Minden ok nélkül satufékezett a felújított orosz metrószerelvény hétfőn, ezért kiállították a forgalomból pénteken délelőtt, közölte Tarlós István főpolgármester a sajtótájékoztatóján.

A felújított kocsi rémálomszerűen debütált a héten:

hétfőn forgalomba állították

kedden ajtózáródási hiba miatt üresen gurult be a telephelyre

szerdán újból harcba küldték

csütörtökön pedig szoftverfrissítés miatt állt.

- írja a hvg.hu.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Lehetnek kezdeti hibák az üzembe helyezés után még ha az tesztelve is volt. De vannak hibák amiknek már teszteléskor elő kellett volna jönni és az már ne fordulhat elő éles üzemben.
szép új világ
@human: Igen, az egyik hiba, hogy nem kellett volna megvenni...
coni
@szép új világ: A fő hiba, hogy nem kellett volna azokra voksolni akikről tudni lehetett, hogy minden döntésüket a szovjet-magyar barátság határozza meg.
human
@coni: Hát én nem sok jót felételeztem a fideszről 2010-ben, de ezt még én sem gondoltam volna. Az a korrupció amit művelnek, na annak a mértékétől is leesett az állam. Mondhatni az elvártnál jobban teljesítettek.
lusta
Ezek a problémák a világ mionden pontján, de ne menjünk ilyen messzire, Budapesten is megtörtént. Alstom, Siemens villamos, Miskolcon a Skodák, Szegeden a Pesa villamos.
nezelodo
Na meg lehet nyugodni, megvan a hiba, a Sátán keze van a metró meghibásodása mögött. Eszerint a Sátán nyerésre áll a hívő Tarlós, és a bigott vallásos kormány és teljes apparátusával szemben. Mégiscsak Szűz Máriának kellett volna felajánlani az országot ahogy a Trogyi akarta, talán nem lopta volna el a regnáló Sátán az ország javait, és az új metró is hibátlanul működne.
coni
@lusta: Mondjuk a 3-as metró fél évtizedes teljesítménye a világ minden pontján kimagasló lenne...
A gond, hogy ezekre a problémákra hosszútávra berendezkedhetünk.
Sámannus
Akkor fog jól működni a felújított metró, ha mi is Ibizán várjuk a jelentést, és legeljük a füvet mint az éhes szamár, mig putyiny eftársat le nem qúrja takonyárpi.
Yoda69
Ha Paks2-vel is ilyen gagyi minoseget kapunk a ruszkiktol akkor az orszagnak lottek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.