Tiborcz régi üzlettársa ezért most kap két milliárdot, hogy gyorsan megépítse. Mindig nagyon vicces olvasni a vizes vb közbeszerzéseit, ugyanis azért nem csinálnak nyílt versenyt szinte sehol egy egészen jól előre látható esemény közbeszerzéseinél, mivel az ajánlatkérő számára előre nem látható események által kiváltott rendkívüli sürgősség áll fenn sajnos. Persze ez a valóságban nyilván nincs így, csak egyszerűen nem akartak nyílt versenyt a vizes vb nagy építkezéseinél, és kész.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Remélhetőleg nem felejtik el a medencéket vízzel feltölteni. A torony hiámya meg nem probléma! Majd a tűzoltóság egy lajtorjás kocsival besegít. Azért ez már röhej és gyalázat!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Engem egy régi angol viccre emlékeztet (Naná, hogy az Essential English -ből): A király betér egy vidéki fogadóba, de csak egy pár lágy-tojást fogyaszt, de a fogadós egy aranyat kér. Mire a király érdeklődve: ilyen ritka errefelé a tojás? Nem a királyok ritkák! =))
silber13
Remélhetőleg nem felejtik el a medencéket vízzel feltölteni. A torony hiámya meg nem probléma! Majd a tűzoltóság egy lajtorjás kocsival besegít. Azért ez már röhej és gyalázat!
eugen4402
Már a Gyárfást kigolyózták, lehet valami újban is gondolkozni. Tehát:
Nem lesz torony, a toronyugrást összevonjuk a szárnyas repülőruha bemutatóval. A versenyzők elrugaszkodnak a Szabadság-szobor fejéről, és siklórepülésben elnavigálnak a célmedence víztükréig... Kis kreativitást kértem fiúk, ha csak ennyire futja, két hét múlva új Szövetséget választunk..!!!
papa.49
No fütyiszek a balfaszságotok csimborasszója ez a történet, és még TI AKARTATOK OLIMPIÁT RENDEZNI , HÜLYE TÁRSULAT!!!
A hozzáértés nulla, a vezetők működése már a kritika szintjét se éri el, gyönyörű történet!!!
RonaGyuri
@papa.49: jaj drága barátom, nagyon nagy tévedésben vagy: nem akartak ők semmit sem rendezni, csak a pénzt lenyúlni! =))
papa.49
@RonaGyuri: Azt hiszem megint igazad van...Pontos a kórkép...
F_Viktor
Tudja valaki hol tart a VB költségei?
Elérték már az eredeti ár háromszorosát?
papa.49
@F_Viktor: Az ötszörösét is túllépték már...
nyanya001
De a 2 milliárdot nem felejtette el felvenni.
Sebaj, majd ugranak erről
Végre egy jó hír: hatalmas fémpinát állítottak fel a 49 milliárdos világbajnoki uszoda mellett
F_Viktor
@papa.49: Húú, bakker!
Akkor a paksi bővítés 12-14 ezer milliárdos költsége nagyon optimista becslés részemről.
papa.49
@F_Viktor: Annak a végösszegét még megbecsülni is lehetetlen egyenlőre, rengeteg ,,változó,, van a pakliban...
F_Viktor
@papa.49: Igen, annyi biztos, hogy a beharangozott 3 ezer milliárd forint az csak a töredéke lesz, pedig a leendő 25 forint/kWh ár becslését az előbbihez állapították meg.
Cefi
A vizes vb-n elfelejtették, hogy kell óriás toronyugrást is csinálni.

Szakértői kormány, mi, bazdmeg.
papa.49
@F_Viktor: Az már többszörösen ,,lejárt lemez,, már mint az ár, azt is vedd figyelembe, hogy a fiúk éhsége csillapíthatatlan ha pénzről van szó, és természetesen a muszkának is vissza kell csorgatni egy jókora összeget a magán számlájára!!!
coni
Ez nagyon megnyugtató hír a paksi projekt célegyenesében. Reméljük ott a gázos kap egy kis telefonos segítséget.
papa.49
@coni: Ha nem kihalunk mint a dínók...
lusta
@Cefi: Nem felejtett el itt senki semmit sem. Ez csak a magyarázat a plusz lovettáért, az egybites 300 forintos budiforradalmáok meg úgy is elhiszik.
Cefi
@lusta: Erről jutott eszembe: mi az? Igaz magyarnak gumival 5000ft, kormánypártiaknak gumi nélkül ingyen?
-Bungee jumping.
namihami
Most mi a baj? Elfelejtették, kiment a fejükből, na és? Ti sose felejtettetek el még semmit? Hiszen az ő fejük se káptalan.
És akkor még vegyük hozzá azt az apró részletet, hogy eennek révén még hozzá lehet csapni a végösszeghez néhány milliárdocskát. Aki a kicsit nem becsüli...
Ennek a cimbinek, aki ezt meg fogja kapni, na ennek is csak kell élnie valamiből. És különben is. Biztos, hogy elfelejtették? Az nem lehet, hogy ez a kis pluszpénz volt eleve az elfelejtés oka? Már a tervezés során be volt kalkulálva?
Nessy
Hiába, a fociban nincs ugrótorony! Majd módosítják a versenyszámokat, aztán elég lesz a rajtkőröl ugrani, azt talán nem felejtették el!
De az sem lett volna ördögtől való, ha szakemberek ültek volna a szervező bizottságba, nem "hozzáértő" miniszterek, meg haverok.
Látszik, hogy nem kérdezték meg Mészáros Lőrincet! Ő "Bukfenc, aki mindent tud"! ( Csinn - Bumm cirkusz)
coni
Ha rendeztünk volna olimpiát jó sok szám kimaradt volna leltárhiány miatt. Már ha egyáltalán eljutottak volna az érintettek a helyszínre valamivel..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.