Az olimpiai népszavazási kampány felrázta a magyar belpolitikát, a szokásoshoz képest egészen sok változást mutat a Publicus Intézet Vasárnapi Hírek megbízásából készült felmérése. Eszerint a Fidesz támogatottsága az elmúlt három hónapban, a kvótanépszavazási kampány idején mért csúcspontjához képest két lépcsőben, összesen négy százalékpontot csökkent. Most a hibahatáron túl 23 százalékra csökkent. A Publicus elemzése szerint ez arról árulkodik, hogy a párt támogatottságát nem az általa kezdeményezett új ügyek, pl. a civilek ellen indított támadás mozgatta, hanem a civilek olimpiai népszavazási kezdeményezése. Ennek okán újra megjelent a választói térképen a kampányban résztvevő Kétfarkú Kutya Párt, és most először a népszavazást kezdeményező Momentum Egyesület is. A Fidesz szavazók elbizonytalanodása, mint általában, most is együtt jár a bizonytalanok növekedésével, akik most egy százalékpontnyival többen, 44 százaléknyian vannak.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Etek a nagyon frissiben készült mérések még félrevezetőbbek, mint a szokásos. Ráadásul, ha kiderül, hogy csak pávatánc volt ez is a birka-nép nem kiszámítható! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.