Kőkemény állásfoglalás a kormánypárti főszerkesztőtől, aki bolhákhoz hasonlította azokat, akik Orbán ellen demonstráltak. Kedvenc hétfő esti szórakozásom, hogy leülök a tévé elé és megnézem az Echo TV legjobb műsorát, a Sajtóklubot. Itt már több szellemi csúcstermék is megszületett, különösen Bencsik András szokott tündökölni az adásban. A Sajtóklubban tudatta a nagyérdeművel, hogy aki aláírja az olimpiás népszavazásról szóló íveket az hazaáruló, vagy, hogy Paks II. formájában tulajdonképpen ingyen kapunk egy erőművet az oroszoktól. Ezúttal a március 15-ei események kapcsán sikerült maradandót alkotni. Orbán Viktor Múzeum kerti beszédéhez Juhász Péter szervezett ellentüntetést, amiről Bencsik kifejtette, hogy ezek az emberek valójában provokátorok voltak, mivel tudták, hogy a véleménynyilvánításukkal akár annyira felbosszanthatnak valakiket, hogy tettlegességig fajul a dolog. Szerinte a rendőrség túlságosan felpuhult, mert régen még kiemelték az ilyeneket a tömegből és...

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szép új világ
Bencsik fiam Te napról napra hülyébb vagy! Hozd ki az ellenőrződ, írok anyádnak!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cefi
Demokrácia, mi bazdmeg. Ja, és pont a volt mszmp párttagoktól. És ezek a keresztény mélymagyarok. Hát csulázok tőlük egy nagyot.
szép új világ
Bencsik fiam Te napról napra hülyébb vagy! Hozd ki az ellenőrződ, írok anyádnak!
Cefi
@szép új világ: Nem tudsz írni neki. Ez egy momoszexuális hím birkapár napon kikelt ürüléke.
RonaGyuri
Igen Bencsik elvtárs annak idején a kollégái kiemelték a nem megfelelő elvtársakat! =))
Cefi
@RonaGyuri: 88-89 ben vidáman tudósítottak rólunk, ugyanezekkel a szavakkal. Rólunk, akik hetekig véreset pisáltunk, mert ök irányították a gumibotokat, amik minket vertek. Szar gyáva hazátlan, gerinctelen, elvtelen tetvek. A becsület szónak nem hogy az értelmét nem tudják megfejteni, de félnek tőle, mint az ördögtől.
Profonn
Ő élvezetből teszi, mert egyébként ennyiért, nem nyalna se..et !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.