A Momentum párttá alakulásának alkalmából mondottak alapján tulajdonképpen kár is lehetne több szót vesztegetni a Momentum Mozgalomra. Ameddig részleteiben ki nem fejtik a programjukat. Amelynek késleltetése annyit minden esetre ér, hogy a hívek és csodavárók addig mondogathatják: mindenki legyen türelemmel és bizalommal. A Momentum részéről meg igyekezhetnek nagyokat mondani. Addig sem kérdezi senki őket a részletekről. Valami ilyesmi lehetett talán az is, amikor a most már pártelnökként nyilatkozó Fekete-Győr András ismét beszólt az egész politikai bagázsnak. Nagyjából azt, hogy mindenki idióta, csak ők és talán még Karácsony Gergely a helikopterek. Az utóbbi természetesen leginkább akkor, ha momentumos lesz idővel. Ha ezt összevetjük azzal, hogy a párttá alakuláskor egy menetben vette semmibe mind a jobb-, mind a baloldali értékrendet vallókat, igazán szép teljesítményt tudhat magának a frissen alakult párt. Nem abban, hogy felbosszantott sündisznót játszik. Sokkal inkább...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
@karma1: A Noolimpia ívek egyikét én is aláírtam. Kellő önmérséklettel a csúcson kellett volna abbahagyni. Aztán kőkeményen dolgozni. Aztán kiállni egy iszonyú ütős szakmailag nagyon megalapozott programmal. A szakmai vitákban úgyis elvérzett volna sok mindenki. Talán még Gyurcsány is. Elvégre ő sem isten.
Egyébként valószínűleg vannak lelkes és tenni akaró emberek. De őket nem igazán szólítják meg azok a szervezetek amelyek üres lózungokkal kommunikálnak. Aztán belefáradnak, elfásulnak, és legyintenek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
glorianna
@GeoCravker: Miután a Momo is olyan ifjak csportja, akik még életükben nem dolgoztak igazi munkahelyen - értsd: sem fünökük nem volt, sem önálló cégecskéjük a versenyszférába, sem semmi olyasmi, amiben ténylegesen kipróbálhatták volna kicsiben a rátermettségüket - én meglehetős fenntartásokkal kezeltem őket az első perctől kezdve. Lehetnek ígéretes, művelt, von Haus aus demokrata kezdők, kár, hogy túl gyorsan lett hatalmas arcuk a majdnem semmire.
Aligahnem paranoia, de: korábban majdnem senkinek nem sikerült nápszavazásra javasolt kérdést átverni az OVB-n, az egy (vagy két?, nem emlékszem pontosan) átengedett kérdés esetében pedig nem lett meg a szükséges mennyiségű aláírás. Az, hogy itt minden ment, mint a karikacsapás, nekem inkább azt sugallja, hogy a inkább a kormányzópárt(ok) ügyes machinációja az egész Momo. Nem vonom kétségbe a fiatalok naiv jószándékát, hanem talán túlbecsülöm a hatalmon levők machiavellisztikus húzásait.
Nessy
Azt hiszem én is úgy jártam, mint a sünmalac! " Tévedni emberi dolog"!
Azzal, hogy mindenki hülye rajtuk kívűl, csak önmagukat minősítették, de rosszul. Pedig nem így indultak. Sajnálom.
Béla333
Vannak sokan olyanok, akik bizony Orbánékat leváltanák, de nem kérnek a velük az elmúlt évtizedekben összejátszó pártokból, politikusokból sem!
Nekik tetszik az, amit a Momentum hirdet.

Annál is inkább mert sorbanderül ki, hogy a pódiumon levők egyike-másika nem is Orbán leváltásáért küzd, csakhogy a pártjuk bekerüljön a Parlamentbe.
Tegnap éppen Gyurcsány mondta ezt ki az Egyenes Beszédben Rónai Egonnak, természetesen csak amúgy sumák módon!
GeoCravker
@glorianna: 7:55
S ehhez tedd hozzá:
- Az Olimpiát aligha tudtuk volna megrendezni. Így Orbán kiváló okot és bűnbakot (ellenzék) kapott kézhez
- Az ellenzék most a Momentummal van elfoglalva a szakpolitika helyett.
- A szavazók ujabb töréspont mentén vannak megosztva.

A hatalom hatalmas szívességet kapott a Momentumtól
GeoCravker
@Béla333: A Momentum sem Orbán leváltásában, hanem mindenki lehülyézésében látta jónak lózungot hirdetni.
csaxolok.
Béla333
@GeoCravker: 08.14
Én ezt nem látom. Nem a lehülyézést, hanem hogy ne akarnák Orbánékat elküldeni! (Mondjuk az is túlzás, nem hülyéztek le senkit!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.