Hűtlen kezelés gyanúja miatt indított nyomozást a Központi Nyomozó Főügyészség ismeretlen tettes ellen, az ügy a Terrorelhárítási Központ (TEK) egyik közbeszerzésével van kapcsolatban – olvasható az Index cikkében, az információt a Központi Nyomozó Főügyészség is megerősítette.

A Főügyészség közlése szerint tavaly júliusban indult a nyomozás, miután Hajdu János, a TEK főigazgatójának feljelentést tett.

A TEK az Indexnek is elismerte, tavaly a belső ellenőrzésük szerint jogellenes cselekmények történtek gazdasági területen, mást azonban nem árultak el. Az Index értesülései szerint a TEK gazdasági főigazgató-helyettesének távoznia kellett a szervezettől a belső vizsgálat után.

Az Index úgy értesült, egy épületfelújítás kapcsán történhettek visszaélések.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Qrbán magánhadserege...még szép hogy lopnak csalnak vazzeg.
bakegya
Már aggódtam,hogy a mi féltve őrzött miniszterelnökünket nem kezelik rendesen,a maga helyén!?-az ápolók felhatalmazásával?
Hellcat
Qrbán magánhadserege...még szép hogy lopnak csalnak vazzeg.
karma1
Nana, hogy a helyettesnek... Mintha az o felelossege lett volna a sikkasztas... Mert tutira love tunhetett el, nem egypar AK47-es...:o))))
Aszittem, hogy nehany kemenysopru tunt el, merthogy a TEK katasztrofavedelme vette at a szetcseszett kemenysepro vallalat szerepet...
justhpeter
Így jártak. Ha mindenhol feljelentést tennének ahol közpénz tűnik el, meg kellene tízszerezni a helyszínelőket.
egyvandor
A zalkotmányos költség oszthatóságának megvannak a maga szabályai.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.