Minden eddiginél súlyosabb veszély fenyegeti a civil szférát, amely az utolsó, ami még betöltheti Magyarországon a fékek és ellensúlyok szerepét - véli a Tanítanék Mozgalom, amely demonstrációra hívta az ország jövőjéért aggódókat. Munkatársunk a helyszínen, a cikk folyamatosan bővül.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
@Pergető: 16:32
Takarodjanak ? Tényleg ?
Aki ellentmond az takarodjon ? Jellemző reakció !
Sziszifusz
@Pergető: 16:32
Takarodjanak ? Tényleg ?
Aki ellentmond az takarodjon ? Jellemző reakció !
Eladott Ország
Közhülyítési kerekasztal.
Palkovics államtitkár kijelentette ,hogy a magyar kormány jelenleg is az uniós átlagnak megfelelő, vagy azt egyenesen meghaladó módon finanszírozza az oktatást. Palkovics szerint a GDP 6 egész valahány százalékát költi az ország erre a területre, de Palkovics hozzátette: ez számolás kérdése. Hát tényleg az. Mindenki más úgy tudja, hogy tartósan 4 százalék alatt van a GDP ­arányos finanszírozás, messze az uniós átlag alatt. Van úgy, hogy semennyi hazugság sem képes elfedni a valóságot. Ez most egy ilyen helyzetnek tűnik. De lehet persze próbálkozni bűvésztrükkökkel, asztal alól előrántott nyuszival és hipnózissal is.
Nessy
Ezek szerint, lehet hogy kint most épp + 25 fok meleg van? Hiszen ez is csak számolás kérdése!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.