Soltész Dániel, a Momentum Mozgalom aktivistája elmondta, hogy dél körül odament egy részeg férfi a Blaha Lujza téri, olimpiaellenes aláírásgyűjtő pultjukhoz, hogy alá akar írni.

Oda is adta a lakcímkártyáját, de kiderült, hogy nem budapesti, ezért szóltak neki, hogy nem írhatja alá.

Ezt nagyon nem akarta megérteni, ezért – mivel nem tudtak mit kezdeni az elmondásuk szerint kb. 120 kilós, bőrkabátos férfival – azt mondták, hogy írja alá a lap alján.

Részeg férfi tépte szét a Momentum aláírásgyűjtő ívét

A férfi azonban nem a nevét írta a lap aljára, hanem azt, hogy: „A KURVA ANYÁ...” – ezen a ponton kikapták az ívet a kezéből, de nem engedte, így az aláírásgyűjtő ív elszakadt. Három aláírás veszett így kárba. A férfi elment, de aztán megindult visszafelé, ám ezután eltűnt. A MoMo értesítette a rendőröket.

Ez már a sokadik támadás az utóbbi napokban: szombaton egy LMP-s aláírásgyűjtőt megfejeltek, ma egy másikat borosüveggel vágtak fejbe. Sőt, egy hónapja egy másik momentumos pultot is megtámadtak.

(444)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Ha egy egyszerű aláírásgyűjtés kapcsán emberek fejét ütik üveggel, standokat vernek szét, mi lesz itt 2018- ban a választások előtt? Lőni fognak vagy " csak " késsel szurkálni?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
Nem aggódják túl a Fideszben a Momentum Mozgalom aláírásgyűjtésének esetleges sikerét, kár ezen rugózni. Jól jönne nekik, pedig az elmúlt három hét dinamikáját nem látták előre. A kormánypártok stratégiája az első napok támadásai után a konfliktuskerülő hallgatás, nem akarják mozgósítani budapesti ellenfeleiket.
(Titokban amúgy is attól tartanak, esetleg mégis megnyeri az ország az olimpiarendezést.)

"Nem akkor lennénk bajban, ha egy népszavazás miatt nem kapnánk meg, hanem ha tényleg elnyernénk, de ennek, be kell lássuk, nincs akkora realitása, hogy valós politikai dilemmát okozna”
– mondta a hvg.hu-nak egy magas beosztású, a kormányzati stratégiára is rálátó fideszes.
cs.n.
Nem halad a korral. 21. századi részeg nem papíron kurvaanyázik, hanem netes fórumokon.
Manhattan
Ha egy egyszerű aláírásgyűjtés kapcsán emberek fejét ütik üveggel, standokat vernek szét, mi lesz itt 2018- ban a választások előtt? Lőni fognak vagy " csak " késsel szurkálni?
nyanya001
Tele van a Fidesz alkoholistával
az is részeg volt aki borosüveggel verte fejbe az aktivistát.
Ez jellemző rátok rohadék illiberális gazemberek !
nyanya001
@bakcsubakka: Úgy bizony a wikilekas erre a tanú !
nezelodo
Biztos a sátorrúdba kapaszkodó részeg fideszes képviselő ugrott el négykézláb a kakasfőző fesztiválról aláírni, és rendet tenni, onnan a végekről!
F_Viktor
Mar delben komaban vannak a fityeszes birkak, ezert nincs egyetlen jozan, onallo gondulatuk, ezert a mertektelen agresszio, ezert a csorda-szellem.
not me
@Manhattan: Azért a jobbik nincs már úgy együtt a fidesszel, mint 2006-ban.
Megbomlott az egységfront.
A jobbikosok utálják a fideszt, és nem érzelmi alapon, hanem azért mert lopnak, csalnak, hazudnak, és hazaárulók.

Eddig úgy néz ki, hogy 2018-ban mindenki mindenki ellen lesz, és mindenki mindenkit ütni fog.
Az ellenzéki pártok egymást: baloldal a baloldalit; a közép a baloldalt - baloldal a közepet; az újak a régieket - a régiek az újakat; a fidesz a jobbikot - jobbik a fideszt; az egész jobboldal az egész baloldalt - az egész baloldal (közepestül) az egész jobboldalt, stb. (akiket kifelejtettem, azoktól elnézést kérek)
Jó kis iszapbirkózás lesz ez...

www.youtube.com/watch?v=JNo0Mq1Zrys

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.