A DK elnöke átváltott pszichiáterbe és fejedelmi többesbe. Orbán szerintünk beteg ember és ez nemcsak szónoki fordulat. Így kezdi Facebook-bejegyzését Gyurcsány, aki nem is titkolja, milyen betegségre gondol. A pszichózis (psychosis) – köznyelvi nevén elmebaj – az elmegyógyászatban használt fogalom, amelynek széles körű jelentése van: többnyire olyan pszichiátriai betegségekre alkalmazzák, amikor a beteg elveszti A DK elnöke átváltott pszichiáterbe és fejedelmi többesbe.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Pergető: " A liberalizmus, más néven szabadelvűség, a szabadság-ot jelentő liberty szó után alapvetően a személyes szabadságon és törvény előtti egyenlőségen alapul, vagyis a szabad gondolatok széles spektrumát jelentő eszmerendszer, melyek közös vonása, hogy az egyén szabadságát jelölik meg mint legfontosabb politikai célt. Gyökerei a 17–18. századra, a felvilágosodás idejére nyúlnak vissza. Olyan korábbi alapvető elveket tagadott meg, mint az uralkodók isteni felhatalmazása, az öröklött kiváltságok, államvallás és protekcionizmus."

Szoval hol van az leirva, hogy "idiota felforgato, ami az eredeti jelentese" ? te honnan szeded a muveltsegedet, a Dormogo Domotorbol?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
Mivel tudott dolog volt az Orbán Grazi kezelése. Van mire alapoznia.
Nessy
A cezarománia, a paranoia, a valóságtól elszakadás valóban problémás elme állapotot jelez. Viszont a betegnek nincs betegség tudata, külön9ösen, ha a környezete támogatja is ebben.
Edmond Dantes
Számtalanszor tiltakoztam már az ellen,hogy Orbánt elmebetegnek állítsák be.Nem elmebeteg,tehát büntethető!!!
nyanya001
www.youtube.com/watch?v=-Ex5MJ1IG-w
Tardív diszkinézia, disztónia, valamint a gyógyszer-okozta másodlagos parkinsonismus tünettana és kezelése


Betegség tünetei:

Tardív diszkinézia: Akaratlan ismétlődő, céltalan mozgásformák: nyelvöltögetés, grimaszolás, kézlendítés, szájcsücsörítés, szemhéj gyors becsukása, hunyorgás.
Tardív disztónia: tartós, akaratlan, kóros testtartás
Tardív akathizia: belső feszültség, nyugtalanság vagy kényszer a végtagok mozgatására. Szélsőséges esetben nem tud nyugodtan megülni a beteg.
RonaGyuri
Vak tyúk is talál szemet! - tartja a mondás. Ebben speciál még neki is igaza van! =))
elnyomott
No, ez szemét dolog.
Mert ha valaki beteg, azt nem szabad gúnyolni. Ha hatalmon hagynak beteg embert, az meg a környezet bűne.
Én inkább hajlok arra, hogy nem beteg, hanem alapjáraton olyan Orbán, amilyen és akkor felelősségre vonható.
Eladott Ország
"A paranoid zavar vezető tünete a jól rendszerezett, sokszor gondosan kidolgozott téveszmék
ill. téveszmerendszerek fennállása, melyek között belső logika érvényesül, és amelyek igazság tartalmában, valóságosságában a személy megingathatatlanul hisz. Ezek a téveszmék sohasem bizarrak, emiatt gyakran hihetőnek tűnnek, annál is inkább, mert a betegek sokszor magas érzelmi hőfokon, nagy meggyőző erővel hangoztatják kóros gondolataikat. A paranoiában szenvedő beteg személyisége többnyire alapvetően rendezett, szociális szerepeit jól ellátja, intellektuális és szakmai teljesítőképessége általában egyáltalán nem, vagy csak Nagyzásos (grandiózus) paranoia: A beteg téveszméje, hogy ereje, hatalma, képességei vagy identitása megváltozott, esetleg azt véli, hogy fontos személyiségekkel vagy istennel van különleges kapcsolatban.” (hazipatika.com) Gondoltam, megosztom másokkal is, mi szépet találtam. Most mennem kell, mert Napóleon kiabál a szomszédból. Mind a három."
Nessy
"őrültség, bár van benne rendszer!"
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/06/10/orban-viktort-ideje-lenne-megmutatni-egy-orvosnak/
A sokszor véreres szemek, a zavaros tekintet lehet akár kimerültségtől is. De a kényszeres
szájnyalogatás, a szintén kényszeres nyakkendő igazgatás, zakósimogatás minden, csak nem természetes jelenség. Az sem megnyugtató, hogy Orbánt nem engedik – vagy ő maga nem hajlandó, bár én nem hiszem, hogy ez az ő döntése – egyetlen nyílt vitában, interjúban sem fellépni. Az, hogy egy felnőtt ember, aki ráadásul egy ország miniszterelnöke, ne legyen képes egyetlen egy kérdésre sem fejből, önállóan válaszolni, egyenesen félelmetes dolog. Hogy mennyire pofátlan, tapló dolog az ország első emberének részéről egy papírfecniről elszavalni a választ arra az egyszerű kérdésre, hogy ki az a Habony Árpád, aki közel húsz éve ott van mellette, minimum rémisztő. Az még ennél is félelmetesebb, amit és ahogy válaszol – pontosabban papírból elszaval – ez az ember.
karma1
@elnyomott: 11.35-re: A mi esetunkben - de foleg az orszageban- nem lehet ot nyilvanosan elmebetegnek kikialtani, mert akkor attol egesz Magyarorszag legitimacioja alapjaiban megremeghet: abba azonnal belepusztulhat az orszag, mindenfele haboru nelkul. Tehat ha beteg orban, ha nem , a tetteiert felelnie kell: az o eseteben - foleg, ha az osszes botranya egyszerre csap ossze a feje folott - egyszeruen NEM bujhat ki azzal, mint egy atlag bergyilkos, hogy hulyenek tetteti magat!
Kepzeld el azt a szitut, hogyha valaki elvezetne orbant vezetoszaron - de szep is ez a kep -,. a vedougyvedje nem mondhatja, hogy "de kerem, o semmirol sem tehet, birosag nem itelkezhet felette, mert elmebeteg, nem ura a sajat szemelyisegenek " , akkor el tudod kepzelni, abban a pillanatban mi tortenne az orszaggal? A legszelidebb kerdes az lenne, hogyha ezt most a vedougyvedje ilyen jol tudja, akkor miert engedtek egy egesz orszagban uralkodni? Es akkor szepen elojon a kornyezetenek a felelossege, sorban mindenkinek a legitimaciojat megkerdojelezve, eloszedve pl. eltolcsit a 100 unokatesojaval es a nekik juttatott zsozsoval, meszaros mesesen gyors gazdagodasa, a belugyminiszter, a belbiztonsagiak felelossege, mi az, hogy a kulugyet egy aktiv futsalcsapat alkotja?, es meg sok hasonlo kerdes. Es akkor ahogy ezt meghalljak a multik, nem lesz olyan multi ceg, aki azonnal ne huzna el a csikot az orszagbol, mert ki tudja, ki lesz az utod, es milyen lesz a politikaja? Es akkor teljesen mindegy, hogy van ez a limonade operett-ellenzek, mert rajuk a kutya sem lesz kivancsi: abban a pillanatban ok is devalvalodni fognak: egy elmebeteg cezarral rugoztak osszesen 10 evet? Es milyen szarul?
elnyomott
@karma1: Pontosan erről beszéltem, nem?
Pergető
Tipikus liberális tempó, a vereséget el nem viselőkről. Megpróbálták Orbánt a választáson megverni, de a többség a háta közepére se kívánja őket! Megpróbáltak lázadni, de nem találtak hozzá támogatókat, így ötven fős tüntetéseket produkáltak. Mivel mindennel befürödtek, most jön a lejáratás és a vádaskodás!
karma1
@Pergető: Istenkem, ha volna fogalmad arrol, hogy a liberalis jelzo mit jelent, akkor tudnad, hogy akit te liberalis jelzovel illetsz, az buszke arra? Egyenlore orban verte le minden lehetseges formajat a tisztesseges szavazasnak, a valasztokeruleteket atirva, kozossegeket szetszabdalva, a szavazohelyisegeknel azt figyelve, hogy hany ember ment be szavazni, es zaras elott kb egy oraval titokzatos mikorbuszok erkeztek a szavazohelyisegekbe, es csapatosan adtak le szavazatokat.
orban keptelen elviselni a legkisebb vereseget is, es latom, a meg mukodo trolljai is,...
Koltsd patikara meg sebtapaszra a judaspenzedet, mert lehet, hogy jon Cefi, vagy egy masik hsz-elo, akinek elege van beloled, es veletlenul laposra ver...
solidedge
Aki vállalja ennyi széthúzó, acsarkodó, egymást gyűlölő ember vezetését annak eleve nincs ki a négy kereke.
nyanya001
" A DK pereket indít a másik 24 OLAF jelentés nyilvánosságra hozatala
érdekében- Az embereknek joguk van tudni a miniszterelnök vejének és
Rogán Antalnak a viselt dolgairól szóló OLAF jelentésekről is"
Nagyon helyes !
Pergető
@karma1: Nem tudtam, hogy akit liberálisnak neveznek az büszke lenne arra, hogy idióta felforgatónak tartják, ami a liberális valódi tartalma!
Egyébként annyira élesen látszik, hogy kik képtelenek elviselni a vereséget! A liberáltak mindent elkövetnek Orbán lejáratására, de egyszerűen egy szűk kis csoportocskán kívül senkit nem érdekel a hőbörgésük!
eugen4402
Nem igazán etikus gesztus egy másik pasit lehülyézni, de mégse bűncselekmény... Mint például az életveszélyes fenyegetés, olyasmire gondolok, mintha valaki azt mondaná sok tanú előtt, hogy "megtanultam, ha alkalom nyílik arra, hogy az ellenségemet megöljem, akkor nem hezitálok, hanem megteszem!!!"
karma1
@Pergető: Ha egy este, sotet utcan ez a kis "szuk csoportocska" elkezdene teged uldozni, ket lepes utan meghalnal, de elotte beszarnal...
karma1
@Pergető: " A liberalizmus, más néven szabadelvűség, a szabadság-ot jelentő liberty szó után alapvetően a személyes szabadságon és törvény előtti egyenlőségen alapul, vagyis a szabad gondolatok széles spektrumát jelentő eszmerendszer, melyek közös vonása, hogy az egyén szabadságát jelölik meg mint legfontosabb politikai célt. Gyökerei a 17–18. századra, a felvilágosodás idejére nyúlnak vissza. Olyan korábbi alapvető elveket tagadott meg, mint az uralkodók isteni felhatalmazása, az öröklött kiváltságok, államvallás és protekcionizmus."

Szoval hol van az leirva, hogy "idiota felforgato, ami az eredeti jelentese" ? te honnan szeded a muveltsegedet, a Dormogo Domotorbol?
karma1
@nyanya001: Nem tom, hol talalsz ilyen jo dolgokat, Nyanyusom, ez szuper volt! Nagyon szeretem Zsebesi Zsoltot, nagyon jo ujsagiro
Eladott Ország
"Az orbánc egy nagyon csúnya, fertőző bőrbetegség. Igen fájdalmas, régebben halálos kimenetelű volt, de ma már jó eséllyel gyógyítható – már, ha nem hanyagolják el.Minden ellenkező híresztelés dacára sem az Orbán-hegyet, sem az Orbán-teret nem népünk boldogságáról, a Kárpát-medence géniuszáról nevezték el, mi több, még szenté sem avatták, bár élő istenként történő aposztrofálására már történtek próbálkozások. Azonban biztos forrásból tudom, hogy a fentebb említett betegséget róla nevezték el. Kb. 1,5 millió embert fertőzött meg, akik még tudatában sincsenek annak, milyen súlyos is az állapotuk. A nr. 1-es ápolt, a bacilusgazda meg – megfelelő kezelés híján – továbbra is fertőz."
Pergető
@karma1: A libsiktől nincs mit félni, szerencsétleneknek csak a pofájuk nagy, de a gatyájuk tele!
Ami pedig a liberalizmust illeti, a tetteiket nézd, ne a lexikont!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.