Elég nehéz lesz eladni, hogy Orbán valójában nem is akarta annyira ezt az olimpiát, amiről 2002 óta ábrándozik. Nagyon hirtelen ábrándult ki a magyarországi olimpia ötletéből Orbán Viktor, aki a hvg értesülése szerint Visegrádon a fideszes politikusoknak már azt adta ki: tolják rá szépen az olimpiát Budapestre, tartsák tőle távol a Fideszt és a kormányt. Mindez ráadásul még szerdán hangzott el, amikor nem lehetett tudni, hogy a szükségesnél jóval nagyobb számú aláírást ad át a Momentum. Orbán a lap szerint arra utasította a fideszes képviselőket, hogy az ellenzék szavahihetelenségét emlegessék, hiszen a kormány annak idején azért állt az olimpiai kezdeményezés mögé, mert a főváros az ellenzéki pártokat is beleértve támogatta a pályázat benyújtását. De az ellenzék kihátrált, és emiatt megfosztja egy álom beteljesedésétől a budapestieket, a momentumosok pedig Párizs és Los Angeles ügynökei.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Álmodott, aztán felébredt, hogy bilibe lóg a keze. :D
Megrázó lehetett neki :D
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Álmodott, aztán felébredt, hogy bilibe lóg a keze. :D
Megrázó lehetett neki :D
nevemnick
@nyanya001: szerintem a 380 V jobb lenne...
Nekünk nem lenne megrázó élmény...
:D
RonaGyuri
az az orvosság nem nagyon hat, mert egyre zavarosabb baromságokat hord össze! =))
quadrocopter
Mert nagyot álmodni, a valóságban meg lecicizte a csődört!
telegdilaci
@nyanya001: Remélem minél előbb meg bukik,akkor mi lesz,vele?már nagyon várom a változást,hogy jó irányba fordul az Ország szekere!
Macskaszem
Nem ez az első pálfordulása a genyának, a tegnapi állításának az ellenkezőjét ma szemrebbenés nélkül képes az arcunkba tolni, mint egyetlen igazságot. Nem véletlen, hogy törölték honlapjáról a 2010 előtti megszólalásait, mert az gyakran köszönőviszonyban sem volt a mostani pofázásaival.
Cefi
@telegdilaci: 18.40. A probléma az, hogy az ország szekerét nem a ló húzza, hanem a lófasz. Igaz annak is kicsi...
Perwool
@Macskaszem: A net nem felejt! Hmm, az eddig olimpiára elcseszett milliárdok... ha az egykori Orbán lenne...Orbán Viktor mondta 1991-ban az akkor tárgyalt EXPO tervekkel kapcsolatban. Jó beszéd volt, íme egy fontos idézet.Orbán itt Kornai Jánost idézte: "Azok a kormányzati tisztségviselők, bizottsági tagok, minisztériumi biztosok, akik az előterjesztésért felelősséget vállalnak, ajánlják fel jelzálogként személyes vagyonukat: öröklakásukat, nyaralójukat, autójukat,műtárgyaikat. Maguk döntsék el, hogy személyes tulajdonukból mit vonnak ki a jelzálogként felajánlott vagyon alól, de legyen nyilvánvaló, hogy amit felajánlanak, az valóban sokat jelent a számukra. Nem a várható befektetéshez képest legyen nagy ez az érték, hisz annak nyilvánvalóan csupán csekély töredéke lehet, de foglalja magában az előterjesztő személyek eddig végzett munkája gyümölcsének számottevő részét. A világkiállításról szóló törvény helyezze kilátásba azok bőkezű megjutalmazását, akik a javaslatot készítették, feltéve, hogy a kiállítás az ígért eredménnyel jár. Ugyanez a törvény írja elő a jelzálog maradéktalan érvényesítését, amennyiben a kiállítás anyagi kudarccal végződik. Előre biztosítani kell az alkalmas szükséglakásokat, ahová az előterjesztés készítői kudarc esetén átköltözhetnek."
nyanya001
@Pálinkafőző Rézüst: Telitalálat DDDDD
nyanya001
@Pálinkafőző Rézüst: Megy az egész vezérkar...
Pálinkafőző Rézüst
@nyanya001: osztrák pszichiáterek egyesüljetek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.