI POLGÁROK VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ ADAKOZÁSAIT...köszönjük orbán oligarhának és csapattársainak.
simmering73
A másik hazugsággyár 13% MSZP-t és 10% Jobbikot mondott.Viagra fidesznyikeknek.
Desischado
meglepődtem volna, ha a fidesz nyalonc tárki nem ezt hozza ki!
1magyar
Mert a szegények, hajléktalanok, dolgozói szegények nem mennek el szavazni.
evacica
Ha ez igaz, akkor ez az ország nem normális!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.