A Budapesti Olimpiáért Mozgalom közleményben tudatta: továbbra is megrendezhetőnek tartják az olimpiát, és "a politikai egységhez visszavezető út" egy népszavazás lehet. Ha nem jön össze 2024-re, rástartolunk 2028-ra - írták.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Nem eresztik a Nagy Lét csak azért, mert a "bugris rebellisek" nem akarnak olimpiázni!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Nem eresztik a Nagy Lét csak azért, mert a "bugris rebellisek" nem akarnak olimpiázni!
cikicakk55
Már lassan nem győzzük megjegyezni ezt a sok pártot,vagy szervezetet,vagy mik ezek. Ezért van nyeregben a Fidesz,mert az ország nem Fideszes része pár fős csoportokra oszlik és még véletlen sem ugyan azok a céljaik,ami a többi pici kis pártocskáknak,szervezeteknek.Az biztos,hogy az olimpia sok cégnek jelentett volna legalább 50%-os felárazást.
gulyasgyula
""Rá startolunk 2028-ra .."" Talán nem ártana utána nézni hogy egy ilyen eset után 15-évig nem lehet pályázni ...Lehet hogy rosszul tudom ???
papa.49
@gulyasgyula: Jól tudod, de egy bomnak ez mit számít))))))))))))
gulyasgyula
@Györe-Juhasz Eva: ...Lehetne bővebben ?? Csak a válasz kedvéért ..
gulyasgyula
@cikicakk55: ...De ha a következő kormányban nem lesz többsége Orbánnak , és 4-5 kispárt mint a Szlovákoknál meg tudják akadályozni a nagyzási hóbort folytatását ...Ha nem akkor jön USA, a Román példa :tüntetés mindennap ..
gulyasgyula
@RonaGyuri: ...Annyira hogy megéri a következő 2018-as választás elvesztését ?? Ott már a vidék is szavaz aki a számlát fizeti ..Sok vidéki FIDESZES szavazónak elege van a hülyítésből ..Az ÁFÁT benyelték a szolgáltatók , rezsi már lejárt lemez , az internet áfát elvitte a TV 2,és a RTL ..A kiválakozó csak 1 % adó csökentést kapott ,a nyugdíjasonak csak 1.6% jut de a várbaköltözésre , fütött pályás sdadionra , olimpiára van pénz??? FELÉBRED A VIDÉK ÉS ORBÁNNAK MESZELTEK :::
szaboria1
Ezek a BOM-ok sem olvasnak híreket, mert nagyon úgy néz ki, hogy a mostani két Város Párizs és Los Angeles között fog eldőlni kié lesz a 2024 és kié a 2028-os. Pedig az interneten már igazán lehetne tájékozódni.
Apatszerek
Budapest szép, Budapest jó, de Párizs jobb, Párizsnál meg, Los Angeles is jobb! De mindegyiknél jobb a dollár. Ezen kéne már gondolat tovább vivés? BOM meg egy művi pénzlenyúló akarati,látvány szervezet.
Györe-Juhasz Eva
@gulyasgyula: 09:33 bocsi, a BOM ha nem sikerül, akkor rástartol 2028 -ra.erre írtam hogy kire startoljon.
elnyomott
Ja, a népszavazás is milliárdokba kerül, onnan is lehet lenyúlni.
Hogy ezeknek semmi nem elég!
De remélem kapnak a pofájukba a népszavazás eredményével!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/02/21/a-plagibaval-korulbastyazott-orban-nevu-ember-pedig-lapit/
Ha valamire jó az olimpiai népszavazásos őrület, arra feltétlenül, hogy felkavarja az üledéket és a felszínre kerüljön ismét az, aminek egyszer már sikerült látszólag leülepednie. Például újfent előkerült minden idők legszégyellni valóbb köztársasági elnöke. Schmitt Pál egyébként is fel­ fel bukkan. Ha máskor nem, Orbán Viktor évértékelőjén feltétlenül ott pompáskodik az első sorban és elsőként köszönti őt a miniszterek elnöke. Ezzel évről évre a pofánkba tolja Felcsút híres szülötte, hogy ő az országgal szemben bármikor kiáll azokért, akik hozzá hűségesek maradnak. Ami viszont ilyenkor még a megszokottnál is feltűnőbb: miféle alakok alkotják a kormány holdudvarát. A mindig, mindent túlélő, újra és újra a kövek alól is előmászó hazug tolvajok úgy állnak Orbán Viktor és az emberek akarata közé, mint egy belső pengésdrót­kerítés. Schmitt Palik védik a védhetetlent, miközben aktív politikusok sunnyognak az újságírók elől, nehogy Palik védik a védhetetlent, miközben aktív politikusok sunnyognak az újságírók elől, nehogy megkérdezzék őket, mert nem tudnak válaszolni, ameddig meg nem mondja nekik a vezérük, hogy mit is gondolnak ők erről. A Plagibával körülbástyázott Orbán nevű ember pedig lapít, de addig is dolgozik a propagandagépezet és igyekszik egymás ellen uszítani az embereket. Mert nekik addig jó, ameddig mi egymással vagyunk elfoglalva. Jut is eszembe! Szijjártó Péter milyen posztra esélyes a közeljövőben?
Györe-Juhasz Eva
@gulyasgyula: 17:46 De vagy ennyire hülyének nèzik az embereket, hogy ezt zsaroláskènt bedobták,vagy tènyleg nem tudják,hogy ha passzolja Bp . a 2024-est,15 èvig nem pályázhat .
Az első tuti, mindenkit,a földön mindenkit hülyènek nèznek.
cikicakk55
@gulyasgyula: Nekem már mindegy milyen megoldással,mert én túl a 60 éven,már csak golyófogónak lennék jó,de ha van egy csepp kis esély,hogy valami módon le tudják váltani és egyben fejezni is az egész Fidesz bagázst az lenne az igazi öröm,Plusz az időközben szélkakast játszó többi ingyenélőt is,akkor legalább nyugodtan mennék a szeretteim után.Van 2 fiam,egyenlőre 2 unokám,nekik egyáltalán nem mindegy mi lesz ebből a kis országból. Az biztos,hogy a Románoktól példát vehetnénk.Ott nem csak beszélnek,hanem tesznek is a jövőjükért.
gulyasgyula
@cikicakk55: ...Közel a 70-hez nem leszünk golyó fogók már csak az unokák miatt se ...@Györe-Juhasz Eva: ...Egyet értek mind a kettőtökkel de nem tudom elegen leszünk e népszavazáshoz ...Mert az élősködők nagyon aktívak lettek ..A BOM-os Szalai éppen az AT-ben győzködi az országot az olimpia jelentőségéről ..És most figyeljetek azt mondja 10-éve készülnek az olimpiára és már mennyit dolgoztak ..10-éve Gyurcsány idejében a váltság előtt ..Ez ám a parádés hazugság ..Meg hogy hinni kell benne lehet hogy a hitet is elopják ?? és hogy Los Angeles sehol nincs hozzánk képest ..Nagyon kell az elkövetkező időkben bátorítani a Pesti szavazókat a tolvajok ellen ..
gulyasgyula
@cikicakk55: @Györe-Juhasz Eva: ...Kiváncsiságból megnéztem mennyi Los Angeles lakosága a belváros 3.8 millió az aglomerációval viszont 17 millió ..Kétszer annyi mint Magyar ország és ilyennel akarunk mi versenyezni ..A farzsebükben több pénz van mint a az ország teljes bevétele ..Orbánnak elgurult a gyógyszere..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.