Parádés interjút adott a TV2 reggeli műsorában az a lébényi állatorvos, aki egy év börtönbüntetést kapott két évre felfüggesztve – írja a 24.hu. 

Csak pislogunk, olyan életút áll Dávid Tamás mögött, aki azt állította a pácienseknek, hogy rákkutató professzor, és nagydózisú intravénás C-vitaminnal kezelt daganatos betegeket.

Dávid, aki elmondta, hogy meg fogja támadni az ítéletet, elmondása szerint summa cum laude végzett állatorvosként ötven évvel ezelőtt. Emellett híres cselgáncsozó volt, nevezték a tokiói olimpiára.

Kutatási eredményeiért az osztrák becsületrendtől a nemzetközi békedíjig kitüntetéseket kapott a kutatási eredményeiért, címzetes egyetemi tanár a limai egyetemen, ráadásul ortopéd sebészeti kutatómunkát végzett az osztrák kormány megbízásából, amiből világszabadalom lett. A kifejlesztett eljárást először nagy kutyákon végezték, majd a humán sebészet átvette.

Ezután jött a fordulat: az állatorvos azt mondta, felesége egészen fiatalon meghalt rákban, kutatócsoportja tagjaival pedig a koporsónál megesküdtek, hogy áttérnek a rákkutatásra.

Ezután „az osztrák kutatási és tudományos minisztérium megbízásából” gyógynövények után kutattak, amelyek hasznosak a rák gyógyításában, illetve a megadózisú C-vitamin áldásos hatását propagálták világszerte. Ám mivel imádja a hazáját, Magyarországra jött, hogy itt segítsen rákos betegeken.

E ponton sajnos szembekerült azzal a nagyon erős lobbival, amely a kemoterápiából „ezerszázmilliárd dolláros nettó bevételre” tesz szert, és ellehetetlenítenek mindent, ami nem kemó és sugár.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
erre az emberre egy igenerős pihenés ráférne...mondjuk Nagyfán...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
elnyomott
Nézzenek meg egy statisztikát, hogy hány ember halt meg kemo- és sugárkezelés mellett!
Nincs csodaszer. Vagy szerencséje van valakinek, vagy nincs.
hetöndöe
Az 59826. csodaszer a rákra,amit pénzéhes emberek kínálnak az élni akaróknak.Ennek a faszkalapnak kötélen lenne a helye.Aki úgy gondolja,hogy az ilyen marhaságok segítenek rajta,adja ki utolsó fillérkéit de utána ne reklamáljon az egészségügynél.
moareka
Hogy a fenébe hisznek egyesek ennek a szemét alaknak, az orvosi gyógyítást elítélve? Nem gondolom, hogy azok tökéletesen gyógyítanak, de még mindíg elfogadhatóbb, mint ennek a sarlatánnak a káros tevékenysége! Tapasztalatból tudom...
wagabund
@aremy: annyira rüheltem ezt az ürgét, hogy képtelen vagyok megnézni egy róla készült videjót...(kezdem sajnálni a bírót...)
kukac50
Béres csepp is így indult! Béres Józsefet meghurcolták.
Ha valaki olyan megoldást talál ami a rákosok gyógyulását jelenti,az ellensége a gyógyszer lobbinak. Olyan beteg akiről az orvosok lemondtak A,E ,B6,C és a béres csepptől felgyógyult 13 évet élt minden kezelés nélkül. 13 év után egy máshol kialakult ráknál kemót sugarat kapott és meghalt. Az országban elsőként kapott belső szervre sugarat. Lehet,hogy most is a vitaminokkal kellett volna próbálkozni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.