Törvénymódosítást kezdeményez, hogy a külföldről hazatelepülő magyarok gyerekei gyorsabban kapjanak állampolgárságot – ezt mondta Lázár János az RTL Híradónak, miután szembesítették a Házon Kívül szerdai riportjával.

Ebben három hazaköltöző család is arról beszélt, milyen sokat küzdenek a bürokráciával, ráadásul az ügyintézők migránsnak nevezik őket.

A miniszter szerint ez nagyon rossz gyakorlat, amin változtatni kellene. 

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Na baszd meg, akkor még tovább fog tartani a hercehurca, mert amihez hozzányúlnak az menten szarrá válik!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Lázár nem vette észre, hogy nem hazatelepülnek, hanem elhúznak innen.Sőt a főnöke már hazaárulónak nevezi őket.
karma1
Mi ez a rohadt felteteles mod? Hogy a miniszter szerint "ezen valtoztatni kellENE??? B+, valtoztass rajta, azrert vagy ott, ahol... Ti hivtatok haza a kint dolgozo fiatalokat, mindent igertetek nekik, aztan amikor hazajottek, lemigransozza oket az a foldbuta bunko ugyintezotok... Szart se er a NER-etek, kizarolag a fideszrablok tudnak egyeterteni egymassal, de ugy latszik, mar ok se nagyon soka...
nezelodo
Nem gondolom, hogy most rohannak jogszabályt módosítani, nem pályázat az az EU milliárdjaiért, hogy fürgék legyenek. Azoknak a kölkeknek a szülei meg szavazók, akik majd meghálálják, hogy a gyerekeik a szüleik hűtlensége okán kívül találják magukat a magyarságon, meg a Nemzeti Együttlopás Rendszerén. Ja ha Ámerikás magyar vagy csiki pásztor lenne aki ott is született a szüleivel együtt az igen, az az igazi magyar, főleg ha nem iszik Heinekent csillagos pohárból mint az a félkegyelmű dagadék.
simmering73
Aki a biztos jövőjét feladja a bizonytalanért, ráadásul gyerekkel együtt, az feltétlen vizsgáltassa meg magát orvosával mielőtt átlépi az országhatárt.
Kutyuska
Abból már semmi jó nem származik, ha Lázár segítséget emleget. Vajon miben töri a fejét már megint?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.