Ötvenmillió eurót, mai árfolyamon 15,4 milliárd forintot ad Magyarország kamatmentes hitelként Ukrajnának a "határhálózat fejlesztésére" - adta hírül az Interfax. Az ukrán minisztertanács szerdán hagyta jóvá azt, hogy a parlament elé vigyék Orbán Viktor és Volodimir Hrojszman ukrán miniszterelnök által tavaly november 24.-én kötött kétoldalú megállapodást. A magyar kormányfő akkor "a két ország között valaha volt legnagyobb üzleti és infrastrukturális programjának" nevezte a megállapodást. A megállapodás alapján felújítják a beregsurányi határátkelőt, új híd épülne Záhonynál, emellett az M3-as autópályát folytatnák a határtól Munkácsra vezető, illetve Beregszászt elkerülő úttal. Az ukrajnai nagyberuházás minden költségét a magyar adófizetők állják.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
A szemét kurva anyátokat!!! itthon meg rohad minden, egészségügy ,iskola,közlekedés!!!Tetű gecik!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
aremy
de hát ott rendben van a határral minden. ezért nem építünk oda kerítést. akkor hova megy a lóvé?
Nessy
@aremy: Itthon már nincs mire költeni! Kell egy kis manna szórás a levélszavazóknak!
dr. prédikátor
A szemét kurva anyátokat!!! itthon meg rohad minden, egészségügy ,iskola,közlekedés!!!Tetű gecik!!!
aremy
@Nessy: ugye nem gondolod hogy oda megy a lóvé?csak így papírozzák le az el lopást!
Nessy
@aremy: Naív lélek vagyok. Ebben igazad lehet! Hiába, "rossz nevelést" kaptam.
aremy
@Nessy: hát nem az élet ákádémiájára jártál??bánhatod.
Eladott Ország
alfahir.hu/2017/02/14/eu_ukrajna_karpatalja_morvai_krisztina
UKRAJNA GYAKORLATILAG BETILTANÁ A MAGYAR NYELV NYILVÁNOS HASZNÁLATÁT KÁRPÁTALJÁN.
És újra csak rá kell eszmélnem, mennyire igaza volt a mi Urunk Jézus Krisztusnak, mikor a szeretet parancsát nevezte a nagy parancsolatnak, ahogy az Máté evangéliumában áll. Mert ha a hit hegyeket mozgat, úgy a szeretet még ennél is többre képes: úrrá tud lenni mindenen, még a józan észen s a megfontolt mérlegelésen is. Azért nem szabad elfejtünk, a kisebbségi jogok használatát sem Ukrajnában. Továbbá szem előtt kell tartani, hogy hazánk a négymillió koldus országa és Európa szegényháza.
1magyar
Mikor fizetik vissza ha egyáltalán visszafizetik?
Eladott Ország
hvg.hu/gazdasag/20170106_meszaros_lorinc_futballakademia_nk_ojisek_eszek
Eszéken a klub a 25-30 ezresre tervezett, a Groupama Arénához hasonlító létesítmény kialakításába is beszállna, a költségeknek akár a felét-kétharmadát is átvállalnák Mészárosék – mondta el Ivan Meštrović. Eszék lakosságának egyébként alig egy százaléka magyar, az utolsó népszámlálás adatai szerint nagyjából ezren élnek a 108 ezres lakosságú városban.
Na az ilyen simli trógereket mint Mészáros, aki egykoron még ganét hányt a kert végében kellene seperc alatt börtönbe zárni.
telegdilaci
@1magyar: Soha mivel nem hitel csak úgy adjuk,itthon már minden rendben nem hiányzik semmi,Ennek a hitvány kormánynak nevezett,csürhének mindegy hova szórja a Magyar adófizetők,pénzét csak szórhassanak,Székely focira,Szerb focira milliárdok,Romániában Óvoda építésre,meg még amiről nem beszélnek! mocskos patkányok! a Magyarok meg dögöljenek meg!
quadrocopter
Bónuszként vízumot és magyar nyugdíjat is kapnak az ukránok, jövvőre pedig automatice magyar állampolgárságot is, a jó szomszédi viszony jegyében!
Eladott Ország
És közben Magyarországon is bevezetik az úgynevezett non-doktori rendszert. A tavalyhoz képest újabb három hellyel hátrébb került Magyarország az Európai Egészségügyi Fogyasztói Index rangsorában, amely arra volt elég, hogy hazánkat még a sereghajtó Görögország is leelőzze. Eközben a csehek elérték a nyugat-európai országok szintjét. A 35 ország egészségügyi ellátását összevető lista elején Hollandia és Svájc stabilan őrzi vezető helyét, mi a 30. helyre csúsztunk vissza. Nálunk is lesz NO-GO zóna egészségügyi ellátás szempontjából -szarházi fidesz banda.
1magyar
@telegdilaci: Igen a fidesznél tisztán látszik, hogy mindenre szórja a pénzt, stadion,olimpia,üveghíd, külföldi foci,múzeumnegyed, de eközben kivérezteti a magyar dolgozókat, az állampolgárok nagy részét. Havi 29-80 ezer ft-ig kell megélnie, családot eltartani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.